Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 246 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
σαλόνι τυπικό με κάποιο χαμόγελο που δε σε πείθει όσο η εικόνα.
μελαχρινή με ωραίο μακρύ μαλλί σε κοτσίδα μέχρι κώλο, μετρίου αναστήματος, καλή φάτσα καβλωτική, πολύ μικρό βυζί που προσωπικά δε με χαλάει καθόλου μιας και είμαι λάτρης της φύσης, αδύνατο μοντελέ τάση προς σκίνυ κορμί, ωραίο κωλαράκι στη θέση του και οκ πόδια.
τατουάζ δεν πρόσεξα πολύ, αλλά αν θυμάμαι καλά, ίσως παίζει ένα χαρακτηριστικό στο στέρνο... με ερωτηματικό όμως.
φορούσε ένα μαύρο σετ εσωρούχων με ένα διχτυωτό τοπ και μαύρα πορνοτάκουνα.
η εικόνα είναι ωραία και μπήκα κατευθείαν χωρίς παρακάλια.
πρώτη φορά την έβλεπα.
είσοδος της κοπέλας και μου ξεκινάει το τυπικό αναγνωριστικό σόσιαλ στα αγγλικά. πως σε λένε, από πού είσαι κλπ κλπ γνωστά. ξεκινάω να τη χαϊδεύω ολούθε και να της λέω γλυκόλογα για να χαλαρώσει και να αισθανθεί πιο άνετα, όπου τα δέχτηκε. σιγά σιγά και με το χαβαλέ μου ξεκινήσαμε γελάκια και πειράγματα μεταξύ μας.
προκάτ δυστυχώς δεν κάνει.
ξάπλαρα για πίπα η οποία είναι με προφύλαξη και προς τίμια φάση θα έλεγα. ούτε κάτι το ουάου, ούτε μάπα. ασχολείται με κορμό και κεφάλι, αλλά από @@ όχι. κάνει μπασίματα μέχρι μέση και έχει κάποια διάρκεια ευτυχώς.
επίσης δεν υπήρχε η ενοχλητική κόκκινη καπότα.
είχε στηθεί εντελώς μπροστά μου φάτσα κάρτα και δε μπορούσα να πιάσω κάτι, εκτός από τα βυζάκια και τις ρώγες της που ήταν καβλωμένες ήδη.
πρώτη στάση σε κάου όπου βάζει τζελ, το πάει σιγά σιγά μέχρι να ανοίξει και σταδιακά ανεβάζει ρυθμό από μόνη της. δυστυχώς δεν υπάρχει ποικιλία και το πάει έτσι μέχρι να σου πει για αλλαγή. έδωσα παρών κρατώντας τα καπούλια της δίνοντας λίγο πιο ζωηρό τόνο, με κάποιες κραυγούλες στον αέρα από μεριάς της. προσπάθησα να της κάνω κάνα κολπάκι από τα δικά μου με λίγο πιάσιμο λαιμού μπας και γουστάρει, μου χαμογέλασε, αλλά δεν το είχε.
αλλαγή σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο, όπου η θέα είναι ωραία ένεκα ηλικίας και κορμιού. στήνεται καλά και σε αφήνει να φτάσεις σε καλό ρυθμό. ξεκίνησα χαλαρά και σταδιακά ανέβασα τέμπο, όπου όταν έφτανα πάτο έβαλε χέρι και δάχτυλα ανάμεσα στο μουνί και το καβλί, για να μην τον τρώει όλο.
οι μεγαλούτσικοι θα έχετε λίγο θεματάκι το λοιπόν.
μου έκανε παρατήρηση για πιο σιγά επειδή δε μπορούσε και το σεβάστηκα για να μην χαλάσω το σκηνικό. δε με χάλασε καθόλου, έκοψα ρυθμούς και απολάμβανα το μουνάκι της που ρουφούσε το καβλί μου μέχρι ρίζα που έφτανα πάτο πάλι μεν, αλλά χωρίς να την πονάω δε και επειδή έκοψα ταχύτητα, της έβγαλα και το χέρι που έβαζε πριν. η εικόνα ήταν υπερκαβλωτική.
όπως προείπα έχει ωραίο και μακρύ μαλλί που φτάνει μέχρι κώλο. της το έπιασα και πήγα να το τραβήξω πίσω, αλλά με έκοψε γιατί ούτε αυτό γούσταρε. πήγα να της βάλω κάνα δάχτυλο στο στόμα, αλλά... έφαγα πόρτα πάλι.
της έκανα λίγο πλάκα εκεί για να μη νευριάσει και ευτυχώς το έσωσα.
έπιανα ώμους για αντίσταση και χάϊδευα ολούθε μιας και έχει ωραίο δέρμα.
κάτι μου είπε για φίνις, αλλά της είπα ότι ήταν νωρίς ακόμα.
γύρισμα σε μίσιον στη μέση του κρεβατιού. πάλι τζελ και πόδια σε ώμους σιγά σιγά.
κόμπλαρε λίγο και μου έκανε κάτι μορφασμούς πόνου δίνοντάς μου εύσημα κιόλας παραλληλα, αλλά δε με έκοψε. ασφαλώς έκοψα ρυθμούς και πάλι.
έπαιξα λίγο με τα πόδια της για ποικιλία και της έκανα και πλακίτσα φιλώντας τη μυτούλα της, μιας και είχαμε έρθει πολύ κοντά με αρκετό άη-κόντακτ.
γενικώς την έπαιζα χαβαλεδιάρικα για να τη χαλαρώσω όσο πιο περισσότερο γινόταν, όπου μου βγήκε στην τελική.
σε αυτήν τη στάση παρατήρησα ότι έχει λίγο θέμα στα δόντια της, αλλά και η ανάσα της μύριζε κάπως άσχημα, επομένως δεν έκανα κίνηση για φιλιά κλπ πιο στενές επαφές.
αυτό φάουλ btw.
ήπια και βαθιά μπασίματα μέχρι ρίζα, όπου και οι δύο κοιτάγαμε το επίμαχο σημείο της συνεχόμενης κίνησης.
επίσης έχει και ωραίο μουνάκι.
μου ξαναείπε για φίνις, αλλά δεν ερχόταν με τίποτα μιας και ήθελα να το αργήσω όσο με έπαιρνε. της το είπα κιόλας και είχαμε γελάκια πάλι.
σε κάποια φάση χτύπησε η πόρτα και πήγε να σηκωθεί λέγοντάς μου για το χρόνο.
με τον τρόπο μου την έπεισα να κάτσει για λίγο ακόμα και τη ξαναγύρισα σε ντόγκυ πάλι, αφού της είπα ότι μόνο έτσι θα τελείωνα και δέχτηκε.
ξανά τα ίδια με πριν λοιπόν για να μη μακρηγορώ, ώσπου μετά από κάμποσα λεπτά κατάφερα και έχυσα εντός καποτιδίου.
καθαριστικά, χαιρετούρες και ανανέωση συνάντησης για το τέλος με γέλια και πειράγματα.
της είπα να ξανάρθω η' όχι?
μου λέει να θα να ξανάρθεις εννοείται.

για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι σχετικά καλός και στο συγκεκριμένο δωμάτιο δεν είχα ξαναμπεί εδώ και κάτι χρόνια. έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά είναι η γνωστή γλυκανάλατη που επαιζε μπάλα με Άννα Ταϊ στα κεντρικά. όπως παλιά έτσι και τώρα, βαράει ακόμα πόρτες.
3) η Εύα είναι μια ωραία παρουσία σε γενικά πλαίσια. δεν έχει την τρελή απόδοση, αλλά ούτε είναι και τελείως άκυρη. απλά θέλει τον τρόπο της για να σου ανοιχτεί κάπως και να χαλαρώσει, ώστε να περάσεις και εσύ καλά με τη σειρά σου, όπου αυτό είναι και το ζητούμενο στην τελική.
η πίπα της είναι τίμια χωρίς ταρζανιές. δεν παίζει θέατρο με υπερβολικές φωνές και στην απόδοση θέλει καθοδήγηση πιο πολύ.
έχει πρόβλημα στους μεγαλούτσικους και στα πολύ ζόρια βάζει δάχτυλα ανάμεσα σε μουνί και καβλί για να μην τον τρώει όλο, αλλά κατά βάθος γουστάρει. σου δείχνει το όριό της και σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου. επίσης έχει και ένα θεματάκι χρόνου στην πορεία όταν βλέπει ότι αργείς, όπου και αυτό όμως με το τρόπο σου, μπορείς να της το κλέψεις λίγο.
αναμφισβήτητα η εικόνα σε κερδίζει σε σχέση με την απόδοση.
φερθείτε καλά και πιστεύω ότι θα σας ανταμείψει.
προσωπικά και χωρίς να με εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, αυτό που δίνει, εμένα μου κάνει και θα την ξαναπροτιμήσω.
μου βγάζει ένα άματερ στυλάκι και θα της βάλω ένα ίσως, που είναι ναι.

υ/γ : μαζί της ήταν και η Βανέσσα η οποία δε μου έκανε καθολου σαν εικόνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Φωκαίας25όροφος1
Φωκαίας25όροφος2
Φωκαίας25όροφος3
papaphilips
Γλομπεάρχης
232
Πόντοι:
40.703
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Broucek, Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα, Yatoputso και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2025
πέρασμα ξανά με Εύα και επιβεβαίωση της κριτικής μου.
τώρα σαφώς πιο άνετη αφού με ξέρει, αλλά όχι κάτι το ουάου επίσης σαν απόδοση.
όπως και να'χει για ορεκτικό μια χαρά είναι και μέχρι να βαρεθώ η' να βρω κάποιο άλλο θα την ξανατιμήσω.
12 Ιανουαρίου, 2026
κάποιες μικρές διορθώσεις μιας και βρήκα χρόνο.
α) δεν έχει τατουαζ τελικά
β) χωρίς τα τακούνια της ρίχνω 2 κεφάλια
γ) παρόλο που ανακοινώνεται φρι πίπα, μέσα προσπαθεί να το αποφύγει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2