Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 58 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εχω περασει 5-6 φορες στον οικο αλλα δεν την εχω παρει, σημερα ομως ειχα ορεξη τρελη για μια νεα κοπελιτσα με ωραιο σωματακι και μιας και η τσατσα ανακοινωσε και κωλαρακι, μπηκα. Ηρθε η κοπελα, Ειρηνη στο ονομα απο Βουλγαρια, λεπτουλα με μικρο βυζι και πεσμενο αλλα ωραιο κωλο σε θεμα σχηματος - 34 δηλωσε στην ερευνα μου οσο εβγαζα και τα τελευταια μου ρουχα. Ξαπλωσα, μου εβαλε καποτα και αρχισε να με ρουφαει, ωραια πιπα, το ρουφηξε ολο 1-2 φορες αλλα κρατησε μονο για 1 λεπτο το οποιο ηταν ξενερα αλλα το σκιπαρα. Την εβαλα στα τεσσερα και επιασα το προφυλακτικο με τα χερια μου τα οποια τα ειχα πλυνει πριν ερθει, και μου λεει "μην πιανεις το προφυλακτικο θα σε σκοτωσω" αλλα με χαϊδευτικο τροπο (θελω να πιστευω). Μπηκα στο μουνακι της και αρχισα να την γαμαω, της επιανα τα κωλομερια και την μεση της εναλλαξ, καθοταν καπως στραβα στα τεσσερα αλλα ειπα να μην της πω κατι, μπορει να την βολευει ετσι. Της λεω μετα απο 2-3 λεπτακια αν μπορω να μπω στο κωλαρακι της και μου εβαλε μονη της τον πουτσο μου μεσα της. Συνεχισα με τον ιδιο ρυθμο, να βογκαει σιγανα αυτη, δεν με νοιαζει και να ηταν ψευτικα..- τελειωσα στο κωλαρακι της μεσα αρκετα συντομα απ οταν μπηκα και τελος. Χαιρετηθηκαμε και καληνυχτα. Αυτη μοιαζει σαν μια συνάδελφο στην δουλεια αν και εκεινη ειναι 25-26 αλλα το στιλ με τα βαμμενα νυχακια και τα σκουλαρικια την θυμιζαν. Έρωτας Δυστυχως αυτη στην δουλεια εχει σχεση.. Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2026
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
donp4679
Σπουδαίος
40
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Milfomaniac, SEXTYPHOON, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2026
ωραίο κορίτσι, ευγενικό, πολύ καλό vibe μα βάζει σαφή όρια κάποιες φορές πολύ αυστηρά. την έχω πάρει και εγώ κάποιες φορές με κάποιο παραπάνω σεβασμό και διστακτικότητα, θέλει τρόπο η κοπέλα αυτή, αν τα "βρεις" μαζί της αξίζει.
review reaction 1 donp4679
12 Ιανουαρίου, 2026
ισχυει, δεν αντιλεγω... πιστευω θα τα βρουμε μεταξυ μας αν την ξαναπαρω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2