Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη συγκεκριμένη δεν την είχα πετύχει πάλι,αν και στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα δεν παιρνάω συχνά τελευταία. Βασικά πήγαινα μήπως και συναντήσω τη σλαβόφατσα Φωτεινή που έχει καλές κριτικές και καθότι είμαι μιλφάκιας, σκεφτόμουν να την τιμήσω. Όμως εμφανίστηκε η Βίκυ την οποία είχα μπανίσει από την προηγούμενη το μεσημέρι και είχε ουρά από συναγωνιστές. Έτσι αποφάσισα να την τιμήσω μιας και βιαζόμουνα σήμερα το πρωί. Η κοπέλα είναι νεότατη γύρω στα 20-24, ψηλή κορμάρα με μεγάλα (ολίγο κρεμασμένα) φυσικά βυζιά με μεγάλες ρώγες, ωραίο δέρμα και καθαρότατη. Είναι μελαχρινη με μια μπροστινή τούφα βαμμένη ξανθιά. Εν γένει εντυπωσιακή παρουσία.

Στα εξ επί τούτου τώρα. Ξεκινήσαμε με χαδάκια και τρίψιμο στην επίμαχη περιοχή με τους βύζους και ακάποτο (δεν κάνει τελειωτικό) μετά γλυψίματος @@. Βέβαια την πίπα θα την χαρακτήριζα άτεχνη (αερόπιπα) μάλλον καθότι δεν κατάφερε να μου την σηκώσει πλήρως (παρότι έκανε φιλότιμη προσπάθεια κανά 5 λεπτο) ενώ εγώ ασχολούμουν με το αιδείο της. Μετά σαμπρέλλα και προσπάθεια ιππασίας από μέρους της αλλά επειδή δεν είχαμε καλή στήση τελειώσαμε τελικά με χειρομαλάξεις.

Εν γένει καλή παρουσία που συστήνεται μόνο για πιπινολάτρες και όχι ώριμους κυρίους που δεν γίνονται τούρμπο με τη μία (χωρίς να θέλω να κάνω συγκρίσεις με άλλα κορίτσια που στον κάνουν τούρμπο και με καπότα που έχω αναφέρει σε άλλες κριτικές μου, όπως πχ Αντριάννα, Μαρία τρελλοκοτσιδού, Αγάπη κλπ)και εν γένει για τους λάτρεις των ώριμων όπως του λόγου μου.

Η βαθμολογία είναι εν γένει καλή (εκτός από την απόδοση τιμή λόγω της αστοχίας που είχαμε) και η τσατσά ευγενέστατη και μεγάλη γάτα (θυμάται τις φάτσες απίστευτα, κάνει για ταγματασφαλίτισσα) και στην πρόσβαση καθότι εξυπηρετούμαι από τις συγκοινωνίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού