Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 103 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Νταρια μετα απο πολυ καιρο και πολλες φορες συναντησης.Κατι υπαρχει αναμεσα μας.Βασικα στον ιδιο οικο βλεπω κ την αλλη τη γυμνη που με τραβαει αλλα σε αυτον τον οικο αν δεις μια θα σου πει οτι δεν υπαρχει αλλη.Εχει γινει μπροστα μου ενω περασα κ ηξερα οτι ηταν δυο.Μετα απο τοσες συναντησεις περασα.Την ακουγα πιο πριν που φωναζε με την κακη εννοια στο δωματιο κ μετα αραξαμε μαζι μιλωντας στο σαλονι.Ο οικος μπαζει κρυο κ ετσι φοραει τη ρομπα που ανοιγει να δεις σωμα.Η αλλη μονιμως γυμνη πως τη παλευει?Πετιτ η Νταρια με εξαιρετικο σωμα και καλη φατσα που αν ηταν καλυτερη θα ταν σουπερ τοπ.Αλλου μαρεσε πιο πολυ,νομιζω τα μαλλια την αλλζουν γενικοτερα.Που λες φωναζ επριν γτ την πονουσε η καποτα που ειχαν απο οτι ειπε κ ετσι της εδωσα δικη μου.Ειχε διαθεσηδε φωναξε καθολου,δε θυμωσε καθολου,εκατσε κανονικοτητα και τα εκανε ολα οπως επρεπε.Αλλαγες στασεων με τελευταια στα 4.Εκει ειδα ενα εξογκωματακι στη ουρα της,το μονο αρνητικο της.Συννεηση και στα Ρωσικα και καταλαβα οτι ειναι η κοπελα που καυλαντιζομασταν απο την αρχη που πατησα Μεταξουργειο.Κανενα αλλο προβλημα και οσα ειπαμε ειχαμε δικιο.Απλα να ξερετε μπορει να ειναι εκει κ να σας πουν οτι δεν ειναι,μια φορα μου παν εφυγε,το πιστεψα.Οταν ομως η Νταρια ηταν με την γυμνη κ μπηκα μου πε για αυτην.Για 10 ευρω ειναι πολυ καλο σλαβικο πετιτ,συστηνω στα 4 κ αμα εχει ορεξη γινεται vfm.Κ να πω και το κερασακι,χωρις τζελ κατα πασα πιθανοτητα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
72