Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 633 10
Μπουρδέλα
710679
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
σαλόνι τυπικό και χωρίς πολλές φανφάρες.
μια γύρα στον πορνοστύλο για να την δεις περιμετρικά και πάλι μέσα.
ξέρει ότι αρέσει, έχει πέραση και αυτό βγαίνει στο ύφος της, το οποίο δεν είναι ενοχλητικό η' τουπέ όμως.
μετρίου αναστήματος, ξανθιά μαλλιά με ανταύγειες μέχρι λίγο πιο κάτω από ώμους, καλή φάτσα, νορμάλ προς μικρό φυσικό βυζί για το σωματότυπό της που είναι μια χαρά, λεπτό κορμί, ωραίος θηλυκός κώλος στη θέση του και οκ πόδια.
ηλικιακά γύρω στα 25 + - την έκανα.
φορούσε ένα μαύρο σετ εσωρούχων που φαινόταν λίγο τσίπικο... για το ντόρο που γίνεται.
από τατουάζ έχει κάποια διακριτικά με χαρακτηριστικό ένα στην κλείδα κάτι σαν λουλούδι (από όσο κατάλαβα μέσα στα σκοτάδια).
η εικόνα είναι ωραία για την εποχή και άδραξα την ευκαιρία, μιας και δεν είχε πολύ κόσμο να περιμένει.
είσοδος της κοπέλας και καρφωνόμαστε κατευθείαν από την πόρτα. αρχικό κομιουνηκέησο στα λίγα αγγλικά και ελληνικά, που έχει μάθει προφανώς.
από το πουθενά την ξεκινάω σε ένα μπαλαμούτι που όσο πέρναγαν τα λεπτά γινόταν και πιο έντονο.
το ξεκίνησα για να δω αντίδραση και ακολούθησε στα καπάκια χωρίς ενδοιασμούς η' δυσανασχέτηση.
σαν να την παρέσυρα μου φάνηκε, ενώ αν δεν έκανα κίνηση ίσως και να μη γινόταν και τίποτα.
αγκαλιές, χαϊδέματα και χούφτωμα ολούθε, γλείψιμο στα ωραία φυσικά βυζιά της και φιλιά που έγιναν και γλωσσό στην πορεία.
όλα αυτά στο όρθιο ενώ είμασταν με ρούχα ακόμα και σιγά σιγά την έγδυνα.
ξεκολλήσαμε, κάθισε κρεβάτι και με περίμενε ενώ στην πορεία μου στήθηκε στα 4 και κουνιόταν για να θαυμάσω το κορμί και τον κώλο της.
ταυτόχρονα καθώς γδυνόμουν και εγώ, χούφτωνα ότι έφτανα.
έχει ωραίο δέρμα, στο οποίο έχει πέσει φουλ σολάριουμ ασφαλώς.
όπως ήταν στο κρεβάτι γυρνάει φάτσα σε μένα και μου περνάει προφύλαξη, μιας και δεν κάνει φρι σε ερώτησή μου.
η πίπα της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ίσως ήταν και η ανάλογη στάση με μένα όρθιο αλλά φαίνεται αν το κατέχει η άλλη όπως και να'χει. είναι κάπως σφιχτή, χωρίς καμία ποικιλία και με μπασίματα μέχρι μέση μιας και δε μπορούσε παραπάνω. πιο πολύ στο κεφάλι έδινε σημασία ενώ από @@ όχι.
χούφτωνα και σφαλιάριζα ελαφρώς το κωλί της, ενώ έβαζα και χέρι από κάτω στα βυζιά της.
πρώτη στάση σε κάου, λίγο σάλιο από μόνη της και ξεκίνημα χαλαρό στην αρχή. είναι σφιχτή και ψιλομάγκωνα στην αρχή, επομένως το πάνω κάτω ήταν με ευλάβεια από μέρους της. όταν συνήθισε ξεκίνησε την ένταση από μόνη της, ενώ ξεκίνησαν και οι πρώτες κραυγούλες της.
ευτυχώς δεν κάνει θεατρικά.
ανέλαβα ηνία για λίγο πιο ένταση, ακολούθησε και οι κραυγές της γίναν πιο έντονες, ενώ ο ήχος της επαφής των σωμάτων μας είχε απλωθεί σε όλο το δωμάτιο.
εννοείται πέσαν και φιλιά ταυτόχρονα.
ποικιλία δεν υπάρχει όμως.
αλλαγή στάσης σε ντόγκυ με μένα όρθιο στην άκρη του κρεβατιού.
πάλι σάλιο από μόνη της, στήνεται ωραία και η θέα είναι ανάλογη.
ξεκίνησα χαλαρά αλλά όσο ανέβαζα ρυθμό και ένταση, ξεκίνησε να προσπαθεί να κλέψει.
γύρναγε τη μέση της πλάγια, τη χαμήλωνε όσο έδινα πόνο για να μην τον τρώει όλο, αλλά... δε με έκοψε παραδόξως.
κατάλαβα ότι τράβαγε ζόρι και έκοψα μη χαλάσω το σκηνικό.
λίγο πιάσιμο ώμων για αντίσταση και κάποιες λάητ σφαλιαρίτσες στο κωλί της όπως και δήποτε.
κατά τη διάρκεια του πόνου, έπιανε σεντόνια και τα τράβαγε, ενώ οι ανάσες της ήταν βαριές.
αλλαγή σε μίσιον όπως είμασταν στην άκρη του κρεβατιού.
πήγα να μπω και ψιλομάγκωνα πάλι, της ζήτησα τζελ αλλά δεν είχε.
πάλι σάλιο από μόνη της και για να μην έχουμε κάνα ατύχημα, την πήγα ψιλοχαλαρά σχετικά.
έπαιξα λίγο με τα πόδια της (πάνω-κάτω-πλάγια και τα δύο η' μόνο ένα), και της έπιασα και λίγο λαιμό να δω ανταπόκριση. δεν είδα αλλά ευτυχώς δεν είδα και δυσανασχέτηση από την άλλη.
ίσως και να γουστάρει τέτοια φασούλα υπέθεσα, αλλά κάπου εκεί χτύπησε πόρτα και τη φώναξε η τσατσά και με προσγείωσε από τις σκέψεις μου.
είπε ένα ντα και συνεχίσαμε για λίγο ακόμα έτσι όπως είμασταν, ώσπου έχυσα εντός καποτιδίου χωρίς πρόβλημα.
σήκωμα για καθαριστικά, ευχαριστίες και μπάη μπάη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι ο ίδιος χωρίς καμία αλλαγή, αλλά έχω βάλει φωτός.
2) η τσατσά χτυπάει πόρτα και φωνάζει την κοπέλα προφανώς για την κοσμοσυρροή, αλλά χάνει πόντους.
3) η Ιρίνα είναι μια ωραία παρουσία για την τρέχουσα εποχή αδιαμφισβήτητα. από προκάτ δεν κάνει, αλλά σε ακολουθεί στα δικά σου (της τα έβαλα πάντως). από πίπα δεν το πολυέχει, αλλά η δουλίτσα γίνεται ένεκα κορμιού... πιο πολύ και ότι σε αφήνει να την "επεξεργάζεσαι" χωρίς να σε κόβει. στο σεξ δεν έχει την τρελή συμμετοχή, προσπαθεί να κλέψει στα πολύ ζόρια, αλλά ευτυχώς δε σε κόβει.
με λίγα λόγια κάνει ένα τυπικό νορμάλ πρόγραμμα χωρίς να καταλαβαίνω τον τρελό ντόρο που γίνεται, μιας και άλλες κοπέλες κάνουν ανώτερο σέρβις η' να το πω καλύτερα έχουν μια πιο καλύτερη συμμετοχή που άσχετα με την εμφάνισή τους, ανεβάζουν το όλο σύνολο.
εννοείται ότι θα ξαναπεράσω μαζί της όταν την πετύχω πιο χαλαρή από κόσμο ένεκα παρουσίας δεν το συζητάμε, αλλά δεν είναι η επιλογή που με εξέπληξε ώστε να της βάλω σίγουρα.
από μένα λοιπόν είναι ίσως, το οποίο γέρνει περισσότερο στο ναι ασφαλώς.
υ/γ : η κριτική είναι για το 27 σκαλάκια.
μια γύρα στον πορνοστύλο για να την δεις περιμετρικά και πάλι μέσα.
ξέρει ότι αρέσει, έχει πέραση και αυτό βγαίνει στο ύφος της, το οποίο δεν είναι ενοχλητικό η' τουπέ όμως.
μετρίου αναστήματος, ξανθιά μαλλιά με ανταύγειες μέχρι λίγο πιο κάτω από ώμους, καλή φάτσα, νορμάλ προς μικρό φυσικό βυζί για το σωματότυπό της που είναι μια χαρά, λεπτό κορμί, ωραίος θηλυκός κώλος στη θέση του και οκ πόδια.
ηλικιακά γύρω στα 25 + - την έκανα.
φορούσε ένα μαύρο σετ εσωρούχων που φαινόταν λίγο τσίπικο... για το ντόρο που γίνεται.
από τατουάζ έχει κάποια διακριτικά με χαρακτηριστικό ένα στην κλείδα κάτι σαν λουλούδι (από όσο κατάλαβα μέσα στα σκοτάδια).
η εικόνα είναι ωραία για την εποχή και άδραξα την ευκαιρία, μιας και δεν είχε πολύ κόσμο να περιμένει.
είσοδος της κοπέλας και καρφωνόμαστε κατευθείαν από την πόρτα. αρχικό κομιουνηκέησο στα λίγα αγγλικά και ελληνικά, που έχει μάθει προφανώς.
από το πουθενά την ξεκινάω σε ένα μπαλαμούτι που όσο πέρναγαν τα λεπτά γινόταν και πιο έντονο.
το ξεκίνησα για να δω αντίδραση και ακολούθησε στα καπάκια χωρίς ενδοιασμούς η' δυσανασχέτηση.
σαν να την παρέσυρα μου φάνηκε, ενώ αν δεν έκανα κίνηση ίσως και να μη γινόταν και τίποτα.
αγκαλιές, χαϊδέματα και χούφτωμα ολούθε, γλείψιμο στα ωραία φυσικά βυζιά της και φιλιά που έγιναν και γλωσσό στην πορεία.
όλα αυτά στο όρθιο ενώ είμασταν με ρούχα ακόμα και σιγά σιγά την έγδυνα.
ξεκολλήσαμε, κάθισε κρεβάτι και με περίμενε ενώ στην πορεία μου στήθηκε στα 4 και κουνιόταν για να θαυμάσω το κορμί και τον κώλο της.
ταυτόχρονα καθώς γδυνόμουν και εγώ, χούφτωνα ότι έφτανα.
έχει ωραίο δέρμα, στο οποίο έχει πέσει φουλ σολάριουμ ασφαλώς.
όπως ήταν στο κρεβάτι γυρνάει φάτσα σε μένα και μου περνάει προφύλαξη, μιας και δεν κάνει φρι σε ερώτησή μου.
η πίπα της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ίσως ήταν και η ανάλογη στάση με μένα όρθιο αλλά φαίνεται αν το κατέχει η άλλη όπως και να'χει. είναι κάπως σφιχτή, χωρίς καμία ποικιλία και με μπασίματα μέχρι μέση μιας και δε μπορούσε παραπάνω. πιο πολύ στο κεφάλι έδινε σημασία ενώ από @@ όχι.
χούφτωνα και σφαλιάριζα ελαφρώς το κωλί της, ενώ έβαζα και χέρι από κάτω στα βυζιά της.
πρώτη στάση σε κάου, λίγο σάλιο από μόνη της και ξεκίνημα χαλαρό στην αρχή. είναι σφιχτή και ψιλομάγκωνα στην αρχή, επομένως το πάνω κάτω ήταν με ευλάβεια από μέρους της. όταν συνήθισε ξεκίνησε την ένταση από μόνη της, ενώ ξεκίνησαν και οι πρώτες κραυγούλες της.
ευτυχώς δεν κάνει θεατρικά.
ανέλαβα ηνία για λίγο πιο ένταση, ακολούθησε και οι κραυγές της γίναν πιο έντονες, ενώ ο ήχος της επαφής των σωμάτων μας είχε απλωθεί σε όλο το δωμάτιο.
εννοείται πέσαν και φιλιά ταυτόχρονα.
ποικιλία δεν υπάρχει όμως.
αλλαγή στάσης σε ντόγκυ με μένα όρθιο στην άκρη του κρεβατιού.
πάλι σάλιο από μόνη της, στήνεται ωραία και η θέα είναι ανάλογη.
ξεκίνησα χαλαρά αλλά όσο ανέβαζα ρυθμό και ένταση, ξεκίνησε να προσπαθεί να κλέψει.
γύρναγε τη μέση της πλάγια, τη χαμήλωνε όσο έδινα πόνο για να μην τον τρώει όλο, αλλά... δε με έκοψε παραδόξως.
κατάλαβα ότι τράβαγε ζόρι και έκοψα μη χαλάσω το σκηνικό.
λίγο πιάσιμο ώμων για αντίσταση και κάποιες λάητ σφαλιαρίτσες στο κωλί της όπως και δήποτε.
κατά τη διάρκεια του πόνου, έπιανε σεντόνια και τα τράβαγε, ενώ οι ανάσες της ήταν βαριές.
αλλαγή σε μίσιον όπως είμασταν στην άκρη του κρεβατιού.
πήγα να μπω και ψιλομάγκωνα πάλι, της ζήτησα τζελ αλλά δεν είχε.
πάλι σάλιο από μόνη της και για να μην έχουμε κάνα ατύχημα, την πήγα ψιλοχαλαρά σχετικά.
έπαιξα λίγο με τα πόδια της (πάνω-κάτω-πλάγια και τα δύο η' μόνο ένα), και της έπιασα και λίγο λαιμό να δω ανταπόκριση. δεν είδα αλλά ευτυχώς δεν είδα και δυσανασχέτηση από την άλλη.
ίσως και να γουστάρει τέτοια φασούλα υπέθεσα, αλλά κάπου εκεί χτύπησε πόρτα και τη φώναξε η τσατσά και με προσγείωσε από τις σκέψεις μου.
είπε ένα ντα και συνεχίσαμε για λίγο ακόμα έτσι όπως είμασταν, ώσπου έχυσα εντός καποτιδίου χωρίς πρόβλημα.
σήκωμα για καθαριστικά, ευχαριστίες και μπάη μπάη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι ο ίδιος χωρίς καμία αλλαγή, αλλά έχω βάλει φωτός.
2) η τσατσά χτυπάει πόρτα και φωνάζει την κοπέλα προφανώς για την κοσμοσυρροή, αλλά χάνει πόντους.
3) η Ιρίνα είναι μια ωραία παρουσία για την τρέχουσα εποχή αδιαμφισβήτητα. από προκάτ δεν κάνει, αλλά σε ακολουθεί στα δικά σου (της τα έβαλα πάντως). από πίπα δεν το πολυέχει, αλλά η δουλίτσα γίνεται ένεκα κορμιού... πιο πολύ και ότι σε αφήνει να την "επεξεργάζεσαι" χωρίς να σε κόβει. στο σεξ δεν έχει την τρελή συμμετοχή, προσπαθεί να κλέψει στα πολύ ζόρια, αλλά ευτυχώς δε σε κόβει.
με λίγα λόγια κάνει ένα τυπικό νορμάλ πρόγραμμα χωρίς να καταλαβαίνω τον τρελό ντόρο που γίνεται, μιας και άλλες κοπέλες κάνουν ανώτερο σέρβις η' να το πω καλύτερα έχουν μια πιο καλύτερη συμμετοχή που άσχετα με την εμφάνισή τους, ανεβάζουν το όλο σύνολο.
εννοείται ότι θα ξαναπεράσω μαζί της όταν την πετύχω πιο χαλαρή από κόσμο ένεκα παρουσίας δεν το συζητάμε, αλλά δεν είναι η επιλογή που με εξέπληξε ώστε να της βάλω σίγουρα.
από μένα λοιπόν είναι ίσως, το οποίο γέρνει περισσότερο στο ναι ασφαλώς.
υ/γ : η κριτική είναι για το 27 σκαλάκια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

δεν αποκλείεται, αλλά αν είναι όντως 30... δεν της φαίνεται.
αφού έγραψα ότι δε μπορούσε πιο κάτω από μέση, ξαναδιάβασε.
ποια σπαθιά μου λες ?
.
στα 20 με Ιρινούσκα κάναμε παπάδες και παίζαμε τσόντα μέσα.
με Έβανυ και Σελέστ το ίδιο, αν και λατίνες.
με Μανταλίνα που είναι πιο κάτω εμφανισιακά, έγινε πόλεμος.
θες και άλλες να πω μήπως?
για ποια απόδοση ακριβώς μου λες?
εγώ έκανα ότι έκανα όπως έγραψα.
Και για να εξηγηθω. Το υπερεκτιμημενη, εγω θα το εβαζα καθαρα και μονο για το
τι προγραμμα κανει μια κοπελα, αλλα σαφως λαμβανωντας υπ'οψιν και την ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
Συμφωνουμε Κυριοι?!
Επειδη το μαγαζι το ξερω πολυ καλα, και με εξαιρεση την Πολωνεζα (ξερετε)
ολες της αλλες της ειχα δοκιμασει.
Εεεε λοιπον το προγραμμα της Εμμανουελας δεν το αλλαζω (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΩ)
με καμια απ εκει, και ας ειναι (?) "Κουκλαρες", "κορμαρες", και οτι αλλο θελει.
Να γαμησω παω..... και θελω να περασω καλα !! Οχι να κανω τον φωτογραφο "μοντελων" !!
Ουτε να "κλαιω" 20αρικα....
Σαν να δουλεύεις φουλ reverse psycology, όλα στην περιγραφή του σκηνικού τέρμα θετικά (εκτός από την τσα2)
και λες ότι δεν σου άρεσε και την ψιλοθάβεις στην βαθμολογία.
Εμένα πάντως όχι απλώς με έψησες, αλλά υπολογίζω πόσες φορές να την πάρω, όχι αν!
η Εμμανουέλα έλεγε στις αρχές της που έβγαινε με διχτυωτά ολόσωμα κορμάκια, κάλτσες μέχρι το μουνί και άλλα παρόμοια καβλωτικά.
ήταν πιο νέα, άρα και πιο ωραία ως προς το σώμα.
φάτσα δεν έλεγε και πολλά.
έκανε καλό σέρβις και σε συνδιασμό με την τότε εμφάνιση, ανέβαζε το μέσο όρο. έχω κριτική από τότε.
αυτό εξήγησα και στον άλλον πιο πάνω.
πλέον εμφανισιακά δεν είναι στα γούστα μου.
καταλαβαίνω λοιπόν τι λες.