Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειναι για την Αννα τη λατινα.Τη προηγουμενη φορα δεν τη προλαβα και ειχαμε κατι δικο μας που δε μοιραζομαι.Τψρα που εμαθα οτι παλι θα φυγει ετρεξα.Αννα λοιπον.Απο τις πιο ομορφες συνολικα για να μη πω η ομορφοτερη που χω δει.Εχει την ομορφια των λατινων που βλεπαμε στη τηλεοραση,τα χει ολα.Κ ειχε και το συνδυασμο.Δηλαδη τσατσα-δωματιο-συμμετοχη.Δωματιο τουμπανο αυτο στο βαθος μετα το μπαρ.Ο οικος γενικα εχει δωματιαρες με ντουζ και ζεστο νερο.Καθρεφτες και ανετα κρεβατια.Η αγαπημενη τσα το κερασακι.Εφυγα,γυρισα,μπηκα.Μπηκε και η λατινα μου και εγινε ταυρομαχια.Ειπε Ισπανια και Βενεζουελα.Θα φυγει για Ισπανια,ειναι ευρωπαια κ βασικα τεινω στο οτι οι Ισπανες μαλλον ειναι η καλυτερες λατινες.Αγωνας ντερμπι απο τα αποδυτηρια καθως δωσαμε πονο με τη λατιναρα (μου) να δινει ρεσιταλ κ να με ξυπναει κ εμενα αθλητικως.Τωρα τελευταια εχουν βγαλει το αθλητικο μου και μπραβο τους γιατι ετσι δουλευει το πραγμα.Σωμα ονειρο,στησιμο ονειρο,συμμετοχη ονειρο,κινησεις ονειρο κ ολα αυτα σε πραγματικοτητα.Σε μια πραγματικοτητα που οσα αλλα ειπωθηκαν τα κρατω εγω.Δε χρειαζεται συσταση,περνας αερα και ειναι το 20αρι που παντα ηθελες να μη σε νοιαξει.Οκ στα φιλ γενικα ειμουν θαμωνας και περναω σουπερ συνηθως αλλα αυτη με εκτοξευσε (!).Εχει συνδυασμο γλυκας-σωματος-διαθεσης-συμμετοχης.Δεν ειναι για ρδελο γιατι τα ρδελα επειδη παιρνουν αξια με την παρουσια της.Κι αν γινει ανερτατη η γραφειατη κι εκει θα παρουν αξια με τη παρουσια της.Ειμουνα ηδη σε mood μαζι της,αλλα το χθεσινο ηταν το κατι αλλο,πραγματικα το κατι αλλο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
72
Πόντοι:
2.906
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 MALA BARISTA, Milfomaniac, mitsosaliferis5 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού