Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 31 10
Μπουρδέλα
161762
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περασμα στον οικο σημερα το μεσημερι.
Συστηθηκε η Κατερινα, απο τον στενο προθαλαμο χωρο.
Ευγενικη και ξεκαθαρη στο τι υπηρεσιες προσφερει και τιμη.
Δεν το σκεφτηκα αφου ημουν αποφασισμενος αν την βρω να περασω.
Ανοιξε την πορτα της φιλοξενιας με χαρα και μπηκα να παρκαρω.
Σκοταδι αρκετο και το δωματιο αλλο τοσο με ωραια κοκκινη λαμπα επανω απο τον νιπτηρα να κοιταει το ταβανι.
Η Κατερινα ειχε πιασει κοτσο τα καραμελο-ξανθο-κοκκινα-πλατινε μαλλια της και διακοσμουσε το κεφαλι της με μια μαυρη κορδελα!
Γυμνοστηθη, με το παπαρο εξω, καλτσες διχτυωτες μεχρι το γονατο και τρεντυ πορνο-γοβες!
Σε πρωτη ματια οπως μπηκα στο κυριο χωρο πολυ ωραιο σωμα και ομορφο στο ματι στηθος.
Στο δωματιο, πολλα χαδια και φιλια στο κορμι μου, επαιζε το παπαρι της, ανασες ξεφυσηματα ηδονης, δεκτικη στα χουφτωματα και ζουλιγματα απο μεριας μου, πιπα ηρεμη, χωρις νευρο, κατι που δεν το περιμενα γιατι η καυλοφτσα της βγαζει οτι κρυβει μια εσωτερικη σκυλα!
Εκανε κατι κολπα με τη γλωσσα στο δικο μου παπαρι που δεν τα καταλαβαινα γιατι περιμενα πιο θερμη εκτελεση.
Ευγενινκα ρωτησε τις επιθυμιες μου και στηθηκε στα 4.
Κωλοτρυπιδα παρα πολυ σφιχτη, ουτε αυτο το περιμενα, με δυσκολια μπηκε ο δικος μου και ζητησε να ξεκινησει το καρφωμα που φαινεται οτι της αρεσει πολυ!
Δεν υπαρχουν περιγραφες για την αισθηση της κωλαρας της οσο την σουβλιζα.
Επιδερμιδα σε αλλο λεβελ, απο πανω μεχρι κατω.
Καλη εμπειρια, δεν ξεπεταει, ενιωσα ομως οτι οι χημειες μας ειχαν μπερδεμενα προσημα.
Απο την ωρα που συστηθηκε μεχρι την ωρα που με αποχαιρετησε τονιζω ξανα οτι ηταν ευγενεστατη.
Τιμιο το 30αρι
Συστηθηκε η Κατερινα, απο τον στενο προθαλαμο χωρο.
Ευγενικη και ξεκαθαρη στο τι υπηρεσιες προσφερει και τιμη.
Δεν το σκεφτηκα αφου ημουν αποφασισμενος αν την βρω να περασω.
Ανοιξε την πορτα της φιλοξενιας με χαρα και μπηκα να παρκαρω.
Σκοταδι αρκετο και το δωματιο αλλο τοσο με ωραια κοκκινη λαμπα επανω απο τον νιπτηρα να κοιταει το ταβανι.
Η Κατερινα ειχε πιασει κοτσο τα καραμελο-ξανθο-κοκκινα-πλατινε μαλλια της και διακοσμουσε το κεφαλι της με μια μαυρη κορδελα!
Γυμνοστηθη, με το παπαρο εξω, καλτσες διχτυωτες μεχρι το γονατο και τρεντυ πορνο-γοβες!
Σε πρωτη ματια οπως μπηκα στο κυριο χωρο πολυ ωραιο σωμα και ομορφο στο ματι στηθος.
Στο δωματιο, πολλα χαδια και φιλια στο κορμι μου, επαιζε το παπαρι της, ανασες ξεφυσηματα ηδονης, δεκτικη στα χουφτωματα και ζουλιγματα απο μεριας μου, πιπα ηρεμη, χωρις νευρο, κατι που δεν το περιμενα γιατι η καυλοφτσα της βγαζει οτι κρυβει μια εσωτερικη σκυλα!
Εκανε κατι κολπα με τη γλωσσα στο δικο μου παπαρι που δεν τα καταλαβαινα γιατι περιμενα πιο θερμη εκτελεση.
Ευγενινκα ρωτησε τις επιθυμιες μου και στηθηκε στα 4.
Κωλοτρυπιδα παρα πολυ σφιχτη, ουτε αυτο το περιμενα, με δυσκολια μπηκε ο δικος μου και ζητησε να ξεκινησει το καρφωμα που φαινεται οτι της αρεσει πολυ!
Δεν υπαρχουν περιγραφες για την αισθηση της κωλαρας της οσο την σουβλιζα.
Επιδερμιδα σε αλλο λεβελ, απο πανω μεχρι κατω.
Καλη εμπειρια, δεν ξεπεταει, ενιωσα ομως οτι οι χημειες μας ειχαν μπερδεμενα προσημα.
Απο την ωρα που συστηθηκε μεχρι την ωρα που με αποχαιρετησε τονιζω ξανα οτι ηταν ευγενεστατη.
Τιμιο το 30αρι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Της έχω σουβλισει το κωλαρακι και εγώ και επιβεβαιώνω το σφιχτό κωλομουνακι!