Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 333 10
Μπουρδέλα
634468
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στοχευμένη επίσκεψη στον οίκο για την Έμμυ.
Ανεβαίνω τα σκαλιά χτυπάω κουδούνι μου ανοίγει η τσα2 και μου λέει μόνο η Έμμυ εργάζεται από Ρωσία.
Την ξέρεις ; Με ρωτάει και απαντάω ναι θα περάσω.
Μπαίνω στο δωμάτιο γδυνομαι λίγο φρεσκαρισμα και περιμένω να έρθει η καύλα Έμμυ. Ήρθε μετά από κάνα 10λεπτο. Χαιρετηθηκαμε και περιποιήθηκα κατευθείαν τα όμορφα βυζάκια της ενώ παράλληλα χουφτωνα την κωλαρα της. Ξάπλωσε και εγώ από πάνω της να γλείφω τον λαιμό τα βυζάκια ενώ η πουτσα μου χάιδευε τα μπούτια της. Κατέβηκα προς τα κάτω φιλοντας της όλο το κορμί και κατέληξα στα πόδια όπου ξεκίνησα να γλύφω πατούσες τα δάχτυλα ανάμεσα από αυτά και είχα καυλώσει αρκετά. Ενώ συνέχιζα να γλύφω μου λέει είσαι τρελός και μου χώνει το πόδι της στη μούρη μου όπου το έφαγα !!! Με ρωτάει πίπα με ή χωρίς και της λέω δεν χρειάζεται κάγκελο έχω γίνει. Μου περνάει προφυλακτικό και μπαίνω μέσα σε στάση ιερό όπου είχα φέρει τα πόδια της στο στόμα μου ξανά. Τρία λεπτά άντεξα και τελείωσα εντός του σκούφου μέσα της. Η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη και ο οργασμός ήταν έντονος.
Της είπα ότι μου άρεσε πολύ μου χαμογέλασε χαιρετηθηκαμε και έφυγε.
Θα μπορούσα να γλύφω τα πόδια της μέχρι να λιώσουν ? ?
Αυτά για τώρα μέχρι τα επόμενα !!
Ανεβαίνω τα σκαλιά χτυπάω κουδούνι μου ανοίγει η τσα2 και μου λέει μόνο η Έμμυ εργάζεται από Ρωσία.
Την ξέρεις ; Με ρωτάει και απαντάω ναι θα περάσω.
Μπαίνω στο δωμάτιο γδυνομαι λίγο φρεσκαρισμα και περιμένω να έρθει η καύλα Έμμυ. Ήρθε μετά από κάνα 10λεπτο. Χαιρετηθηκαμε και περιποιήθηκα κατευθείαν τα όμορφα βυζάκια της ενώ παράλληλα χουφτωνα την κωλαρα της. Ξάπλωσε και εγώ από πάνω της να γλείφω τον λαιμό τα βυζάκια ενώ η πουτσα μου χάιδευε τα μπούτια της. Κατέβηκα προς τα κάτω φιλοντας της όλο το κορμί και κατέληξα στα πόδια όπου ξεκίνησα να γλύφω πατούσες τα δάχτυλα ανάμεσα από αυτά και είχα καυλώσει αρκετά. Ενώ συνέχιζα να γλύφω μου λέει είσαι τρελός και μου χώνει το πόδι της στη μούρη μου όπου το έφαγα !!! Με ρωτάει πίπα με ή χωρίς και της λέω δεν χρειάζεται κάγκελο έχω γίνει. Μου περνάει προφυλακτικό και μπαίνω μέσα σε στάση ιερό όπου είχα φέρει τα πόδια της στο στόμα μου ξανά. Τρία λεπτά άντεξα και τελείωσα εντός του σκούφου μέσα της. Η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη και ο οργασμός ήταν έντονος.
Της είπα ότι μου άρεσε πολύ μου χαμογέλασε χαιρετηθηκαμε και έφυγε.
Θα μπορούσα να γλύφω τα πόδια της μέχρι να λιώσουν ? ?
Αυτά για τώρα μέχρι τα επόμενα !!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5

Τα γυαλιά σου τα φόραγες οταν μπήκες στον οίκο ?
Μη μου αρχίσεις τα γνωστά οτι αυτά ειναι τα γούστα σου και έτσι σου αρέσουν οι γυναίκες κλπ κλπ γιατι δεν κανουν καθολου αντικειμενική την κριτικη σου.
Για την ιστορία και αντικειμενικά μιλώντας ζυμαρακι μπαζακι ειναι η Εμμυ.
Μάλλον εσύ ξέχασες να φορέσεις τα γυαλιά σου.
απλά το σχόλιο του σ. Δημήτρη αφορούσε την ακριβώς προηγούμενη κριτική. Προφανώς παραδρομή