Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 178 10
Μπουρδέλα
201874
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη σημερα στον οικο, εχω μπει αρκετες φορες αλλα καμια κοπελα δεν μου τραβηξε το ενδιαφερον. Αποφασισα σημερα να δοκιμασω την Νταρια. Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες μιας και απο τις κρητικες πιστευω ξερετε πως ειναι εμφανισιακα. Μπαινω στο δωματιο και με αφησε να περιμενω 10 λεπτα, ξενερωσα αλλα τι να κανω. Ηρθε στο δωματιο και πιασαμε την παρλα, αλλο που δεν ηθελε αυτη. Ξαπλωσα μετα απο λιγακι και απο μονη της εκατσε με το μουνι της στο προσωπο μου και μου λεει, ακουμπας και γλυφεις αν θες, Ε αρχισα να γλυφω και εγω το μικρο της το μουνακι και ριχνοντας σφαλιαρες στο κωλαρακι. Μου βαζει την καποτα και αρχιζει να με ρουφαει παιζοντας και με τα αρχιδια μου. Ωραια πιπα μπορω να πω αν και προσπαθουσε να με κανει να τελειωσω μονο με πιπα, που να ηξερε πως θελει προσπαθεια πολυ.. καλη τυχη. Βαρεθηκα ολη την κατασταση και της λεω κατσε στα τεσσερα. Αυτη εβαλε τα ποδια της πισω απο τα δικα μου για αντισταση και αρχησα να την γαμαω. Αυτη συνεχιζε να μου μιλαει και εγω προσπαθουσα να τελειωσω εν τελη. Το θεμα συζητησης ηταν πως ειναι(ηταν?) παντρεμενη 19 χρονια χωρις παιδια και πως ο αντρας της (πρωην τωρα? δεν καταλαβα) δεν ειχε θεμα που εκανε αυτη την δουλεια. Τελος παντων ευτυχως τελειωσα. Σηκωθηκε, ειπαμε αντιο και εφυγε. Αμα ειχα ορεξη για κουβεντα θα πηγαινα στο καφενειο στην γωνια κουκλα μου... Τελος παντων απο το τιποτα καλη ηταν αλλα δεν θα την ξαναπροτιμησω

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Καλη τυχη στην επομενη εξορμηση
Τον έχω δει τον άντρα της...δεν! Κλασικά...πουτάνες χαμένα κορμιά με αυτούς που παίρνετε, δεν πειράζει σας βολεύουμε εμείς για λίγο!