Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 103 10
Μπουρδέλα
114514
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αυτη τη τρελαρα την εβλεπα απο καιρο.Παντα γυμνη.Στον οικο που ολο ελεγαν ψεμματα οτι ''μονη μου ειμαι'' ''μονο εγω ειμαι'' κτλ αν δεν τις δεις ολες μαζι δε προκειται να μαθεις οτι υπαρχουν.Μπαινω τη βλεπω ολα οκ.Επιστρεφψ παω μεσα βαθια μπροστα της κ δινω τα λεφτα κ της λεω εσενα (κατι τετοιο).Μετα απο μινι πωληση σηκωνεται και με καυλαντιζει βαζωντας χερι στο παντελονι κ ετοιμαζεται να βγαλει εξω εργαλειο (?).Μετα πολλα παω δωματιο.Ερχεται ενω συζητησανε για εμνα κ με ρωταει διαφορ ακ ατ ενημερωνει απο μακρια χαχα.Λιγο τρολ ο οικος γενικα οταν ειμαι εκει.Μπαινει κ αυτη κ ειναι τρελαρα επιθετικη καλης εννοιας.Ξαπλωνη μου δινει βυζια παιζωντας μαλακια κ μου κανει πιπα ακα γερη (θυμιζει Ταρα Παρκου Φιξ).Ρωσε μου λεγε χαχαχα.Ρουμανα ειναι μιλφ/προ μιλφ και οχι Σλαβα οπως νομιζα (εγω κ αλλος κοσμος φανταζομαι).Προτεινει πισωκολλητο αλλα ανεβαινει πανω.Γυρναμε 4,παμε κανονικο.Με ξαναπαιζει αγρια και ξανα στα 4 ως το τελος.Καποτα μιση εξω,το βλεπω αλλα κ που τη βλεπω αφεθηκα,βελτιωθηκε η αισθηση με τη μια (μπουχαχαχα).Της πα κ τελειωνα σχεδον εξω η μαλλον αρκετα εξω.Η Αλεξανδρα ευχαρηστημενη οπως κ εγω,μπιρι μπιρι να κοιταζει να κανει τα δικα της.Βγαινω παω να φυγω με καυλαντισε.Αποχωρω κ με ρωταει/ρωτανε κι αλλα.Πλεον ειμαι διαδρομο κ ακομα καυλαντιζομαι.Ειμαι εκω απ τον οικο κ με φωναζει.Ξανα μεσα,μου μιλαει προσωπικα κ δινει τηλ.Με παιρνει αγκαζε και μεσα.Χαχαχαχα τελειως τρελη τις εγραφε.Πεταει η αλλη κατι περι καμερας,μιλαμε ξαναφιλιομαστε και γεια σας με φιλοφρονηση.Τι να πω.Πρεπει να μαι ο μονος που κανε τετοια χαζα εκει μεσα με Νταρια και με Αλεξανδρα.Η συγκεκριμενη ναι μεν δεν ειναι σλαβα αλλα ειναι εξοικιωμενη η απλα κουλ.Γενικα ειναι ψιλοσταρχιδια της απ οσο καταλαβαινα καθως την εχω δει να τσακωνεται.Κερασακι,παροτρυνε παρτουζα εξω αλλα εντος δωματιου τα ξαναπε κ μαλιστα αλλα 10 δωσε,20,με μπερδεψε.Με αλλα 10 να συνεχιζε αυτη κ συν η αλλη μια χαρα θα ναι αλλα δε θελω την αλλη.Η Νταρια ελειπε οποτε συνεχισα οπως ειμαι.Σωματικα ειναι ψηλη,σλαβιζει αλλα ειναι Ρουμανα και ειναι κανονικη σε σωμα με το υψος της που αλλοι τη πουν νταρντανα αλλη εντονη παρουσια.Καποια κοιλια εχει που ορθια δε πολυφαινεται.Οταν κατσει θα φανει η τελεια.Η συμπεριφορα ειναι καλη,ειναι δυναμικη μεσα,πολυ δυναμικη και γουσταρει,δε κολωνει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια