Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 81 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μπαινοντας στο Κ45 η ξανθια τσατσα μου ειπε οτι εχει 2 κοριτσια...Την Αλινα απο Ουκρανια η οποια επεστρεψε απο μετα απο διμηνη απουσια και την Λατινα Ντανιελα....Πληρωνω για Ντανιελα και μετα απο λιγο ερχεται δωματιο...Την ρωταω απο που ειναι μου λεει απο την Βενεζουελα....Εμφανησιακα ειναι μια τουμπανιασμενη λατινα με πολυ πεταχτη λατινοκωλαρα (ισως να εχει βαλει και σιλικονη), μεγαλο στηθος 3αρι νουμερο, σχετικα στενη μεση, υψος 1,65 περιπου, μελαχρινη με ισιο μαλλι λιγο πιο κατω απο τους ωμους με σχετικα ωραιο προσωπο....στο οποιο προσωπο εχει μεγαλα χειλη και σιδερακια στα δοντια...ακομη μια λατινα με σιδερακια για οσους εχουν φετιχ με αυτο....χαμογελαστη κοπελα, ηρεμη χαμηλων τονων...υπεραπλο το προγραμμα της με μετρια σκουφατη πιπα, στο ιεραποστολικο εχει ωραια αισθηση, λογο του πεταχτου κωλου της ειναι σαν να εχει μαξιλαρι στην λεκανη οποτε ειναι λιγο πιο ψηλα το μουνι της...και φυσικα στα 4 οπου η θεα της κωλαρας της μου θυμισε την Κολομβιανη Μικαελα για οσους την ξερουν (ισως εχει φυγει)...ουτε κρυο ουτε ζεστη...ισως ξαναπερασω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2025
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Dsar263
Ανώτατος
100
Πόντοι:
19.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Morty love Jessica, Milfomaniac και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2025
Φιλε Dsar το βυζι φυσικο? Δεν ανεφερες
Ηλικιακα ποσο περιπου?
Ο κωλος σκληρος?
review reaction 1 Dsar263
25 Σεπτεμβρίου, 2025
@katourokavlas ειναι πλαστικια η γκομενα και σε βυζι και μαλλον και σε κώλο (ο οποιος ειναι σχετικα σκληρος)...ηλικια εγω τη εκανα καπου μεταξυ 25-30
26 Σεπτεμβρίου, 2025
Σε ποια πόρτα από τις 3 μυστη μου;
review reaction 1 Dsar263
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3