Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 91 10
Μπουρδέλα
126484
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη 1η βάρδια , παρόλο που είχα πραγματοποιήσει ήδη δύο καταθέσεις είπα να κάνω μια βόλτα και από Μετάξι για αν θα πετύχω Τατιάνα μίας και από τότε που γύρισε δεν είχε τύχει να περάσω , λίγο οι διακοπές μου που συνέπεσαν με το γυρισμό της λίγο που δε μπορούσα να πάω πρωί σήμερα ήταν ευκαιρία αν την πετύχαινα να τη ξαναπάρω , δε με φόβισε ότι είχα τελειώσει δύο φορές ήδη σε μιάμιση ώρα γιατί μέσα μου ήξερα ότι με τη Τατιάνα αποκλείεται να φύγω άχυστος έστω και αν είναι μόνο πίπα. Μπήκα στον οίκο και η βαριεστημένη τσατσα ούτε που με κοίταξε , ηταν κλασσικά αραχτή στη καρέκλα έξω από το κουζινάκι διαβάζοντας ένα περιοδικό και απλά είπε ότι δουλεύουν η Μαρίνα με τη Τατιάνα , της είπα ότι θα περάσω με Τατιάνα , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο το οποίο είχα καιρό να περάσω και ήταν με χάλια φωτισμό και μύριζε … Φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , μετά από κάνα 20λέπτο έσκασε στο δωμάτιο η Τατιάνα , το πρόσωπο της έλαμψε μόλις με είδε μίας και είχε να με δεί πάρα πολλούς μήνες και άρχισε χαμογελόντας να με αγκαλιάζει και λέγοντας στη γλώσσα της με πολύ ενθουσιασμό διάφορα(αμάν και αυτή τόσα χρόνια που πηγαινοέρχεται στην ελλάδα το μόνο που ξέρει είναι καλήμέρα και στα αγγλικά 5 λέξεις)που φυσικά δεν καταλάβαινα αλλά έτσι κάνει πάντα , το μόνο που κατανόησα ήταν ότι έλεγε για το μαύρισμα μου . Στα του αγώνα από προκαταρκτικά πολλά γλωσσόφιλα και φιλιά στο λαιμό , μετά κατά την προσφιλή της συνήθεια με έσπρωξε να ξαπλώσω , ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και αφού για αρκετή ώρα ρουφούσε και έγλειφε τα αρχίδια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , αρχικά κρατούσε τον πούτσο μου με τα δύο χέρια της και έγλυφε με γλώσσα το κεφαλάκι μέτα άρχισε την πίπα κομπρεσέρ που κάνει και μέτα πάλι χαμήλωνε ρυθμούς , πέρασμα προφυλακτικού ίσα ίσα να τη πάρω λίγο στα τέσσερα για να πώ ότι τη γάμησα και στη συνέχεια ξάπλωσα και αφέθηκα στο πρόθυμο στοματάκι της να με ρουφήξει μέχρι τελευταία σταγόνα .Σταθερή αξία η Τατιάνα , είχα “τρομάξει” λίγο με κάποιον που έγραψε ότι έχει παχύνει ….ναι αν συγκριθεί πριν από χρόνια που είχε έρθει ….με τη τελευταία φορά που είχε έρθει ίδια είναι , ακόμη διατηρεί και φουντίτσα πάνω από το μούνι αλλά και ένα αρνητικό ακόμα διατηρεί τη συνήθεια που είχε υιοθετήσει τη τελευταία φορά να βάζει κρέμα πρίν μπεί στο δωμάτιο .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;