Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 353 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
σαλονι τυπικο και καπως σοβαρο θα ελεγα χωρις φανφαρες.
μετριου αναστηματος, μελαχρινη με μαλλι μεχρι ωμους σαν καρε, φατσα πολυ επεξεργασμενη (ολη σχεδον) δυστυχως, βυζια σιλικονες με κακη δουλεια δυστυχως επισης, ωραιο κορμι λεπτο προς θηλυκο, ωραιος κωλος και οκ ποδια. απο τη μεση και κατω λεει πιο πολυ με λιγα λογια και ειναι αυτο που με κερδισε, παρολο που δεν ειμαι φαν της πλαστικουρας.
πολλα τατουαζ διασπαρτα επισης, με πιο χαρακτηριστικα τη λεξη "sex" πισω στη μεση μαζι με το γιν γιαν και μια κοκκινη καρδια στο πισω μερος του αριστερου χεριου. καποια ακομα που δεν προσεξα παραπανω μιας και δεν με ενοχλουν.
ντυμενη με ωραιο κοκκινο σετ εσωρουχων μαζι με αναλογα λουρια σαν ζαρτιερες και ενα πολυ λεπτεπιλεπτο μαυρο πεδιλο, που μου εκανε εντυπωση. μου εδειξε δηλαδη οτι ασχολειται με την γκαρνταρομπα της.
η εικονα ειναι πιο πολυ εντυπωσιακη και σου βγαζει μια αγριαδα και ξεσκισμα με το καλησπερα και καλη βραδια... οπως και γινεται μεσα τελικα.
αν και δεν ειμαι λατρης της πλαστικοποιησης ξαναλεω, ηθελα να ρισκαρω γιατι οπως προειπα μου εβγαλε πολυ αγριες διαθεσεις. την εβλεπα πρωτη φορα.
στα ενδοτερα τωρα.
εισοδος της κοπελας, γδυνεται αμεσως και γονατιζει κρεβατι και με περιμενει.
προκατ υπο του 0 δηλαδη, δειχνει βιασυνη και ταση για ξεπετα, που ομως δε συμβαινει στην πορεια. μια ψυχρολουσια την τρως ομως.
σκαω διπλα της και εγω μετα τα καθαριστικα και προσπαθω να της κανω ενα μπαλαμουτακι για χαλαρωση, αλλα ανταποκριση δεν υπηρχε. οκ γαματο, παμε για τα τυπικα και ενα ακομα ξερο γαμησι σκεφτηκα.
ρωταει για φρι η' οχι πιπα, αν και εξω ανακοινωνεται φρι και λεω φρι.
αφου καθαριζει το καβλι με υγρομανδηλακι ξεκιναει, η οποια ειναι σε γρηγορη μορφη. ασχολειται σε γενικα πλαισια με ολο το καβλι (κορμο και κεφαλι), κανει και προσπαθειες για ντιπ οι οποιες ειναι καλες, αλλα γενικα λειπει αυτο το κατι που ειναι ο αισθησιασμος και η καβλα για να ανεβασει το επιπεδο.
απο @@ οχι αν και πιστευα οτι θα κανει μια βολτιτσα ετσι οπως το πηγαινε.
εχασα.
η δουλεια γινεται μιας και βοηθαει το κορμι και η εικονα με τα τατουαζ.
στηνεται καλα και σε αφηνει να παιξεις με το κορμι της.
χουφτωνα την κωλαρα της, επαιξα λιγο με τα σιλικονατα βυζια της που ειναι και σκληρα συν τοις αλλης, επομενως τα αφησα σχεδον στα καπακια. χαϊδευα πλατη, ωμους, μπουτια και γαμπες.
δερμα εχει πολυ καλο.
πρωτη σταση σε καου.
τζελ δεν υπαρχει παρα μονο σαλιο. ανεβαινει και ξεκιναει σχεδον αμεσως σε εντονο και γρηγορο ρυθμο. ο ηχος της επαφης των σωματων μας να ακουγεται σε ολο το δωματιο. να βαζει χερια στην πλατη του κρεβατιου και πατουσες στο κρεβατι και να δινει πιο εντονα. να την πιανω απο την κωλαρα της και να συμμετεχω και εγω μαζι της.
ωπα λεω, εδω ειμαστε.
την αφησα να το παει μονη της μεχρι να κουραστει και να μου πει για αλλαγη, οπως και εγινε.
δευτερη σταση σε ντογκυ στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο.
μπασιμο χαλαρο στην αρχη και ξεκινημα κοπανηματος για τη συνεχεια, μιας και μου εδωσε σημα με το καου.
η τυπισα αντεχει πολυ κοπανημα και δε σε κοβει καθολου. την πηγα σε διαφορετικες ταχυτητες για να δω ανταποκριση και δε μασησε πουθενα. στα πολυ πολυ ζορια εβγαζε κατι πνιχτες κραυγες και ελεγε βαρια τη λεξη "ναι" συνεχως. ουτε θεατρο ουτε φωνες λες και τη σφαζουν.
σε αφηνει και παιζεις τη μπαλιτσα σου κανονικοτατα.
πιασιμο ωμων, σφαλιαριτσες στην κωλαρα της, λιγο σβερκωμα και ξεπατωμα μονο.
μου εκανε εντυπωση οτι εχει βαθος αρκετο και την πηγα ταπα, οπου εγινε το θεϊκο και εσπασε η καποτα εντελως. γραφω θεϊκο, γιατι μου εμεινε μονο το στεφανι του προφυλακτικου στο καβλι. ολο το υπολοιπο το ειχε ρουφηξει το μουνι της. για καμποσα λεπτα την πηγαινα ακα οπως καταλαβαινετε, αλλα ευτυχως ειναι πολυ καθαρη και δεν ειχαμε ντραβαλα. αφου καταλαβαμε οτι εσπασε, σταματησα και σηκωθηκε και αυτη να παει να φερει αλλο απο το κουζινακι. δυστυχως ηταν και παλι η κοκκινη καποτα, οπου ειχαμε μια συμφωνια σε μινι σοσιαλ οτι ειναι πολυ ακυρα προφυλακτικα και σε μεγεθος που ειναι για αρακαδες αλλα και σε ποιοτητα. ξανα κοκκινη καποτα λοιπον και συνεχεια εκει που ειχαμε μεινει στο ντογκυ, αλλα με πιο πολυ σαλιο αυτη τη φορα. η εικονα στα 4 φοβερη σε συνδιασμο με τα τατουαζ της.
εχει και μια ζαρτιερα στο ενα μπουτι ειδα (τατουαζ).
αλλαγη σε μισιον στη μεση του κρεβατιου περιπου και χερια στην πλατη απο αυτη για αντισταση.
ποδια κατευθειαν σε ωμους χωρις μα-μου-πιο-σιγα-ειναι μεγαλος-κλπ σαχλα.
κοπανημα και εδω στο φουλ με πολυ βαθος στο μουνακι της, το οποιο ειναι και ωραιο.
λογω 0 προκατ δεν εκανα κινηση για γλειφομουνι.
να εχω πιασει την πλατη του κρεβατιου για αντισταση (εγω τωρα) και να την καρφωνω αλυπητα. παιξιμο με τα ποδια της για διαφορετικες κλισεις εννοειται. κανενα προβλημα και εδω. δυστυχως στο μισιον καταλαβαινεις και τις επεμβασεις που εχει κανει στη φατσα της, αναλογα τους μορφασμους που κανει.
πιασιμο λαιμου της εκανα, αλλα ειδα οτι δεν το ειχε και με παρεξενεψε με τετοια εικονα που εχει φτιαξει.
κανενα προβλημα ομως και παλι.
την πηγα ακομα καμποσα λεπτα ετσι μεχρι που εχυσα εντος καποτιδιου και ευτυχως δεν ειχαμε παλι κανα ευτραπελο.
σηκωμα για καθαριστικα, χαιρετουρες και μπαη μπαη.

για να κλεισω.
1) ο χωρος ειναι ανετος και σχετικα καλος οπως εχω ξαναγραψει και σε προηγουμενες κριτικες. εχω βαλει και καποιες φωτος, αλλα λιγο ασχετες για να μην ειναι οι ιδιες καθε φορα.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε με τοσο ντραβαλο που παιχτηκε και μου εκανε εντυπωση η' αν χτυπησε... δεν την πηρα καθολου χαμπαρι.
3) η αλισια ειναι μια εντυπωσιακη γκομενα που δειχνει οτι εχει εμπειρια και εχει κανει αρκετα χλμ. σου βγαζει πολυ ξεσκισμα και μεγαλες αγριαδες. ντυμενη με μινι, γοβες και αναλογα ρουχα πιστευω θα καιει καρδιες στα μαγαζια απο καγκουρες της νυχτερινης εποχης. δυστυχως εχει επεμβει παρα πολυ στο πανω μερος του σωματος της με οχι καλο αποτελεσμα. στον αγωνα δε μασαει πουθενα και σε αφηνει να κανεις το παιχνιδι σου χωρις προβλημα. χανει πολυ στα προκατ που δεν υπαρχουν και σου βγαζει ταση ξεπετας, που δεν ισχυει στο σεξ. αν το βελτιωσει θα ανεβει σε γενικο λεβελ αποδοσης-συμμετοχης. η πιπα της ειναι νορμαλ, αλλα θελει καποια βελτιωση και εκει ως προς τον αισθησιασμο πιο πολυ.
υπο κανονικες συνθηκες θα ελεγα οχι, αλλα το οτι δε με κοβει και την παω ταπα θα της βαλω ισως, που για μενα ειναι ναι.

υ/γ : την εχω παρει ηδη 2 φορες με τις ιδιες εντυπωσεις και διαφορετικα σετ ωραιων εσωρουχων (μαυρα-κοκκινα).

η κριτικη ειναι για τον οροφο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Φυλής59όροφος2
Αλίσια Ντακ
Φυλής59όροφος1
papaphilips
Γλομπεάρχης
232
Πόντοι:
40.703
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, Dstrict, Milfomaniac και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2025
Είναι τίμιο το Αλισάκι Ματάκι
review reaction 1 papaphilips
17 Οκτωβρίου, 2025
@Πορνερ
αν βελτιώσει τα προκάτ κυρίως και λίγο ακόμα την πίπα θα πάει τρένο (3) Έτσι!
review reaction 1 Πορνερ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2