Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είσοδος στον οίκο κατά τις 9:00 όπου μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε ψυχή. Η τσατσά χαρωπή και ευγενέστατη μου παρουσιάζει την Τζούλια που βγήκε με βαργιεστιμαρα 100 καρδιναλίων ένα πετιτ λατινακι όλο χαρά όπου προσωπικά συχαινομαι τα πετιτ ακωλοβυζα και την ροξι που είναι μια χοντρούλα με τεράστιο κωλο και 2αρι πεσμένο βυζι. Λέω δεν γαμιεται καιρό έχουμε να καβαλησουμε τέτοιο κωλο . Η κοπέλα είχε δωμάτιο και ήρθε Μπαμ μπαμ (να υποθέσω ούτε φρεσκαριστικε) λέω δεν με πειράζει μπουρδέλο είμαστε . Ρωτάει για πίπα πλαστικ της λέω νο πλαστικ και με στέλνει να πλύνω χέρια και να κάνω και τον πουτσο μου με σαπούνι (όπου πάντα πλένομαι πριν πάω με τα κορίτσια για λόγους υγιεινής) . Άντε καλά λέω να πληθουμε. Πλένομαι και μου δίνει να τα κάνω και με μωρομαντυλο . Μα καλά της λέω μπροστά σου δεν τα έπλυνα ;; Και στην τελική ρε βλήμα πως απαιτες σχολαστική καθαριότητα από τον πελάτη όταν εσύ η ίδια δεν καθαριστηκες από τον προηγούμενο !!!!!Μάλλον η κοπέλα ψάχνει να χάσει χρόνο μου φαίνεται..... Αρχίζει κάτι ψυχρά χάδια ενώ για να κερδίσω τον χρόνο που σπατάλησε της δίνω τον πουτσο μου στο χέρι μπασ και καταλάβει να προχωρήσει. Ξεκινάει πίπα αδιάφορη όπου είχε μωρομαντυλο στο χέρι και έφτυνε τα σάλια της σε αυτό χωρις να τα καταπιεί! Λέω μαλακά η νοημοσύνη αυτού του λαου είναι του κώλου και μόνο αυτού τίποτα άλλο . Αδιάφορο για αυτού του είδους πεοθυλασμου και της λέω Καβάλα τον ! Κλασικά επίστρωση τζελ και εδώ αρχίζει το καλό κομμάτι ! Τεράστια κωλαρα που ο πουτσος σου χάνεται μέσα Και τα πλοφ πλοφ να δίνουν και να παίρνουν . Πραγματικά άμα δεν έχεις 25 πόντους εργαλείο δεν φτάνεις να πεισ ότι την καρφωσες . Την γυρίζω στα 4 να τις ανοίξω λόγο τα κωλομερια να μπω λίγο πιο βαθιά . Την σφυροκόπημα και τελείωσα καρφωμένος πάνω της . Αξίζει να περάσει κάποιος μόνο για την εμπειρία του κώλου .... Οπότε αν δεν βρείτε κάτι καλύτερο στα πέριξ αξίζει να πας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρόξι
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Morty love Jessica
Ανώτερος
63
Πόντοι:
7.621
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Kraang, FAT BASTARD, Yatoputso και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2026
Την συγκεκριμένη την πήρα τον Δεκέμβρη και παρατήρησα ότι ο κωλος της ήταν γεμάτος μύκητες το κατάλαβα γιατί πρώτον ανοίγει τα φώτα όταν μπαίνει και δεύτερον είχα ακριβώς το ίδιο σε άλλο σημείο κάποτε και ο δερματολόγος μου είπε είναι μύκητας.
01 Μαρτίου, 2026
Morty, σε έπαιξε λίγο catenaccio Μύστη...

Έτσι είναι την Πρώτη φορά, σου δειχνει οτι ειναι καθαρη...
Την Δεύτερη, βάζει τα χέρια της μόνη πίσω από την πλάτη της και σου δείχνει σε ποιο σημείο του Κώλου της αντεχει, αδιαμαρτύρητα, Δυνατες Ξυλιες...Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2