Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 221 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είσοδος στον οίκο χθές κατά τις 7:30 το απόγευμα και η υπηρεσία παρουσίασε την χοντρούλα εμα με ελεύθερο στοματικό και την Νέλλυ με απλό πρόγραμμα, κοντουλα γύρω στο 1,60 λεπτό σώμα, μακρύ μαύρο μαλλί σγουρό με αδύνατο σώμα ωραίο κωλαρακι για φάγωμα και 1,5 2αρι στήθος στο ύψος του. Ρώτησα την τσα εάν δέχεται ελεύθερο στοματικό για να περάσω και μου έδειξε την πόρτα του δωματίου αφού ρώτησε την κοπέλα πρώτα. Είσοδος της κοπέλας λίγο μαγκωμενη με καθόλου eye contact και ανέκφραστο πρόσωπο όπως και το σαλοναρισμα της, βγάζει στριγκο και σουτιέν ξαπλώνει και μετά από το κλασικό σκούπισμα με το μωρομαντιλο τον πήρε στο στόμα, δεν ήταν ηδονικη καθόλου η πίπα της αφού κατέβαλα και εγώ προσπάθεια χουφτωνοντας στηθακια και κωλο ήρθε μια υποτιθέμενη ανόρθωση. Σε ερώτηση μου να την γλύψω χρησιμοποίησε μωρομαντιλο να καθαριστεί (παίρνει ένα μπόνους εκεί) και έπιασα δουλειά. Ωραίο το μουνακι της για φάγωμα αλλά κοιτούσε το ταβάνι ανέκφραστη λες και την είχα βάλει τιμωρία, κάποια στιγμή έβγαζε κάποια και καλά βογκητα ευχαρίστησεις που μόνο αυτό δεν ήταν, για διέγερση κλειτορίδας και υγρακια ούτε καν ευτυχώς όμως η πράξη και λίγο παίξιμο ήρθε η απαιτούμενη στύση. Πρώτη στάση ιεραποστολικό έχοντας κλείσει τις γαμπες της στον κορμό μου και είσοδος στο μουνακι της όπου ήταν αρκετά στενό θα έλεγα όπου έδωσα αρκετό πόνο όχι σε φουλ γκάζια και τα χέρια μου να πιάνουν το στήθος της, αυτή πάλι ανέκφραστη να κοιτάζει τον τοίχο στα πλάγια. Ήθελα να χύσω όμως αλλά δεν άντεχα να την κοιτάζω και πάει στραφι το 20ρικο και την γύρισα στα 4 όπου την μυριστηκε την δουλειά ότι θα φάει σφυροκόπημα και έγερνε μπροστά μετά από ένα δύο σπρωξίματα βγαίνω έβαλα το μαξιλάρι στην κοιλιά της έφερα καί τά πόδια πιο μπροστά και πήρε λίγο καλύτερο στήσιμο, η θέα με έφτιαξε τρέλα αυτό το κωλαρακι στημένο έτσι στα 4 και την άρχισα σε εξερευνητικά χαλαρά σπρωξίματα ενώ άνοιγα τα κωλομαγουλα για την θέα να μπαινοβγαίνει η πουτσα μέσα της , εκεί έκανε κινήσεις για να χαλάσει την στάση και να μην τον τρώει βαθειά και έβαλα πίεση στην μεσουλα της προς τα κάτω να μην ξεφύγει. Έφαγε καλό πιστονιασμα με φουλ γκάζια όπου δεν ήξερε τι να κάνει, μια το χέρι της το έβαζε στο σώμα μου μια το έβαζε στα κάγκελα να μην χτυπήσει το κεφάλι τής έριχνε και βογκητα καυλας - πόνου, το μουνακι της συνέχισε να είναι τέρμα σφιχτό και κάπου εκεί ήρθε το τέλος βαθειά μέσα της. Λιπαντικό είχε αλλά ξέχασε να βάλει, ίσως η αίσθηση να ήταν πιο καλή και για εμένα και για εκείνη. Τέλος δεν νομίζω να ξαναπάω γιατί το έκανε πολύ αγγαρεία και φαίνονταν στο πρόσωπο της, για το κωλι της και τα στηθακια της μια φορά νομίζω είναι αρκετή. Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου μόνο χτύπησε όταν ήδη είχαμε τελειώσει και ετοιμάζονταν να βγει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νέλλη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Rodos 87
Σπουδαίος
43
Πόντοι:
2.831
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, Milfomaniac, Yatoputso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2026
Για εμένα δεν αξίζει, την έχω πάρει και στο Ιάσονος 46 και στο Φυλής 109.
Δεν το γουστάρει και φαίνεται.
review reaction 1 Rodos 87
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1