Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 284 10
Μπουρδέλα
274767
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Στον εν λόγω οίκο πρωτού περιγράψω τις υπηρεσίες της Αθηνάς, πρέπει να αναφερθώ οπωσδήποτε στην ευγένεια της τσατσάς. Μιλάει αργά, στον πληθυντικό και είναι εξαιρετικά ευγενική και όχι ειρωνική ή ενοχλητική. Ο χώρος επίσης πολύ περιποιημένος και μυρωδάτος. Μπράβο.
Πάμε τώρα στην Αθηνά, το κορίτσι είναι πολύ ντροπαλό και σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις ώστε να νιώσει πιο άνετα. Σωματικά έχει τα κιλάκια της, στα οποία προστίθενται δύο πολύ βαριά και υπερμεγέθη στήθη μεγέθους έξι. Είναι πολύ φιλότιμη και κάνει ότι την προστάξεις, δεν έχει μα και μου και θέλει να περάσεις καλά μαζί της. Την άλλαξα πολλές στάσεις και παρότι δεν είχα καλή στήση λόγω προηγούμενου σκηνικού με παρτούζα σε παραδιπλανό οίκο, εκείνη το πάλεψε. Το τέλος ήρθε φυσικά στις βυζάρες της με ό,τι δύναμη μου είχε απομείνει. Είναι για τους λάτρεις των ΒΒW και δικαιώνει φαντασιώσεις με μεγάλα βυζιά. Ίσως να τιμηθεί εκ νέου εάν μου έρθει όρεξη για βυζόκρεας.
Πάμε τώρα στην Αθηνά, το κορίτσι είναι πολύ ντροπαλό και σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις ώστε να νιώσει πιο άνετα. Σωματικά έχει τα κιλάκια της, στα οποία προστίθενται δύο πολύ βαριά και υπερμεγέθη στήθη μεγέθους έξι. Είναι πολύ φιλότιμη και κάνει ότι την προστάξεις, δεν έχει μα και μου και θέλει να περάσεις καλά μαζί της. Την άλλαξα πολλές στάσεις και παρότι δεν είχα καλή στήση λόγω προηγούμενου σκηνικού με παρτούζα σε παραδιπλανό οίκο, εκείνη το πάλεψε. Το τέλος ήρθε φυσικά στις βυζάρες της με ό,τι δύναμη μου είχε απομείνει. Είναι για τους λάτρεις των ΒΒW και δικαιώνει φαντασιώσεις με μεγάλα βυζιά. Ίσως να τιμηθεί εκ νέου εάν μου έρθει όρεξη για βυζόκρεας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2026
Εγώ θα πήγαινα για να ακούσω πως μιλάει η τσατσά...
argyrotoxos
03 Φεβρουαρίου, 2026
Από πού είναι φίλε η κοπέλα; Μιλάει ελληνικά;
G
Gim52
03 Φεβρουαρίου, 2026
Πρέπει να είναι από Βαλκάνια, μιλάει κανονικά ναι.
eρωΔιός
05 Φεβρουαρίου, 2026
6αρια???? Κοινως βυζαρες!!! Συνηθως 2η βαρδεια είναι?
Yiannis42
06 Φεβρουαρίου, 2026
Σωστά, μεγάλα και βαριά. 2η βάρδια ναι
eρωΔιός
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5