Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 159 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη στη 2η βάρδια,μετά από μια μέτρια πρός κακή συνέδρια με την Όλγα στο Διδύμου 27 συνέχισα επιλεκτικά σε 3-4 σπιτάκια μπας και βρω κάτι να ρεφαρω...
Η υπηρεσία είπε ότι δουλεύει η Ναταλι από Μολδαβία,περίμενα για να τη δω μίας κ ηταν δωμάτιο.
Ναταλι μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τούς ώμους,ψιλοκανονικο σωμα 2αρι συν βυζί,πιρσινγκ στο δεξί φρύδι,τατουάζ φιογκάκι ψηλά και στα δυο πόδια της πίσω,τατουάζ χειλάκια στο δεξί κωλομερι,τατουάζ και στη δεξιά ωμοπλάτη καθώς και στο δεξί χέρι (έχω την εντύπωση ότι είχε δουλέψει πιο παλιά για λίγο στο Φώκαιας 27β όροφο αλλά δε είμαι σίγουρος),το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο,Φρεσκαριστικα και τη περίμενα,στο δωμάτιο ήρθε αμίλητη,φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι και ίδιο χρώμα εσώρουχα ,κατέβασε το φόρεμα της μέχρι τη μέση της και το σουτιέν που επίσης δεν έβγαλε κάτω από τα στήθη της,κανένα απολύτως προκαταρκτικο,ήρθε ανάμεσα από τα πόδια μου και με το μωρομαντιλο που κρατούσε άγαρμπα καθάριζε το πουτσο μου,όταν πήγε να ξεκινήσει τη πίπα με τα πολύ φτωχά αγγλικά της μου ζήτησε να μη τελειώσω στο στόμα της (η τσατσά ανακοίνωσε τελειωτικό στόμα),είχε πιάσει τον πουτσα μου με τα δύο της χέρια και έγλυφε μονότονα πολύ ρηχά τον πουτσα μου,της είπα ότι έτσι δε θα καυλωσω ούτε αύριο (αλλά δε καταλαβε)οπότε τη σταμάτησα,άρχισα να παίζω τον πουτσα μου να έρθει σε πλήρη στύση για να τη γαμησω,χουφτωνα τα βυζιά της,πήγα να τη φιλήσω κάποια στιγμή που συναντήθηκαν τα χείλη μας αλλά αυτή έστρεψε το κεφάλι της και το έβαλε στο αυτί μου και μουγκριζε....
Πέρασμα προφυλακτικόυ,της είπα να ανέβει από πάνω,παραμερισε το εσώρουχο της (δεν το έβγαλε ούτε αυτό)και με καβάλησε χωρίς να κάνει τίποτα....αφού τη γάμησα λίγο έτσι την εστεισα στα τέσσερα,δεν στήθηκε καλά και όλο έλεγε να είμαι πιο ήρεμος...στο μεταξύ πιο ήρεμος είναι κατάσταση οριακά πεθαμένος....με τα πολλά βγήκα από μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό και την εχυσα στα κωλομαγουλα,νευρίασε λίγο αλλά οκ.
Στο δωμάτιο έκατσα κοντά 10 λεπτά και ήταν μια συνέδρια πολύ κακή,επίσης φοράει άρωμα που μένει πάνω σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη ξαναμιλήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!