Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 58 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
σαλόνι πολύ τυπικό γιατί ξέρει ότι είναι ωραία γκόμενα απλά.
είναι όντως και αν δε ξέρεις από πριν τι παίζει, μπαίνεις με τα 1000.
μετρίου αναστήματος, όμορφη φάτσα (μου θύμησε Κατερίνα από Κροκεών 6 όροφο που έχω κριτική, που την πέτυχα και φυλής 71 όροφο πιο μετά και άνετα τις έκανα αδερφές), μακριά κάστανα ωραία μαλλιά μέχρι κώλο, νορμάλ βυζί αλλά σε πτώση και ψιλοσακουλιασμένο ένεκα παιδιού-μιλφ ίσως, θηλυκό κορμί με κάποια πιασηματάκια που δε σε χαλάνε καθόλου, κάποια τατουάζ στο κορμί με χαρακτηριστικό στο στέρνο, λίγο αφράτη κωλάρα που πάλι δε σε χαλάει και οκ πόδια.
ντυμένη με εντυπωσιακό σετ μαύρων εσωρούχων.
είναι Ρουμάνα όπως μου είπε, άρα μάλλον πρέπει να είναι τζιπσυκίνγκς φάση.
προσωπικά δεν έχω τέτοια κολλήματα άμα μου κάνει η άλλη.
είσοδος, γονατίζει κρεβάτι και σε περιμένει. από προκάτ τίποτα και σε περιμένει με την καπότα στο χέρι σχεδόν, αλλά σε αφήνει να τη χαϊδεψεις και να γλείψεις τα βυζιά της.
κατευθείαν πέρασμα προφύλαξης σε πεσμένο καβλί.
από πίπα ψιλομέτρια έως αδιάφορη θα έλεγα χωρίς καθόλου ηδονή. το κάνει και λίγο άγαρμπα, μονότονα και γενικώς δεν υπάρχει αισθησιασμός.
από @@ όχι ασφαλώς.
σε αφήνει και εδώ να την χαϊδεύεις και να τη χουφτώνεις όπου φτάνεις.
ευτυχώς δηλαδή, γιατί με πίπα μόνο το βλέπω δύσκολο να στη σηκώσει.
πρώτη στάση σε κάου όπου η φάση είναι και εδώ μέτριας μορφής και έντασης από πλευράς της.
είχε κάτσει με τέτοιο τρόπο όπου δε μπορούσα να κάνω κάτι επιπλέον.
αλλαγή σε ντόγκυ με μένα όρθιο.
στήνεται καλά στην αρχή, αλλά με το που ξεκινάς να δίνεις σιγά σιγά χαμηλώνει λεκάνη, ώστε να μην τον τρώει όλο. βάζει και χέρι από κάτω να σου τρίβει τα @@ μπας και τελειώσεις πιο νωρίς.
όσο με άφηνε να δίνω ένταση, της έπιασα μαλλί και της το τράβηξα πίσω να δω αντιδράσεις. πίστευα θα με κόψει, αλλά παραδόξως με άφησε.
έπιανα και χούφτωνα ολούθε μιας και έχει ωραίο δέρμα.
κράτημα ώμων για αντίσταση επίσης.
αλλαγή και τελευταία στάση σε μίσιον στην άκρη του κρεβατιού εν συνεχεία.
μπάσιμο χαλαρό για αρχή και αύξηση έντασης με πόδια στους ώμους.
σε αφήνει και δε σε κόβει επίσης.
σε κάποια φάση έσκυψα πάνω της και της έπιασα λαιμό να δω πάλι αντίδραση, αλλά και πάλι με άφησε.
μυστήρια πράγματα.
τα φιλιά τα αποφεύγει και δεν κάνει θεατρινισμούς.
τελείωμα εντός καποτιδίου σε αυτήν τη στάση μετά από κάποια λεπτά χωρίς δυσανασχέτηση.
σήκωμα για καθαριστικά, ευχαριστίες και μπάη μπάη.

για να κλείσω.
1) ο χώρος ψιλοαχούρι πλέον. είχα να μπω από τότε που δούλευε η Άντζυ που είχα βάλει και φωτογραφίες.
έχω βάλει πάλι κάποιες για τη διαφορά. κρίμα με τέτοια όμορφη κοπέλα να είναι έτσι τα δωμάτια.
το άλλο δωμάτιο σε πολύ χειρότερη κατάσταση btw.
2) η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου παραδόξως.
3) η Βανέσα είναι μια πολύ όμορφη παρουσία για την εποχή της τρέχουσας πιάτσας. παλιά την είχα πετύχει στο 69 σκαλάκια όταν είχε πρωτοέρθει, αλλά δεν είχα προλάβει να την πάρω. ηλικιακά την κάνω γύρω στα 25+ -.
παίζει να είναι μιλφ γι'αυτό και το ανάλογο βυζί.
δυστυχώς η απόδοση-συμμετοχή της είναι τελείως αντίθετη με την φυσική ομορφιά της και εκεί το χάνει παταγωδώς.
προκάτ δεν κάνει, από πίπα δεν το πολυέχει και απλά κάθεται και τον τρώει χωρίς να σε κόβει.
δεν την πήγα τέζα γιατί η στάση της δε μου έβγαλε κάτι το πιο παραπάνω, αλλά από την άλλη με παραξένεψε το ότι με άφηνε να τραβάω μαλλί και να πιάνω λαιμό, όπως και το τράβηγμα στα σεντόνια που έκανε όταν την είχα σε ντόγκυ, όπως φαίνονται και στις φωτός.
προσωπικά και ένεκα καθαρά εμφάνισης θα της βάλω ένα ίσως και θα την ξαναδοκιμάσω μπας και δω κάποια διαφορά ως προς τη συμμετοχή της.
ίσως να θέλει τον τρόπο της.
για το ευρύ κοινό θα έλεγα ότι πιο πολύ είναι η γκόμενα του παλμαρέ... για να το πω όσο πιο απλά γίνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Φυλής72υπόγειο1
Φυλής72υπόγειο2
Φυλής72υπόγειο3
papaphilips
Γλομπεάρχης
232
Πόντοι:
40.703
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, giorgiodelafuentes2, MALA BARISTA και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2026
Από τις πιο όμορφες στα κεντρικά...Οσο ήταν χωμάτιανου για όσους πρόλαβαν έκανε πιο πλούσιο πρόγραμμα στο 20ρικο και ήταν πιο στενή.. πολύ ωραίο θηλυκό, αλλά ορεκτικό όπως το είπες
review reaction 1 papaphilips
02 Μαρτίου, 2026
@Ἐν τούτῳ πηδα
δεν ήξερα ότι ήταν και χωματιανού.
σε ποιο ήταν, πότε και τι βάρδια αν θυμάσαι ?
έτσι για την ιστορία δηλαδή.
24 Μαρτίου, 2026
πέρασμα ξανά με το μωρό που έχει αφρατέψει λίγο σε μπούτια και κώλο με εμφανή κυτταρίτιδα. κρατάει επίσης το "ελαφρώς" ξινισμένο υφάκι και το μέτριο σέρβις.
παραμένει στην κατηγορία ορεκτικού, αλλά είναι σ6 η άτιμη.
έχει μετακομίσει στο φυλ. 86 όροφος στην απογευματινή βάρδια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3