Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 154 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πάνω στην αλλαγή της βάρδιας, γύρω στις 5μμ, βρέθηκα στη Βέργας και σκέφτηκα να κάνω ποδαρικό στη Τίνα, στο υπόγειο του 7. Όντως , παρόλο που το φωτάκι ήταν σβηστό, η πόρτα ήταν ανοιχτή και μπήκα. Εμφανίστηκε η Τίνα με τη γνωστή πετσέτα και χαμογελαστή όπως πάντα. Έλα μου λέει , μπές με το δεξί, είσαι ο πρώτος. Κάνω ντουζάκι κι έρχομαι. Πράγματι, σε λίγα λεπτά μπήκε τυλιγμένη με τη πετσέτα και συνέχισε να σκουπίζεται. Ανέβηκε στο κρεββάτι και άρχισε τα φιλιά στο στήθος και στο λαιμό, ενώ εγώ είχα χουφτώσει το πλούσιο φυσικό της στήθος και αισθανόμουν τις ρώγες της να γίνονται πέτρα!! Μου πέρασε το σκουφί και άρχισε μια ωραία βαθιά και καυλωτική πίπα. Τη ξάπλωσα κάτω και αφού ήμουν ο πρώτος, έγλυψα το μυρωδάτο φρεσκοπλυμένο μουνάκι της, μέχρι που μούσκεψε!! Της τον ξαναέδωσα στο στόμα για λίγο και μετά τη πήρα ιεραποστολικά και λίγο πρίν το τέλος τη γύρισα στα τέσσερα για να απολαύσω τη θέα που προσφέρει το σφιχτό της κωλαράκι. Μετά το τέλος, πάντα χαμογελαστή, μου έδωσε χαρτομάντηλο, ανανεώσαμε για κάποια επόμενη φορά και έφυγε ευχόμενη καλή συνέχεια.
Αυτή η κοπέλα, θα μπορούσε να είναι η γειτόνισσα που πάντα θα ήθελες να πηδήξεις. Δεν είναι κάτι σπέσιαλ, αλλά έχει το πακέτο , που εμένα τουλάχιστον με εξιτάρει: πλούσιο φυσικό στήθος, πιασίματα, λίγη κοιλίτσα και χαμόγελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Bonecrusher, mkavlos και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2025
Άννα, Αλεξάνδρα κ Τίνα οι καλύτερες της περιοχής. Βέβαια η Άννα είναι η πιο όμορφη σύμφωνα με τα δικά μου γούστα
review reaction 1 Johnstef
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1