Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 633 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Eισοδος στο μαγαζι μαζι με το σκληρο γαμια φιλο.
Δουλευε η γνωστη Ιρινα. Πληρωσαμε απο 60 ευρω εκαστος για μιση ωρα με την
κορασιδα η οποια αφου ρωτηθηκε απο την τσατσα αμα θελει να κανει παρτουζα για
μιση ωρα βγηκε εξω απο το κουζινακι για να μας δει, γνώριμες φατσες και οι δυο μας στην Ιρινα την εχουμε γαμησει πολλες φορες ο καθενας.
Ο φιλος ωστοσο μου εχει περιγραψει απο προηγουμενες καταθεσης του σε αυτην μια αλλη διαφορετικη εκδοχη της Ιρινας που δεν εχω γνωρισει εγω αλλα ουτε εχει τυχει να διαβασω σε καποια αλλη κριτικη. Εμενε λοιπον να δω με τα ματια μου αυτα τα περιεργα πραγματα που μου ελεγε και τα θεωρουσα υπερβολες.
Εισοδος της Ιρινας στο δωματιο οπου μας περασε τις καποτες ..
Ο φιλος αρχισε με αγριες διαθεσεις το παιχνιδι αφου την σηκωσε στην αγκαλια του πιανοντας την απο τα μπουτια και την κολλησε με την πλατη στον τοιχο, την γαμησε ετσι με βαθιες πουτσιες και καρφωματα, η Ιρινα βογγουσε ηδονικα και απο το βλεμμα της καταλαβαινες οτι η μητρα της ετρωγε μπουνιες με το πουτσοκεφαλο του φιλου.
Τα βογγητα της εγιναν βαριες ανασες... Ο φιλος την κατεβασε, τα ποδια της ετρεμαν λυγισαν για λιγο.
Την επιασα εγω και την σηκωσα ακριβως στην ιδια σταση οπου συνεχισα να της γαμαω τη μητρα. Ο φιλος ειχε κολλησει το στομα του στο αυτι της και της ελεγε φάτονε πουτανα !!
Την κατεβασα και ο φιλος την εριξε στο κρεβατι με τα ποδια της ανοιχτα.
Επεσα μεσα στο μουνι της που ειχε ανοιξει αρκετα και το ετρωγα.
Ο φιλος με τα γονατα του στρωμα ειχε κατσει με τα αρχιδια πανω στο στομα της Ιρινας και τα
πιεζε να τα χωσει μεσα στο στομα της. Αυτη ζοριζοταν και ισως να μην ηθελε αλλα δεν την επαιρνε να κανει και αλλιως.
Καποια στιγμη την κοιταξα και ειχε το στομα της μπουκωμενο με τα τριχωτα αρχιδια του φιλου.

Μαλακα ζηλευω θελω και εγω, του ειπα και αλλαξαμε θεσεις.
Εκατσα πανω στο κεφαλι της Ιρινας και αρχισε να μου πιπιλα τα αρχιδια και να τα ρουφα.
Ο φιλος ειχε χωσει τρια δαχτυλα μεσα στο μουνι της και την γαμουσε με αυτα με πολυ γρηγορες κινησεις.
Στησιμο της Ιρινας στα τεσσερα με την πλατη ευθεια οπου κολλησα απο πισω της και της εχωσα βαθια, αρχισα να την γαμαω σα σκυλος με τα κωλομερια της να κανουν δυνατα παφ παφ. Ο φιλος της ειχε πιασει το μουτρακι και της εκανε ενα mouth fuck με την Ιρινα να πνιγεται να δακρυζει και να βηχει. Την αφηνε να παρει μα ανασα και μετα ξανα η πουτσα του ολη μεσα στο στομα της μεχρι να πνιγει. Φατην ολη πουτανα της ελεγε και της εριξε και μια σφαλιαρα μετριας εντασης στα μουτρα.
Η σφαλιαρα ειναι κατι που μου πει και δε το πιστευα, εγω δε θα μπορουσα να της το κανω ειμαι πιο ρομαντικος. Συνεχισα να την γαμαω στα τεσσερα οπου εφαγε τις κλασσικες μπατσες στα κωλομερια που της εχω ριξει αρκετες φορές.
Αλλαγη θεσεων οπου ο φιλος την καβαλησε και την μαρκαλησε σα κατσικα συνοδεια πολλων
"γαλλικων" -παναγιες χριστους, - εισαι γεννημενη πουτανα, -θα σε γαμαμε οπως θελουμε πουτανα.
Η Ιρινα ενω τον ετρωγε σκληρα απο το φιλο ειχε παρει το καυλι μου στο στομα της, πνιγοταν και δακρυζε και σε εμενα, της επιασα το κεφαλι απο πισω και απλως την πιεζα να κανει deep thoat στο στομα της μεχρι να πνιγει και να βηξει.

Αλλαγη στασης μπρουμυτα με το μαξιλαρι στη λεκανη της και τον κωλο της τουρλα.
Ο φιλος της τον εχωσε και την γαμησε σκληρα ενω της πιεζε δυνατα το κεφαλι πανω στο στρωμα. Εχωσε 2-3 δαχτυλα μεσα στο στομα της και της τραβαγε τα μαγουλα.
Ελα να τη γαμησεις μου ειπε, προτιμω κανονικα του ειπα.
Γυρισμα της Ιρινας σε κανονικη σταση οπου τη γαμησα με βαθιες πουτσιες, εδωσε βαθια γλωσσοφιλα με μικρη διαρκεια καθε φορα καθως η ανασα της ηταν βαρια και ηθελε να παιρνει ανασες.

Σειρα του φιλου που την γαμησε στην ιδια σταση δινοντας της βαθια γλωσσοφιλα και αυτος.
Ενω ξανα της εριξε και κανα δυο σφαλιαρες.

Σηκωσαμε την Ιρινα και την βαλαμε με τα γονατα στο πατωμα.
Βγαλαμε τις καποτες και αρχισαμε να παιζουμε τα καυλια μας, ο φιλος εδειχνε σιγουρος για αυτο που παει να κανει γιατι ηταν κατι που παλι μου ειχε πει και δεν πιστευα.
Η Ιρινα με το στομα και τα ματια κλειστα εφαγε πρωτα τα φλοκια μου πανω στη μυτη και στομα και ετρεξαν κατω στο πηγουνι της, σε λιγο εχυσε και ο φιλος πανω στα ματια της, επιασε με το χερι του τα σπερματα και τα πασαλειψε πανω στο προσωπο της.
Σου αρεσει οπως σε καναμε πουτανα? της ειπε ενω η Ιρινα καθαριζε τα ρουθουνια της απο τα σπερματα για να ανασανει.

Πηγε στο νιπτηρα και πλυθηκε με βιαστικες κινησεις για να καθαρισει το προσωπο της απο τα χυσια. Τα κωλομερια της ηταν κοκκινα απο το ξυλο, τα ματια της δακρυσμενα και κοκκινα.
Ειπε ενα τυπικο ευχαριστω και εφυγε. Αν και η ωρα ηταν 16:20 η υπηρεσια ανακοινωσε το κλεισιμο του οικου.

Συμπερασματικα μια πρωτογνωρη εμπειρια με την Ιρινα με υπηρεσιες που δεν ειχα ξανακουσει. Ο φιλος μου ειπε να τον περιμενω εξω ενω φωναξε την Ιρινα να της πει κατι.
Μυριζομαι οτι της εδωσε και κατι παραπανω αλλα δεν τον ρωτησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
120€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
613
Πόντοι:
48.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 tsontopoulos, n.smirni76, Επιρρεπής και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2026
Το ότι Έκλεισε αμέσως μετά ο Οίκος.... Προσκύνημα
Η μεγαλύτερη καύλα!
Η πεμπτουσία του Aftermath!!!Ναι!

Γι'αυτό π.χ. χύνω στα ρούχα τους..
Σε φάση, θα το βάλεις στο πλυντήριο και θα με σκέφτεσαι...Ναι!
review reaction 1 review reaction 3 DmtrsxXx, AlanBrandley
25 Φεβρουαρίου, 2026
Δυνατός μύστης ο φίλος! Μου θύμησες αντίστοιχα σκηνικά από παρτούζες με τον Μαύρο Θάνατο! Ρισπεκτ! Ναι!
review reaction 1 DmtrsxXx
25 Φεβρουαρίου, 2026
Ο φιλος σου δεν ξερω αν ειναι εδω μεσα αλλα μιλαμε για αλλη κατηγορια προς το νεανερνταλ… πρεπει να τον βαλεις εδω μεσα να δωσει εμπειριες η αν ειναι εδω να εμφανιστει και να γραφει.Γιούπιιι!Γιούπιιι!Γιούπιιι!Γιούπιιι!
review reaction 1 DmtrsxXx, AlanBrandley
25 Φεβρουαρίου, 2026
Τύπε μου μας καύλωσες ??
review reaction 1 DmtrsxXx
25 Φεβρουαρίου, 2026
Έκανες τέτοια πράγματα σε.μπουρδελο;
review reaction 1 review reaction 3 DmtrsxXx, AlanBrandley
25 Φεβρουαρίου, 2026
και έλεγα να μην την γαμησω σε αυτό το τουρ αλλά με έκανες να θέλω…
O
Outis2024
review reaction 1 DmtrsxXx, AlanBrandley
25 Φεβρουαρίου, 2026
Οκ..απ οσο γνωριζω ειδικα απο φιλο εμπιστο συναγωνιστη που την εχει παρει πολλες φορες η κοπελα ελευθερα δεν παιρνει σπερματα στο στομα..βεβαια..δεν ξερω μια ιεροδουλη αν της σκασεις τριπλα και βαλε χρηματα τι κανει...οποτε δεν εχω λογους να το αμφισβητησω..το ολο σκηνικο οντως αγριο τσοντε...αν εσεις θελατε τετοια φαση οκκ..αφου η κοπελα οντως δεχτηκε να σας τα κανει...παω πασο..αν και νομιζα πως η συγκεκριμενη κοπελαειναι αλλου στυλ..πιο πολυ του gfe..αλλα δε ξερεις ποτε τι μπορει να κανει μια αν της σκασεις πολλα...μπορει το ολο σκηνικο καποιους να τους εξιταρε...εμενα παντως καθολου.
26 Φεβρουαρίου, 2026
τυπε hase οχι μονο δεν εγραψα οτι η Ιρίνα δεν δέχτηκε τελειωτικο στο στόμα αλλα κιολας οτι είχε ρο στομα και τα μάτια κλειστά και απλα τα έφαγε στη μαπα, καθόλου μεσα στοο στόμα. Διαβασε πιο προσεκτικά.
review reaction 1 MALA BARISTA
27 Φεβρουαρίου, 2026
@Hase Εάν σας γουστάρει η κοπέλα και πληρώσεις καλά για τις υπηρεσίες της γιατί να μην γίνεται; Φίλος από τα παλιά που πήγαινε Φυλής ανά τακτά διαστήματα έχει κάνει παρόμοια παρτούζα με τον κολλητό του. Μάλλον τους γούσταρε και λίγο η γκόμενα γιατί ήμασταν πιο μικροί τότε και μου είχε πει ότι ήταν σαν να είχαν τραβήξει τσόντα στο τέλος, την γάμησαν και την έχυσαν όπου ήθελαν πληρώνοντας απλό αντίτιμο παρτούζας. Βέβαια γνωρίζονται χρόνια και είχαν και καλή χημεία μεταξύ τους.

Προσωπικά, εάν έκανα παρτούζα μαζί του δεν θα μου σηκωνόταν καν από τα γέλια που θα έριχνα οπότε είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα του άντρα. Επίσης, εάν δεν έχεις παρόμοιες προσλαμβάνουσες είναι εύκολο να πιστέψεις ότι όλα αυτά είναι παραμύθια, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η αντίληψή μας καθορίζει την πραγματικότητα που δημιουργούμε...
review reaction 1 Hase
27 Φεβρουαρίου, 2026
...αφου με τοσες καυλες και εκφραση ανωτερότητας, δεν την εχωσε ο ενας στον αλλο, μια χαρα ητανε
P
Psolokavliaris
review reaction 3 Jack_of_all_trades, MALA BARISTA
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2