Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 330 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα και καλή βραδ- εε καλό διάβασμα! Καφές

Άφιξη πριν τη λήξη της 1ης βάρδιας στην πορνομάνα της οδού Φυλής, και τσάρκα σε όλα τα κεντρικά Γιούπιιι! όπου βαρέθηκα τη ζωή μου καθώς δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον ή αξιόλογο.. Μαλακία
Ούτε βρήκα τη Λούνα, ή καμιά σοκολατίνα όπως θα ήθελα... Δάκρυ
Εν συνεχεία, με τις κοπέλες της 2ης βάρδιας να έχουν χτυπήσει κάρτα, εισήλθα ξανά σε αρκετούς οίκους, και πάλι δε μου έκανε κλικ κάτι..
Είχα αρχίσει να βαριέμαι και να εκνευρίζομαι..! Κεφάλι σε τοίχο!
Οπότε ξαναπήγα στο αναμονάδικο (Φ71Α, όπου είχα δει την Άντρεα και τη Ντανιέλα, μέτριες αδύνατες λατίνες μεν, έπρεπε να επιλέξω κάπου να "μπω" δε!) Καπέλο
Επιλέχθη η Ντανιέλα, παρότι παίζει να είναι η πιο "αδιάφορη" φατσικά από τις δύο.. Ευλόγησον Εκείνη τη στιγμή αυτή μου έκανε το κλικ, με κοίταξε μ' ένα θλιμμένο χαμόγελο και νάζι Αγγελούδι και πέρασα!
Ίσως ήταν και κουρασμένη, ή απλά βαριόταν, αλλά δε μάσησα... Έτσι!

Εμφανισιακά είναι μια λευκή αδύνατη νεανική κοπέλα εκ Κολομβίας ερχόμενη, με φάτσα λιγάκι "βλαχάκι", στήθος μικρό στητό, σχεδόν ανύπαρκτο Χαχαχα! που όμως με φτιάχνει φουλ! Έτσι! Ίσως επειδή μοιάζει με μιας πρώην.. Λεπτή μεσούλα, και νορμάλ μικρό κωλαράκι.. Το πράμα της έχει χιλιομετράκια, και πολύ μέτρια αίσθηση.. Με ελαφρά

Είσοδος λοιπόν της μικρής στο δωμάτιο που επέλεξα, με κοιτάζει με ντροπή και νάζι Έρωτας και γονατίζει για κλαρίνο..
Με έκανε πέτρα εύκολα καθώς γούσταρα το βυζάκι της!.. Ναι!
Την πιάνω μετά απ' τα κρινοδάκτυλα που έχει, τη σηκώνω, και την αρχίζω στο μπαλαμούτι στα όρθια, με μπόλικα φιλιά, μάσημα και δάγκωμα στα στηθάκια της Ουάου καρδιές! χουφτώματα στο κωλί της, και γενικά τριβή σώμα με σώμα και φιλιά στο λαιμό, όπου σύντομα όχι μόνο ξεκομπλάρισε και ξεαγχώθηκε, αλλά έδειξε και να φτιάχνεται.. Ναι!
Εντολή μετά του master να έρθει να κάτσει πάνω μου και να με καβαλήσει, παρότι δεν ήξερε να κινηθεί και πολύ σωστά, το έκανε και το γούσταρε! Ναι!
Την κρατούσα από το κωλαράκι, την πίεζα πάνω μου να τον παίρνει όλο, και έλαβε ρυθμό.. Γιούπιιι!
Της έπαιζα και τις ρόγες και ήταν κομπλέ το μωράκι! Έτσι!
Κάμποσα λεπτά έκανε ακριβώς ό,τι ήθελα, και μετά όπως ήμουν μέσα της (καθιστή πάνω μου) την έπιασα γερά απ' τη μέση, μας γύρισα αριστερά, και την ξάπλωσα στη γωνία του κρεβατιού να τη γαμήσω missionary, μένοντας μέσα της! Ναι!

Έκανα όμως μια παύση για να την πλακώσω πάλι στα φιλιά στα βυζάκια και στις ρόγες της Φιλί Ουάου καρδιές! είχα γίνει πέτρα, της φίλησα και το λαιμό κλπ, και το στομάχι της, και ταυτόχρονα έπαιζα αρκετά λεπτά το μουνάκι της, της έβαλα και δάχτυλο κανονικά, και παρότι είπε (στα Ισπανικά φυσικά) ότι δεν το επιτρέπει, δεν έδωσα καν σημασία, και με κοίταζε μ' ένα βλέμμα σαν υποταγμένο κουτάβι! Έτσι! Οπότε συνέχισα το fingering, να τη φτιάξω, και τα βογγητά δίναν και παίρνανε! Ναι!
Αφού την έφτιαξα όσο ήθελα (πολύ!) ανέβηκα πάνω της και μπήκα μέσα της..
Ένιωθα τα βυζάκια της στο σώμα μου και το καβλί μου τσίτωνε φουλ εντός! Ναι!
Η αίσθηση ήταν κάτω του μετρίου, λόγω αρκετού τζελ και χαλαρού αιδοίου, ωστόσο μ' άρεσε το κορμάκι της τόσο που δε με ένοιαζε τίποτα, ούτε υπήρχε πιθανότητα να μου πέσει! Τη γάμησα κάμποση ώρα έτσι, και την είχα πιάσει απ' τους ώμους για να βαράω τέρμα μέσα της! Ναι!
Μετά από μερικά λεπτά της λέω "γύρνα!" (φυσικά κατάλαβε μόνο απ' το νεύμα) και γύρισε για doggy.. Την έπιασα απ' τη μέση και την πηδούσα γρήγορα και δυνατά Κατσικογάμης σφαλιάρισα και το κωλαράκι της για τα καλά, ώσπου σε ένα χαστούκι φώναξε.. Χαχαχα!
Μετά από κάμποσο δυνατό γαμήσι σε doggy κατέθεσα την ψυχή μου εντός καποτιδίου, και το λατινάκι με κοίταξε απ' τον καθρέφτη μ' ένα ύφος σαν να λέει "επιτέλους, φτάνει.." Προσκύνημα Ασάλιωτα

Το ευχαριστήθηκα, παρόλο που
1) το μουνί της είναι πολύ χαλαρό, κι έβαλε και τζελ.. Μαλακία
2) σε γενικές γραμμές φάνηκε κλασική λατίνα, ωστόσο πέρασα καλά, διότι είτε της άρεσα Έτσι! είτε της έκανα ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να φτιαχτεί και να θέλει να γαμηθεί..! Σημάδι φιλιού

Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα, αλλά τουλάχιστον δεν έκλαψα το εικοσάρικο, όπως θεωρώ συνήθως για τις λατίνες... Έτσι! Με ελαφρά Ευλόγησον

Ευχαριστώ λεπτεπίλεπτη Ντανιέλα, καλή συνέχεια! Έτσι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
42
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mitsosaliferis5, Rodos 87, FAT BASTARD και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2026
Εμ, κάτι τέτοια κάνετε εσύ και ο Ξεκλειδωτής και έπειτα εμείς οι υπόλοιποι φαινόμαστε τρομερά κατώτεροι εραστές και μας σερβίρουν φόλες.
review reaction 3 DmtrsxXx, Μήτσος Μπάμπολας, Johnstef και 1 ακόμα μέλος
03 Φεβρουαρίου, 2026
Το άλλαξες βλέπω στη λευκή σοκολάτα, θα κλαίνε οι bitter κορασίδες Ναι!
review reaction 3 Kamigawa, Περπάτημα κάνει καλό
03 Φεβρουαρίου, 2026
Ναι...τωρα περιμενε εσενα για να μαθει ερωτα δαυτη..τοσο χαλαρη αισθηση που χει μεσα της..φαινεται πως δεν ειναι χθεσινη...αλλα ουτε καλη στο δωματιο ειναι...στησιματα..δενν..απο εμφανιση ομορφουλα ειναι αλλα τι να το κανεις...τωρα αν μπαινετε καποιοι στη διαδικασια...του.." ξεκλειδωτη" που γραφουν κι αλλοι...εγω...βαριεμαι! Παλαιοτερα ναι...τωρα...θελω η αλλη απλα να το χει και να "ξεκλειδωσει" εμενα...αλλιως... ουτε που τελειωνω κ bye bye...αρκετα ξενερωμενος πλεον απ τα μαγαζια αυτα...λεφτα στον καλαθο εν τελει δινουμε...
review reaction 1 Johnstef, Περπάτημα κάνει καλό
04 Φεβρουαρίου, 2026
Εύγε!!!Ναι!
review reaction 2 Περπάτημα κάνει καλό
04 Φεβρουαρίου, 2026
Μύστες μου δε δήλωσα ποτέ ξεκλειδωτής και άλλα τέτοια Ματάκι Μαλακία
Αυτό που λέω (και γούσταρα) είναι το ότι δέχτηκε πράγματα για τα οποία άλλες σου βάζουν χέρι και σε αποτρέπουν κατευθείαν ασυζητητί! Ναι!

Φυσικά και ξέρει και έχει δουλέψει αρκετά.. Έτσι!
Επίσης Μπάμπολα τη σοκολάτα δεν την αλλάζω ποτέ, μην ανησυχείς, δεν άλλαξε κάτι Έρωτας Ναι!
review reaction 1 review reaction 2 Hase, Μήτσος Μπάμπολας
04 Φεβρουαρίου, 2026
Ξεκλειδωτη μου εσυ!!! Κοιτα μπορει να βγηκε καλα μαζι σου..η την πετυχες με καλη διαθεση..οκ πλακα κανουμε! Εγω την ειχα πετυχει...πως το πω..ηταν κουρασμενη καταφανως..σαν να μην επαιρνε ευκολα μπρος...σαν νυσταγμενη..οχι αδιαφορη...η ακαταδεχτη...αλλα...οκ..παμε γι αλλα!
review reaction 2 Περπάτημα κάνει καλό
05 Φεβρουαρίου, 2026
@Hase στο σαλόνι κι οι δύο σαν λατινοφόλες φάνηκαν, όπως είναι σύνηθες! Μαλακία
Αλλά μέσα παρότι ήταν σαν βαρετή κλπ την έκανα ό,τι ήθελα και πέρασα καλά! Ασάλιωτα
Ίσως έτσι της χρειάζεται, παρόλο που με πολλές φόλες δεν πιάνει - δεν αλλάζει κάτι όπως κι αν τις χειριστείς
review reaction 1 Hase
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7