Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 212 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
σαλόνι με σκέρτσο και χαμόγελο. έπιασε το στύλο και έκανε μια γυροβολιά για να δώσει αέρα στο μαύρο μίνι φορεματάκι που φορούσε.
μόνη στη βάρδια αυτή, μόνος στο σαλόνι εγώ και πολλές ελλείψεις στην πιάτσα γενικώς.
ε αυτό ήταν και το δόλωμα που το κατάπια αμάσητο.
την είχα ξαναδεί στο Φιλιππίδου όροφος και δε μου έκανε ποτέ. τώρα πώς μου έκατσε στο μάτι με αυτό που φορούσε και νόμισα ότι σουλουπώθηκε σωματικώς... ακόμα το ψάχνω.
η φάτσα για την ηλικία της είναι μια χαρά πάντως.
ένηγουέη...
μελαχρινή, μετρίου αναστήματος, νταρντάνα στο σώμα με λίγα λόγια και γενικώς είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.
είσοδος λοιπόν και με πετυχαίνει στα καθαριστικά μιας και ανακοινώνεται φρι πίπα, παρόλο που σε ρωτάει μέσα.
με το που γδύνεται, κατεβαίνει 10 πόντους, γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει... βλέπω την ωμή πραγματικότητα και παθαίνω ένα ψιλοσόκ.
πολύ χαλαρότητα, πτώση ένεκα ηλικίας ασφαλώς και πιασήματα για να το πω ευγενικά, που με το σωστό φορεματάκι έχει καταφέρει και τα έχει καλύψει όμως.
μπράβο της... της το δίνω.
αν θυμάμαι καλά έχει ένα τατουάζ στον δεξί βύζο και με ρώταγε για τα δικά μου, αυτό σαν κάποιο μικρό σόσιαλ ας πούμε. ξέρει ελληνικά και είναι πολύ εύθυμη μέσα.
με τέτοια ψυχρολουσία εννοείται δεν έκανα καμία κίνηση για προκάτ, αλλά αυτή με τρέλανε στα κοσμητικά και στην ουσία με έβαλε κάτω για να με περιποιηθεί.
όντως η τύπισσα σε φτιάχνει με φιλιά και χαϊδέματα σε όλο το κορμί και φτάνει στα @@ όπου ασχολείται πολύ σχολαστικά.
ώπα λέω, εδώ είμαστε... το μάτι δε γουστάρει, αλλά το καβλί ναι.
από πίπα λοιπόν το κατέχει. ασχολείται με όλο το καβλί, κάνει παιχνίδι με χτύπημα σε γλώσσα και μάγουλο, ρουφάει @@ και γενικώς έχει ποικιλία.
ευτυχώς γιατί θα είχα φάει πανωλεθρική ήττα.
θα μπορούσα να την αφήσω να πιπώνει μέχρι τέλους, αλλά ήθελα να το παίξω ζιγκολό.
η τύπισσα μου τον έχει κάνει τέντα, μου ρίχνει πάλι κάτι εύσημα για το κάτω μέρος και τη βάζω σε κάου.
μου λέει να την πάω χαλαρά και της απαντάω κάνε παιχνίδι μόνη σου.
ε @@ χαλαρά το πήγε.
μου έβαλε τζελ, ανέβηκε και πώς δεν έσπασε το κρεβάτι.
ο ήχος της επαφής να ακούγεται σε όλο το δωμάτιο.
να φτάνω μήτρα σε κάθε κατέβασμα και να έχω μείνει.
με πήγε τσίτα με κάποιες φωνές, χαμόγελα και εύσημα μέχρι που σταμάτησε από μόνη της γιατί δεν ήθελε να χύσει... είπε.
σάστισα.
κουράστηκε από την πολύ τραμπάλα και τη βάζω σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
ξανά τζελ γιατί μάγκωνα, ξεκινάω, δεν άντεξε ούτε λεπτό και με έκοψε.
αυτή να είναι σε ντελίριο, να με λούζει με κοσμητικά και χαμόγελα και εγώ να σκέφτομαι τί και πώς γαμάω ρε πούστη μου από την άλλη.
αλλαγή σε μίσιον.
πάλι τζελ και μπάσιμο μέχρι μέση όπου αισθανόμουν τα άπαντα μέσα της. η φάτσα της είναι καλή όπως προείπα, επομένως είχαμε καλό αη-κοντακτ. δε μπορούσα να δώσω τσίτα γκάζι γιατί μάγκωνα και σε κάθε πουτσιά έφτανα μήτρα.
τέτοιο στενό μουνί δεν έχω ξαναγαμήσει, μου είχε βεντουζώσει το καβλί τόσο σφιχτά που νόμισα ότι θα έσπαγε η καπότα.
έριξα ρυθμό και άλλο, αλλά συνέχισα σε βάθος.
αυτή να με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και να με ρωτάει... το αισθάνεσαι, το νιώθεις?
λέω πλάκα μου κάνεις, δε σε γαμάει κάνεις η' μόνο πίπες και κωλαράκια παίρνεις?
την πιάσαν τα γέλια.
την όργωσα κανονικότατα για ακόμα λίγο μιας και το καβλί γούσταρε να χτυπάει καμπανάκι συνέχεια, μέχρι που έχυσα εντός καποτιδίου με πολύ μεγάλη ανακούφιση.
καθώς πλενόμουν σκεφτόμουν ότι τελικά το καβλί μου, είχε κερδίσει το μυαλό μου.
κάπου πρέπει να χτύπησε και η πόρτα αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν έδωσε σημασία κανείς από τους δύο μας.
στο τέλος και στις χαιρετούρες μου πέταξε και ένα να ξανάρθεις...

για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι σχετικά καλός και αρκετά ευρύχωρος.
αν είχε και ζεστό νεράκι θα ανέβαινε πιο πολύ σε εκτίμηση. λίγο μείον το χαμηλό κρεβάτι.
έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά (η' μπορεί και τσάτσος όμως) χτύπησε πόρτα αν θυμάμαι καλά, αλλά είχε περάσει αρκετούτσικη ώρα και δικαιολογείται.
3) η Μόνικα είναι μία νταρντανομεγαλοκοπέλα σε γενικά πλαίσια με όλα τα ανάλογα κομφόρ της ηλικίας της. ξέρει να κρύβει τις ατέλειές της στο σαλόνι και μέσα έχει αξιόλογες υπηρεσίες που σε ευχαριστούν. είναι πολύ εύθυμη (κάνεις και το χαβαλέ σου), βγάζει άνεση και εμπειρία. αν σε γουστάρει και λίγο, πιστεύω θα πάρεις το κάτι παραπάνω. για τους ανάλογους φανς με πιασήματα κλπ, πιστεύω είναι μαστ. για μένα τον "δύσκολο-απαιτητικό" δε θα το έλεγα.
.
υ/γ : η κριτική είναι από τα Χριστούγεννα γι'αυτό και η έλλειψη επιλογών που λέω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Φυλής84όροφος1
φυλής84όροφος2