Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 330 10
Μπουρδέλα
342402
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σοφια.Αλλα ποια?Γτ σε αυτη την αλυσιδα το Σοφια ειναι κλασσικο.Οσοι πατε συχνα θα παρατηρησατε.Η Σοφια που λεω ειναι η εξωτικη μικρη.Δεν θεωρουσα πως την εχω ξαναδει αλλα μπηκα.Σχεδον εξαιρετικο σωμα,σχεδον εξαιρετικο προσωπο.Ειναι οπως της ταιριαζει να ειναι.ΣΚληρο πλαστικο βυζι αλλα μοντελε αδυνατη.εΕνωδυσκολευτηκα η Σοφια συμμετειχε και βοηθουσε.Με βοηθουσε σχεδον σε ολο τον αγωνα.Δυο στασεις σιγουρες,στα 4 κ κανονικη.Φωναξε η τσα.Στη σταση τη κανονικη η Σοφια κανει ενα πολυ ωραιο,πιανει τις μπαλες οπως ειμαστε και με απογειωνει.Το εκανε πολυ καλα χωρις να με ενοχλει και με απογειωσε.Το εχει αμα θελει οπως ολες αμα θελουν το εχουν.Ολα καλα.Με τη τσα ομως οχι διοτι βγηκα ειπε τα δικα της κ με λιγα λογια εννοουσε οτι πρεπει να πληρωνω ενω αργησα 2 λεπτα ξερω γω κ τις λεω να δωσω αλλα 20 για 2 λεπτα?Μου λεει τα αφεντικα,απλα εφυγα χωρις πολλα-πολλα κ ασε τα αφεντικα να χανουν.Αυτη η αλυσιδα εχει ισως τις καλυτερες επιλογες και τις καλυτερες ανανεωσεις και κοντραρονται με τα Φιλιππιδου αλλα στις τσαδες εχουν θεμα χωρις να χω δοκιμασει να δω τι κανουν οι αλλες τσαδες των 71.Εχω ακουσει αλλα δεν εχω διαπιστωσει.Κ δε μιλαω για συνθηες με φουλ κοσμο.Βεβαια κ 2-3 ατομα να ναι ειναι κοσμος για αυτες και τα οικονομικα.Απλα λεω τι να πουν κ στα Φιλιππιδου.Συχνα πυκνα τα επισκεπτομαι γτ τραμπαρουν τις εργαζομενες και τωρα εφεραν ξανα δυνατες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού