Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αμέσως μετά την δουλειά και με το φόβο της αλλαγής βάρδιας που θα σήμαινε καθυστέρηση επισκέφτηκα εχθές κατά τις 16:30 το εν λόγω κατάστημα. Η Βίκυ γνωστή από Διδύμου ήταν εκεί. Έτσι ήμουν σίγουρος ότι θα εξυπηρετούσε πλήρως τις ανάγκες μου που ήταν η αποχώριση των υπερ του δέοντως καυλών και η μη συμμετοχή μου λόγω κούρασης. Τα δωμάτια του καταστήματος διαθέτουν video. Η Βίκυ μπήκε σχετικά σύντομα και άρχισε το έργο της.

Φιλιά με κατεύθυνση από λαιμό προς αφαλό και τρίψιμο με του γαλακτοφόρους αδένες στην επίμαχη περιοχή (κάτι σαν ισπανική). Στην συνέχεια είχαμε γλυψίματα από τα γόνατα μέχρι τα μπαλάκια. Στο σημείο αυτό υπήρξε ιδιαίτερη επιμονή μέχρι που το εργαλείο έγινε κοντάρι. Κατόπιν άρχισε μια βαθιά πίπα με ρυθμό που εναλλασσόταν από αργό ως πολύ γρήγορο χωρίς την συμμετοχή χειρών. Ο κάματος της ημέρας με βοήθησε στο να αργήσω να φτάσω στην κορύφωση (περί τα 10 λεπτά). Παρόλα αυτά δεν έδειξε να δυσανασχετεί (ούτε δεχτήκαμε ενόχληση από την τσατσά). Μετά το τέλος εξακολούθησε να παίζει με τη γλώσσα της το στραγγιγμένο εργαλείο (κάτι φοβερά ηδονικό) και κατευθύνθηκε με όλο το περιεχόμενο στο γεμάτο στόμα της προς τον νιπτήρα όπου απόθεσε τα υγρά και ξεπλύθηκε.

Νε βάση τις προδιαγραφές που είχα θέσει η ικανοποίηση ήταν απόλυτη. Η Βίκυ αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή νομίζω ότι κάνει μία από τις κορυφαίες (αν όχι την κορυφαία) ακάποτη τελειωτική πίπα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2008
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού