Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 235 10
Μπουρδέλα
280877
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βρισκόμενος κέντρο σήμερα το απόγευμα έκανα το κλασσικό πέρασμα από τα σπιτάκια γύρω από τη Λιοσίων που είναι ψόφια (έλειπε η μικρή Melissa δυστυχώς). Έχοντας προσέξει τώρα τελευταία τους δρόμους Φώκαιας και Διδύμου να αναφέρονται αρκετά συχνά εδώ πέρα, είπα να ανέβω προς τα πάνω. Σημειωτέον ότι έχω να πατήσω στην περιοχή της Φυλής από το 2015 οπότε είπα να πάω πιο πολύ αναγνωριστικά και μετά να γυρίσω προς Λιοσίων στα σίγουρα αν δεν κάτσει κάτι. Το τί αντίκρυσα όμως, ενώ είχα ακούσει από φίλους για πεσμένη κίνηση και ψόφια πράγματα, δεν το περίμενα! Περνάω από το πρώτο σπιτάκι στη γωνία Φυλής με Φωκαίας που είναι υπόγειο με σκαλιά και βλέπω μια Ρωσίδα κορίτσαρο -άνετα θα την έκανα για μοντέλο- να απαντάει αγγλικά σε κάτι Πακιστανούς που και καλά κάτι έψαχναν. Παθαίνω ένα σοκ και σκέφτομαι ότι θα έχει ψωμί το πράγμα. Αρχίζω λοιπόν τη Φωκαίας από πάνω μέχρι κάτω, συνολικά πρέπει να πέτυχα τουλάχιστον 4-5 κοριτσάρες που άνετα θα πέρναγα μαζί τους και μάλιστα οι περισσότερες έκαναν και ωραίο σαλόνι τουρλώνοντας τον κώλο τους και twerk ή ερχόνταν να με χαϊδέψουν όσο έβλεπαν ότι το σκέφτομαι. Αυτό που μου έκανε όμως πιο πολύ εντύπωση ήταν ότι περισσότερες ήταν σχετικά μικρές και με πολύ ωραία σώματα. Αποφασίζω να περάσω με τη Μιχαέλα, η οποία την πρώτη φορά που μπήκα στο σπιτάκι έρχεται με αργά βήματα μπροστά μου όπως είμαι όρθιος, στέκεται σε απόσταση για φιλί και μου πιάνει το πρόσωπο χωρίς να σπάει το eye contact. Η κοπέλα είναι μελαχρινή, ψηλή αρκετά για τα γούστα μου με τα τακούνια, έχει πλαστικά βυζιά με τεράστιες ρώγες και αρκετά αδύνατο και σφιχτό σώμα. Είναι ο τύπος του καυλιάρικου μωρού που θα πετύχεις στο club, ντυμένη σαν τσόντα για να προκαλέσει και να πάρει βλέμματα, αλλά όποιος πάει να της την πέσει θα φάει ευγενικό άκυρο.
Πληρώνω και μπαίνει στο δωμάτιο ενώ δεν έχω προλάβει να βγάλω τη μπλούζα μου οπότε και με ρωτάει μήπως είναι καλύτερα να έρθει σε 1 λεπτό. Της απαντάω καταφατικά, και έρχεται μετά από 5 λεπτά φέρνοντάς μου και τα ρέστα. Είμαι ξαπλωμένος και ήδη καυλωμένος, με ρωτάει το όνομα μου όμως η φάση δεν μου έβγαινε για πολύ social μαζί της. Καλύτερα, γιατί μου περνάει αμέσως προφυλακτικό με το στόμα έχοντας εξαιρετική τεχνική και αρχίζει να το κατεβάζει σχεδόν όλο πηγαίνοντας και για deepthroat. Πολύ καυλωτικοί οι ήχοι της ενώ την ακούω να μπουκώνεται με σάλια, η κοπέλα το έχει κι ας μην πέρασε από μπάλες. Εγώ μία να κοιτάζω και να χουφτώνω τα βυζιά της και μία να κοιτάζω από τον καθρέπτη το μουνάκι της που μου το έχει φέρει κάθετα και το δαχτυλώνω. Ευτυχώς η πίπα δεν κράτησε πολύ ώρα γιατί αν συνέχιζε σε αυτόν το γρήγορο ρυθμό θα είχα τελειώσει εντός προφυλακτικού.
Με ρωτάει για τη συνέχεια και ξεκινάει ένα cowgirl σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Εγώ γλείφω full τα βυζιά της και πιπιλάω ρώγες οι οποίες έχουν ήδη έχουν γίνει πέτρα ενώ το μουνάκι της έχει πολύ ωραία αίσθηση και το απολαμβάνω. Παίζω λίγο και την κλειτορίδα της, ενώ αυτή αρχίζει να βγάζει έντονες κραυγές οι οποίες ίσως και να ήταν προσποιητές αλλά δεν με ενόχλησαν. Με ρωτάει για αλλαγή στάσης αλλά την προτρέπω να συνεχίσει έτσι γιατί σκέφτηκα ότι θα γούσταρα εάν τέλειωνα και σε αυτή τη στάση όμως μετά από λίγο σηκώνεται οπότε και τη γυρίζω ιεραποστολικό. Εκεί έκανα πιο αργά μπασίματα, της έγλειφα το λαιμό και τα βυζιά κοιτάζοντας το καυλιάρικο πρόσωπό της. Τη γυρίζω στην αγαπημένη μου θέση στα τέσσερα και αρχίζω να βγαίνω και να μπαίνω σιγά σιγά ενώ κοιταζόμαστε και από τον καθρέπτη. Της χουφτώνω τα βυζιά και της γλείφω το λαιμό όπως είμαι από πάνω ενώ εκείνη ανεβάζει το ρυθμό. Η γκόμενα είναι σκέτη καύλα με αυτό το μελαχρινό style που έχει. Την αρχίζω σε πιο δυνατά καρφώματα και όταν νιώθω ότι είμαι κοντά να τελειώσω και πάω να σταματήσω αυτή συνεχίζει στην ίδια ένταση. Αφού δεν μπορώ να αντέξω και πολύ ακόμα τελειώνω μέσα της και με αφήνει να στραγγίξω πολύ ωραία. Σκουπίζεται, με χαιρετάει και φεύγει.
Συμπερασματικά το απόλαυσα αρκετά το σημερινό γαμήσι. Η Μιχαέλα άντεξε σε υψηλούς ρυθμούς, καθώς από την αρχή έδωσε τον αέρα ότι αυτά που θα ακολουθούσαν δεν θα ήταν gfe εμπειρία. Δε φοβόταν να τον πάρει όλον μέσα και όταν πήγα να ρίξω λίγο την ένταση εκείνη την ανέβασε μόνη της. Έχει αρκετά καυλιάρικο style που μαζί με τα βυζιά της και το μελαχρινό πρόσωπο το υποστηρίζει πολύ καλά για τα δικά μου γούστα. Εάν την επόμενη φορά που πάω δεν πετύχω τόσες πολλές καλές περιπτώσεις μαζεμένες ίσως την ξαναπροτιμήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φώκαιας τώρα έχει μπει για τα καλά στο radar μου...
Πληρώνω και μπαίνει στο δωμάτιο ενώ δεν έχω προλάβει να βγάλω τη μπλούζα μου οπότε και με ρωτάει μήπως είναι καλύτερα να έρθει σε 1 λεπτό. Της απαντάω καταφατικά, και έρχεται μετά από 5 λεπτά φέρνοντάς μου και τα ρέστα. Είμαι ξαπλωμένος και ήδη καυλωμένος, με ρωτάει το όνομα μου όμως η φάση δεν μου έβγαινε για πολύ social μαζί της. Καλύτερα, γιατί μου περνάει αμέσως προφυλακτικό με το στόμα έχοντας εξαιρετική τεχνική και αρχίζει να το κατεβάζει σχεδόν όλο πηγαίνοντας και για deepthroat. Πολύ καυλωτικοί οι ήχοι της ενώ την ακούω να μπουκώνεται με σάλια, η κοπέλα το έχει κι ας μην πέρασε από μπάλες. Εγώ μία να κοιτάζω και να χουφτώνω τα βυζιά της και μία να κοιτάζω από τον καθρέπτη το μουνάκι της που μου το έχει φέρει κάθετα και το δαχτυλώνω. Ευτυχώς η πίπα δεν κράτησε πολύ ώρα γιατί αν συνέχιζε σε αυτόν το γρήγορο ρυθμό θα είχα τελειώσει εντός προφυλακτικού.
Με ρωτάει για τη συνέχεια και ξεκινάει ένα cowgirl σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Εγώ γλείφω full τα βυζιά της και πιπιλάω ρώγες οι οποίες έχουν ήδη έχουν γίνει πέτρα ενώ το μουνάκι της έχει πολύ ωραία αίσθηση και το απολαμβάνω. Παίζω λίγο και την κλειτορίδα της, ενώ αυτή αρχίζει να βγάζει έντονες κραυγές οι οποίες ίσως και να ήταν προσποιητές αλλά δεν με ενόχλησαν. Με ρωτάει για αλλαγή στάσης αλλά την προτρέπω να συνεχίσει έτσι γιατί σκέφτηκα ότι θα γούσταρα εάν τέλειωνα και σε αυτή τη στάση όμως μετά από λίγο σηκώνεται οπότε και τη γυρίζω ιεραποστολικό. Εκεί έκανα πιο αργά μπασίματα, της έγλειφα το λαιμό και τα βυζιά κοιτάζοντας το καυλιάρικο πρόσωπό της. Τη γυρίζω στην αγαπημένη μου θέση στα τέσσερα και αρχίζω να βγαίνω και να μπαίνω σιγά σιγά ενώ κοιταζόμαστε και από τον καθρέπτη. Της χουφτώνω τα βυζιά και της γλείφω το λαιμό όπως είμαι από πάνω ενώ εκείνη ανεβάζει το ρυθμό. Η γκόμενα είναι σκέτη καύλα με αυτό το μελαχρινό style που έχει. Την αρχίζω σε πιο δυνατά καρφώματα και όταν νιώθω ότι είμαι κοντά να τελειώσω και πάω να σταματήσω αυτή συνεχίζει στην ίδια ένταση. Αφού δεν μπορώ να αντέξω και πολύ ακόμα τελειώνω μέσα της και με αφήνει να στραγγίξω πολύ ωραία. Σκουπίζεται, με χαιρετάει και φεύγει.
Συμπερασματικά το απόλαυσα αρκετά το σημερινό γαμήσι. Η Μιχαέλα άντεξε σε υψηλούς ρυθμούς, καθώς από την αρχή έδωσε τον αέρα ότι αυτά που θα ακολουθούσαν δεν θα ήταν gfe εμπειρία. Δε φοβόταν να τον πάρει όλον μέσα και όταν πήγα να ρίξω λίγο την ένταση εκείνη την ανέβασε μόνη της. Έχει αρκετά καυλιάρικο style που μαζί με τα βυζιά της και το μελαχρινό πρόσωπο το υποστηρίζει πολύ καλά για τα δικά μου γούστα. Εάν την επόμενη φορά που πάω δεν πετύχω τόσες πολλές καλές περιπτώσεις μαζεμένες ίσως την ξαναπροτιμήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φώκαιας τώρα έχει μπει για τα καλά στο radar μου...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Μπήκε με το που ξάπλωσα, λίγα προκαταρκτικά χωρίς πολλές κουβέντες με γλειψίματα και μετά πίπα καλή και με διάρκεια για να θαυμάζω την θέα από τον καθρέφτη ενώ έπαιζα με το μουνάκι της. Την έστησα στα 4 και την σφυροκόπησα για περίπου 10 λεπτά σε υψηλούς ρυθμούς από την αρχή, με πολύ καλή συμμετοχή από μεριάς της και λίγο dirty talk -είχαμε ιδρώσει και οι 2 και μου το σχολίασε. Επειδή δεν μπορούσα να τελειώσω έτσι, μου βγάζει το προφυλακτικό, σαλιώνει καλά το χέρι της και αρχίζει να μου τον παίζει μέχρι να έρθει το τέλος.
Η υπηρεσία την φώναξε 2 φορές, την πρώτη την αγνόησε και την δεύτερη ήταν αφού είχαμε τελειώσει. Με ρώτησε και για δεύτερο γύρο όταν είδε ότι την πήγαινα τάπα χωρίς να τελειώνω αλλά δεν είχα άλλα λεφτά πάνω μου. Συνολικός χρόνος μέσα στο δωμάτιο πρέπει να ήταν γύρω στα 15 λεπτά πάντως. Απορώ γιατί αυτό το κορίτσι δεν έχει περισσότερες κριτικές. Είναι επαγγελματίας, αντικειμενικά όμορφη, σε ψυχολογεί πολύ καλά και μάλλον το γουστάρει κιόλας αυτό που κάνει οπότε έχει τον απόλυτο σεβασμό μου!