Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 173 10
Μπουρδέλα
223060
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη 1η βάρδια , η γνωστή τσατσα με τα γυαλάκια που βέβαια είναι ευγενέστατη μου παρουσίασε με διθυράμβους νέα κοπέλα τη Ναόμι , το τελευταίο καιρό ότι κοπέλα δουλεύει μαζί της την παρουσιάζει ότι είναι σούπερ προφανώς για να βγάζει το μεροκάματο ,θα της αναγνωρίσω βέβαια ότι παλιότερα τόσο σε αυτόν τον οίκο όσο και σε άλλον που δούλευε δύο φορές μου είχε πεί να μη περάσω με κοπέλες(να σημειώσω ότι με τη μία πέρασα γιατί μου άρεσε και όποια μου αρέσει τη δοκιμάζω και ας έχω ακούσει κακά λόγια) .Ναόμι το λοιπόν μελαχρινή λατίνα με μακρύ ίσιο μαλλί , ψιλοκανονικό σώμα ,1.5-2άρι βυζί ,ωραίο κωλαράκι και μικρό τατουάζ στο δεξί ώμο , πρόγράμμα που ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό .Αποφάσισα να τη δοκιμάσω οπότε εδώ πραγματοποιήθηκε η πρώτη μου κατάθεση της τσάρκας . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα .
Συνοπτικά προκαταρκτικά μηδέν , φιλιά 69 τίποτα , πήγε να μου βάλει το προφυλακτικό για τη πίπα της έδειξα ότι θέλω χωρίς και αυτή μου έδειξε ότι για χωρίς θέλει λεφτά .Τον έπαιξα λίγο όσο χούφτωνα το ωραίο κωλαράκι της μέχρι να μου σηκωθεί , πέρασμα προφυλακτικού ,πίπα πολύ ρηχή και με πολύ χέρι δηλαδή ο χειρότερος συνδυασμός , τη πήρα μόνο πισωκολλητά και το μόνο που θα της αναγνωρίσω είναι ότι στήθηκε ωραία και ότι έχει ωραίο κώλο , μετά από λίγα λεπτά και με ζόρι τελείωσα . Στο δωμάτιο έκατσα 9-10 λεπτά και δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω .
Συνοπτικά προκαταρκτικά μηδέν , φιλιά 69 τίποτα , πήγε να μου βάλει το προφυλακτικό για τη πίπα της έδειξα ότι θέλω χωρίς και αυτή μου έδειξε ότι για χωρίς θέλει λεφτά .Τον έπαιξα λίγο όσο χούφτωνα το ωραίο κωλαράκι της μέχρι να μου σηκωθεί , πέρασμα προφυλακτικού ,πίπα πολύ ρηχή και με πολύ χέρι δηλαδή ο χειρότερος συνδυασμός , τη πήρα μόνο πισωκολλητά και το μόνο που θα της αναγνωρίσω είναι ότι στήθηκε ωραία και ότι έχει ωραίο κώλο , μετά από λίγα λεπτά και με ζόρι τελείωσα . Στο δωμάτιο έκατσα 9-10 λεπτά και δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!