Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 235 10
Μπουρδέλα
280877
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Περασμα ξανα απ τη περιοχη με στοχο να επιλεξω την Ευανια στο φ71β που μου ειχε κινησει το ενδιαφερον βλεποντας τη στο σαλονι..αλλα το μαγαζι ηταν κλειστο, περασμα μετα απο φωκαιας..μπηκα στο 19 μηπως πετυχω τη Καιτη που πολλοι γραφουν καλα σχολια...αλλα ουτε αυτη ηταν..πηγα να φυγω απ τη περιοχη εφοσον ειχα παει στοχευμενα...αλλα ξαναγυρισα..κι ειπα ας ριξω μια ματια κι αλλου..μπηκα στο 25β ενα μαγαζι στο οποιο δεν ειχα μπει ποτε...παντα το προσπερνουσα και παλαιοτερα...ο χωρος του παλαιος..παλιο κλασικο μπουρδελο της περιοχης..Η Μιχαελα τωρα...εντυπωσιακη..πλουσιο στηθος..ωραιο κορμι ψηλη με τακουνια μοντελε θα τη χαρακτηριζα..μελαχρινη με βαλκανια χαρακτηριστικα...σιγουρα με εμπειρια στο χωρο...περασα λοιπον...ηρθε..στοματικο εκανα με προφυλαξη...θα ελεγα οτι κανει κσλη βαθια πιπα και με διαρκεια..καποια γλυψιματακια σε στηθος εκατερωθεν..μετα στα τεσσερα...ενταξει ωραια οπισθια για...γκαζια..μετα ιεραποστολικο και κανα δυο παραλλαγες και finito. Καλη συμμετοχη..οκ..αισθηση μεσα της καπως μετρια λογω τζελ...αλλα οκ. Μια ωραια γυναικα, ανετα στεκεται και σε στουντιο.. που θυμιζε λιγο τις ωραιες μοντελε στυλ που βρισκαμε παλαιοτερα στα μαγαζια αυτα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2026
Ωραίος παίκτη! Είναι πολύ καλή επαγγελματίας η Μιχαέλα και ωραίο τυπάκι... Επίσης σε σύντομο πέρασμα σήμερα νομίζω δεν παίρνει και μελαμψούς. Την είδα να ρίχνει άκυρο σε έναν που μπήκε μαζί μου!
B
Broucek
09 Φεβρουαρίου, 2026
Ναι...ειδα πως η τσατσα στο σαλονι εδιωχνε τετοιους " only greek" φωναζε δεν ειναι θεμα ρατσισμου εδω ..ειναι θεμα υγειας, η Μιχαελα μια χαρα ηταν...δε βρισκεις κατι που να αξιζει πλεον στη περιοχη...στα πιο πολλα μαγαζια , σχεδον σε ολα ισως...μετριοτατες και απο πλευρας εμφανισης..αλλα και γενικα σαν επιπεδο...
H
Hase
10 Φεβρουαρίου, 2026
Ντάξει παίζει και η περίοδος ρόλο ρε συ... Με έναν τσάτσο που είχα κάτσει και κουβεντιάζαμε στο σαλόνι περιμένοντας την κοπέλα να βγει τις προάλλες μου έλεγε ότι γενικά τις τελευταίες εβδομάδες είναι πεσμένη η κίνηση. Θυμάμαι που είχα περάσει από Φωκαίας μια Κυριακή απόγευμα πριν κανένα μήνα και είχα πετύχει τουλάχιστον 4 κοριτσάρες! Θα γυρίσει ο τροχός...
B
Broucek
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3