Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 612 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Βραδινή τσάρκα και μετά από κατάθεση στην κοκκινομάλλα Χουλιάνα, ανέβηκα στον όροφο. Η υπηρεσία μου παρουσίασε τη μελαχρινή Χουλιάνα. Πρόκειται για διαφορετική κοπέλα, οπότε για να ξεχωρίζουν την λέω Χουλιάνα 2. Είναι μελαχρινή, με μαύρα μαλλιά καρέ, αδύνατο σώμα, ανύπαρκτο βυζί, ομορφούλα αλλά με άγριο κάπως πρόσωπο. Πρόγραμμα νορμάλ. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε η κοπέλα μέσα κ της έκανα κάποιες φιλοφρονήσεις να σπάσει ο πάγος. Άρχισα να τη χαϊδεύω στο κωλί κ στα εφηβικά ανύπαρκτα βυζάκια της. Δεν πολυέδειχνε να νιώθειMoney Mouth κ με κοιτούσε λες κ ήμουν γιατρός κ την εξέταζαΚεφάλι σε τοίχο!

Έβαλε κάλτσα σε μελάτο κατάρτι κ άρχισε τη φλογέρα. Καλούτσικη τσιμπούκα, χαλαρωτική, με καλή αυξομείωση ρυθμού, αλλά κάπως στεγνή. Βάλε λίγο σάλιο βρε ζουγκλοκοπέλαΓερο-μύστης Γλείψιμο στις μπάλες αρνήθηκε Δάκρυ καθώς κ δάχτυλο στη μούνα της, μόνο επιφανειακό παιχνίδι...

Την έστησα στα τέσσερα κ άρχισα το σφυροκόπημα. Παρατήρησα πως ενώ είναι αδύνατη, το κωλί της έχει κυτταρίτιδα. Την έπαιρνα στα τέσσερα κ η συμμετοχή της ήταν ανύπαρκτη, εντελώς αγγαρεία Έρχεται ροπαλιά

Αλλαγή σε ιεραπόστολο με κάποιες βιδωτές πουτσιές στη μούνα της, που έχει μέτρια αίσθηση. Με κοιτούσε με ένα βλέμμα κάπως δρακουλίστικοMoney Mouth κ μου έφυγε η όποια διάθεση για συνέχειαMoney Mouth

Εκείνη τη στιγμή χτύπησε η υπηρεσία, αλλά είχα ξεπεράσει το χρόνο.
Της ζήτησα να ψεκάσω στα κωλομάγουλα κ μου ζήτησε έξτρα λεφτά ΓαμήσουΠήρε τ' αρχίδια μου Γαμήσου

Έπαιξε το κατάρτι για λίγο κ κέρασα το κοκτέιλ όπως όπως για να τελειώνω...

Σηκώθηκε, ντύθηκε, ένα ξερό γεια κ δρόμο.

Συμπερασματικά, η Χουλιάνα 2 είναι μια ομορφούλα λατίνα αλλά φόλα και πονηρή. Μέσα κάνει αγγαρεία χωρίς ίχνος ερωτισμού. Επίσης κοιτάζει με ένα ύφος τελείως ντεκαβλέ κ για απλά πράγματα ζητάει έξτρα λεφτά. Από εμένα είναι ΟΧΙ, πάμε γι' αλλά...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χουλιάνα2
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
197
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, Ork, FAT BASTARD και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2025
Φιρι Φιρι το πανε Να το κοψεις το Αθλημα !!! Πως σε εχουνε Γαμησει Ετσι Ρε Μητσαρα !!!???............. Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!
review reaction 3 Μήτσος Μπάμπολας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1