Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τελικά όποιος τρώει και χαίρεται.... ξανατρώει!! Έτσι κι εγώ την έκανα ξανά κατά της Ανδριάννας. Είχα αφήσει κάτι υπόλοιπα από την Παρασκευή, και είπα να την τιμήσω δευτερη φορά.
Έπεισα τον εαυτό μου ΄για άλλη μια φορά να μη δώσω εξτραδάκι, (οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι!!), πλήρωσα το αντίτιμο και μπήκα στο δωμάτιο.
Όταν ήρθε η Ανδριάννα έδειξε να με θυμάται και αφού έσπασε ο πάγος ασχολήθηκε με τους τρεις μικρούς μου φίλους... Πρώτα με τους ορχιδέους, όπου τους έγλειψε αδιάφορα (ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα) και μετά με μια μέτρια πίπα. Παρόλα αυτά, είναι τόσο κόμματος, που το εργαλείο σηκώθηκε λες κι είχε δική του θέληση...
Στο γαμήσι επέλεξα αυτή τη φορά να έρθει απο πάνω αρχικά, όπόυ είχε καλή συμμετοχή, και μετά πισοκολλητό, όπου ήταν λίγο αμέτοχη. Τελικά ύστερα από ένα δίλεπτο σφυροκόπημα στους υπέροχους γλουτούς της, ξάπλωσα ανάσκελα και με τελείωσε με μια πιο ενεργητική πίπα, ακάποτο.
Σε όλη τη διάρκεια ήταν ευγενέστατη, χωρίς όμως πολλή συμετοχή, πράγμα που με χάλασε λίγο. Μπορεί να ήταν και κουρασμένη, δεν ξέρω... Την άλλη φορά μου είχε φανεί καλύτερη.
Εν κατακλείδι, η εμφάνιση και αυτά που προσφέρει, είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στην περιοχή. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να δώσω κάτι παραπάνω, μήπως αλλάξει κάτι στην συμμετοχή της και να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο. Αυτό που γουστάρω περισσότερο όμως σ' αυτή την κοπέλα είναι ότι δεν ΄γαμιέται καθόλου σαν πουτάνα. Το 'πα και προχτές! Είναι σα να πηδάς τη σέξυ μαμά του φίλου σου... Καλό βόλι σε όλους τους συναγωνιστές, και μάγκες... να πλένεστε λίγο!! Δεν φταίνε τα κορίτσια να μυρίζουν τη μασχαλίλα σας... Ο προηγούμενος στο δωμάτιο βρώμαγε όλόκληρος και η τστατσά έφερε αποσμητικό να αρωματίσει το χώρο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Μέλος
Εγγραφή:
14 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού