Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 266 10
Μπουρδέλα
393280
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την Αννούλα την έπαιρνα συχνά στο πρώτο πέρασμα της πέρυσι, μαζί με την Ειρήνη κ όταν ξαναήρθε πάλι στη δεύτερη εμφάνιση της. Στις τελευταίες μου τσάρκες την έχω πετύχει 2-3 φορές κ πάντα είναι εγκάρδια στο σαλόνι κ με χαιρετά. Η αλήθεια είναι πως έχει πάρει κιλάκια, έχει φορτώσει κωλάρι κ έχει θρέψει βυζάκια. Την προτιμούσα πιο αδύνατη! Στο τελευταίο μου πέρασμα, ήρθε η στιγμή να τον φάει
Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε το μωρό σε πολύ εγκάρδιο κλίμα κ είπαμε στα γρήγορα τα νέα μας. Άρχισε να γλείφει ωραία τις θηλές μου κ να χαϊδεύει τα μπαλάκια, ενώ εγώ έκανα παιχνίδι με τα βυζάκια της
Φιλάκια δυστυχώς ακόμα αρνείται
Έβαλε κάλτσα στο ορθό κατάρτι κ μπούκωσε τη καταπιόνα της. Καλή η φλογέρα της, της πίεζα το κεφάλι για ν' ακουμπάει αμυγδαλές
Το έβαζε σχεδόν όλο μέσα κ το κρατούσε
Της αρέσει το μπούκωμα με το αντρικό παπάρι...
Της είπα να έρθει πάνω κ καρφώθηκε με προθυμία στη τσουτσούνα. Έπιασα τα κωλομέρια της κ άρχισα να τη σκίζω δυνατά, χωρίς χρόνο προσαρμογής
Της τον κάρφωνα μέχρι τη ρίζα κ πιπίλιζα τα βυζάκια της...
Αλλαγή στα τέσσερα, έβαλε μαξιλάρι από κάτω κ τσουπ όλο μέσα. Έπιασα σα δαγκάνα τα κωλομέρια της κ τη κάρφωνα με σταθερότητα κ υπομονή
Στη συνέχεια άρχισα τις κωλόμπατσες κ έκανα κόκκινο το ασπριδερό κωλί της
Το μουνί της όπως είδα έχει ανοίξει σημαντικά, σε σχέση με το παρελθόν. Παλιόπαιδα, τι κάνατε στην Αννούλα?
Τη γύρισα στα πλάγια σε ορθή γωνία, έπιασα γερά τη μέση της κ άρχισα να πελεκάω. Είχα βρει καλό ρυθμό στο γαμήσι, με ωραίο κάρφωμα μέχρι τη ρίζα
Σε αυτή τη στάση άρχισα να κερνάω το κοκτέιλ, χωμένος τέρμα μέσα
Το καριολάκι κουνούσε ηδονικά τη μέση για έξτρα καύλα στο άδειασμα!!!
Σηκώθηκε, έβαλε τα εσώρουχα της, αγκαλίτσα κ έφυγε.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, παρότι άργησα λιγάκι.
Συμπερασματικά, η Άννα παραμένει σε καλά επίπεδα από θέμα υπηρεσιών. Βέβαια στα πλαίσια του απλού προγράμματος, μιας κ δεν το έχει εμπλουτίσει με φιλιά κ λοιπά κόλπα. Οπτικά, πιστεύω πρέπει να πάει στα προηγούμενα κιλά κ στο πιπινέ στυλ που είχε. Ίσως ξαναπεράσω, αλλά όχι με τη καύλα που είχα πέρυσι...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πλήρωσα και μπήκα.Ήρθε το μωρό σε πολύ εγκάρδιο κλίμα κ είπαμε στα γρήγορα τα νέα μας. Άρχισε να γλείφει ωραία τις θηλές μου κ να χαϊδεύει τα μπαλάκια, ενώ εγώ έκανα παιχνίδι με τα βυζάκια της

Φιλάκια δυστυχώς ακόμα αρνείται

Έβαλε κάλτσα στο ορθό κατάρτι κ μπούκωσε τη καταπιόνα της. Καλή η φλογέρα της, της πίεζα το κεφάλι για ν' ακουμπάει αμυγδαλές
Το έβαζε σχεδόν όλο μέσα κ το κρατούσε
Της αρέσει το μπούκωμα με το αντρικό παπάρι...Της είπα να έρθει πάνω κ καρφώθηκε με προθυμία στη τσουτσούνα. Έπιασα τα κωλομέρια της κ άρχισα να τη σκίζω δυνατά, χωρίς χρόνο προσαρμογής
Της τον κάρφωνα μέχρι τη ρίζα κ πιπίλιζα τα βυζάκια της...Αλλαγή στα τέσσερα, έβαλε μαξιλάρι από κάτω κ τσουπ όλο μέσα. Έπιασα σα δαγκάνα τα κωλομέρια της κ τη κάρφωνα με σταθερότητα κ υπομονή
Στη συνέχεια άρχισα τις κωλόμπατσες κ έκανα κόκκινο το ασπριδερό κωλί της
Το μουνί της όπως είδα έχει ανοίξει σημαντικά, σε σχέση με το παρελθόν. Παλιόπαιδα, τι κάνατε στην Αννούλα?

Τη γύρισα στα πλάγια σε ορθή γωνία, έπιασα γερά τη μέση της κ άρχισα να πελεκάω. Είχα βρει καλό ρυθμό στο γαμήσι, με ωραίο κάρφωμα μέχρι τη ρίζα
Σε αυτή τη στάση άρχισα να κερνάω το κοκτέιλ, χωμένος τέρμα μέσα
Το καριολάκι κουνούσε ηδονικά τη μέση για έξτρα καύλα στο άδειασμα!!!Σηκώθηκε, έβαλε τα εσώρουχα της, αγκαλίτσα κ έφυγε.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, παρότι άργησα λιγάκι.
Συμπερασματικά, η Άννα παραμένει σε καλά επίπεδα από θέμα υπηρεσιών. Βέβαια στα πλαίσια του απλού προγράμματος, μιας κ δεν το έχει εμπλουτίσει με φιλιά κ λοιπά κόλπα. Οπτικά, πιστεύω πρέπει να πάει στα προηγούμενα κιλά κ στο πιπινέ στυλ που είχε. Ίσως ξαναπεράσω, αλλά όχι με τη καύλα που είχα πέρυσι...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2026
Αραίωσαν πολύ τα γαμησια ρε μητσο , μήπως ξεμείνεις από πορτοκάλια ;
tsontopoulos
16 Ιανουαρίου, 2026
μιλας για την ΑΝΝΑ που ηταν στο 17β πριν 3-4 χρονια?
Α
αχιλλεας1
17 Ιανουαρίου, 2026
@αχιλλεας1 Καμμιά σχέση, άλλη κοπέλα
Διαγραμμένο μέλος 243119
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3