Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 326 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημουν με ενα φιλαρακι για βολτιτσα και μου ειπε να μπουμε στο 59 ισογειο. Πιο παλια ειχα δει πως φερνουν λατινες κτλπ αλλα δεν ειχα μπει. Η ωρα ηταν περιπου 11:30 και η μονη κοπελα ηταν η Νικολ η Βραζιλιανα. Ορεξατη η τσατσα μου την παρουσιασε και βλεπω μπροστα μου μια αμαζονα, ψηλη και ας φωραγε τακουνια, σγουρο μαυρο μαλλι, μετριο στηθος, πλατη μεγαλη ωραια, οπως και η κωλαρα της με οι μπουταρες. Μεσα σε 2 δευτερολεπτα ειπα το ναι και εδωσα τα γκαφρα. Παω στο δωματιο το οποιο ηταν πεντακαθαρο και δεν περιμενα ουτε 5 λεπτα. Μπαινει μεσα η Νικολ χαρουμενη χαρουμενη, εχει μαθει λιγα Ελληνικα απ οτι βλεπω και καταλαβαινει. Ξαπλωσα και αρχισε με πιπα αν και με προφυλακτικο ηταν αρκετα καλη χωρις δοντι ουτε βιασυνη. Μου εκανε και deep throat η καυλα. Την εβαλα στα τεσσερα και αρχισε απο μονη της να καρφωνεται πανω μου, κανοντας twerk κ'ολας. Τις εριχνα σφαλιαρες στον πανεμορφο κωλο της και βογκαγε αυτη. Πολυ καλο μωρο μπορω να πω, αξιζει και δεν κλεβει κ'ολας. Οταν σχολασε μου εδωσε κ φιλια απο το ταξι που την πηρε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2025
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!