Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 89 10
Μπουρδέλα
220728
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ημερομηνία ενδεικτική, είχα ταξίδι επαρχία εκείνη την ημέρα και θα πήγαινε οδικώς, πέρασα μία βόλτα γιατί ένιωθα βάρος στις μπάλες μου. Πήγα απευθείας στο συγκεκριμένο οίκο, εργαζόταν η συγκεκριμένη κοπέλα, την είδα στο σαλόνι και μου έβγαλε κάτι πρόστυχο η φυσιογνωμία της και αφού έδωσα το μπλε παράβολο εισήλθα στα ενδότερα. Την υπολόγισα περί τα 45, νταρντάνα, μου θύμισε λίγο τσιγγάνα και το χρώμα της μαυριδερό, μεγάλο βυζί, καθαρή.
Μπήκα και περίμενα αφού ετοιμάστηκα, έκατσε στην άκρη του κρεβατιού και πλησίασα όρθιος, οπότε άνοιξε αμέσως προφυλακτικό και το πέρασε ενώ ήμουν ακόμη πεσμένος και άρχισε στοματικό χωρίς κανένα άλλο προκαταρκτικό.
Είχα χαλαστεί από την εντελώς διεκπεραιωτική συμπεριφορά, αλλά μπόρεσε και με καύλωσε με το στοματικό της (το οποίο βρήκα αρκετά μονότονο), ίσως γιατί ήμουν ήδη ψιλοέτοιμος πριν πάω εκεί. Δε θέλησα να τη διακόψω, φοβούμενος μη χαλαστώ και λόγω ''ατυχήματος'' φύγω άσφαιρος από εκεί. Επομένως, την άφησα να συνεχίσει μέχρι τέλους, οπότε και έχυσα εντός καπότας ενώ εκείνη συνέχιζε.
Δε νομίζω ότι είναι μία εμπειρία που θα ήθελα να επαναλάβω, αν άλλοι συναγωνιστές έχουν βιώσει διαφορετική αντιμετώπιση και συμπεριφορά, ίσως να έπεσα απλά σε κακή ημέρα.
Μπήκα και περίμενα αφού ετοιμάστηκα, έκατσε στην άκρη του κρεβατιού και πλησίασα όρθιος, οπότε άνοιξε αμέσως προφυλακτικό και το πέρασε ενώ ήμουν ακόμη πεσμένος και άρχισε στοματικό χωρίς κανένα άλλο προκαταρκτικό.
Είχα χαλαστεί από την εντελώς διεκπεραιωτική συμπεριφορά, αλλά μπόρεσε και με καύλωσε με το στοματικό της (το οποίο βρήκα αρκετά μονότονο), ίσως γιατί ήμουν ήδη ψιλοέτοιμος πριν πάω εκεί. Δε θέλησα να τη διακόψω, φοβούμενος μη χαλαστώ και λόγω ''ατυχήματος'' φύγω άσφαιρος από εκεί. Επομένως, την άφησα να συνεχίσει μέχρι τέλους, οπότε και έχυσα εντός καπότας ενώ εκείνη συνέχιζε.
Δε νομίζω ότι είναι μία εμπειρία που θα ήθελα να επαναλάβω, αν άλλοι συναγωνιστές έχουν βιώσει διαφορετική αντιμετώπιση και συμπεριφορά, ίσως να έπεσα απλά σε κακή ημέρα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι