Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τριτη και 13 αλλα μονο για τους προκαταλημενους. Μπενουμε μεσα και περιμενουμε να βγει η κοπελα αφου ηταν απασχολημενη με αλλον συναθλητη.
Αφου βγηκε μου εκανε οχι το κλικ αλλα ντινκ-ντονκ!
Ψιλη καστανοξανθη με μια κωλαρα τα παντα ολα και οι αλλες τιποτα! Φατσουλα πολυ γλυκια με χαμογελο που σε κερδιζει βυζακι μετριο παρα πολυ καλο. Με το που ακουσα και το ονομα της απο την τσατσα Βερονικα καταλαβα πολλα μονο και μονο απο αυτο.
Εκανα μια γυρα και ξαναγυρησα στη Βερονικα.
Προγραμματα δεν εχει ειπε μονο το απλο 40...τα εδωσα και περασα στο δωματιο οπου ηρθε μετα απο λιγο και το μωρο βαζοντας το κεφαλι της πρωτα μεσα στο δωματιο και μετα το εξεσιο κορμι της! εβγαλε το σουτιεν της και αλφαδιαστηκε στο κρεβατι μπρουμητα, ατελειωτα ποδια κωλαρα για πολλες μαλακιες! αφου με αφησε και την φιλησα απο τα απιστευτα κολωμερια της μεχρι τα βυζακια της ανελαβε αυτη με προκαταρτικα φουλ εξτρα!!
Φιλακια αφηνε παντου και πιασηματακια εκτος απο το μουνακι της που με αφησε να το πιασω μονο πανω απο το βρακακι της. Μου προσφερνε συνεχεια τα βυζακια της για γλυψιμο.
Αφου μου τον ειχε κανει να σπαει τουβλα! περασε την καποτα και αρχισε μια πιπα χωρις κατι το ιδιαιτερο αλλα πολυ προστυχη αφου τον χτυπουσε που και που στη γλωσσα της αλλα και μερικες φορες και στα βυζια της. Παραληλα ηρθε οσο μπορουσε προς τα εμενα οπου χουφτωνα τα παντα.!
Με ειχε αφησει αφωνο και δεν ειχαμε φτασει ουτε στα μισα ανεβηκε απο πανω οπου μου εκανε το γαμισι της χρονιας μου! τελειες κινησεις το κατεχει το απο πανω, με εφερνε σε σημειο εκτωνωσης και σταματουσε για χαδακια και φιλακια και ξανα οσπου καπου κουραστηκε και ζητησε να αλαξουμε.
Την παρατηρουσα να αλαζει σταση και με καυλωνε πιο πολυ, στυθηκε μονη της απο κατω και αφου τον επιασε τον κατευθεινε και αρχισαμε τον δρομο για την τελικη ευθεια, με την συμπερηφορα της με ανεβασε ακομα περισοτερο οπου εβλεπα το τελος να ερχετε και δεν ηθελα να το χαλασω. με το που καταλαβε οτι τελειωνω με αγγαλιασε και εσφιξε τα ποδια της γυρω μου με αναστεναγμους που σε αφηνουν αφωνο!
Σηκωθηκε και αφου μηλησαμε λιγο αποχωρησε απο το δωματιο.
Η Κοπελα κατα την γνωμη μου τα εδωσε ολα για ολα ετσι οπως πρεπει να ειναι, δινει αλλη πνοη και αλλο νοημα στο βαρδαρη.
Ομιλητικη ευδιαθετη σε κερδιζει με το καλημερα. Μακαρι να ειχαμε και αλλες τετιες κοπελες στη θεσσαλονικη γιατι η συγγεκριμενη τιμαει το σαρανταρι και με το παραπανω. Προτινετε ανεπυφηλαχτα σε οσους θελουν αγαπουλες και χαδακια......Βερονικα μην ξαναφυγεις...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.294
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού