Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 83 10
Μπουρδέλα
130705
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεσημεριανή τσάρκα κ κάθοδος στον υπόγειο οίκο. Η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Βιολέτα. Στην αρχή την είπε Βαλέρια κ όταν είδα τα άλλα σπίτια κ γύρισα, Βιολέτα. Μπερδεύτηκα κ τα έκανα θάλασσα όταν έγραψα ενημέρωση
Η Βιολέτα λοιπόν είναι μια μελαχρινή λατίνα, με μαύρα μακριά μαλλιά, ηλικία 30-35, μέσο ύψος, ωραίο γυμνασμένο κωλί, μικρό βυζί 1-1.5, διάσπαρτα τατού σε όλο το σώμα κ ινδιάνικα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Πρόγραμμα νορμάλ. Έχει κάνει ξανά πέρασμα στον ίδιο οίκο την άνοιξη. Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε το μωρό μέσα με καλή διάθεση και της έκανα κάποια κοπλιμέντα να σπάσει ο πάγος. Όπως ήμουν ξαπλωμένος, τη τράβηξα πάνω μου και άρχισα να χουφτώνω τη κωλάρα της και στη συνέχεια να πιπιλάω τα μικρά βυζάκια της. Με χάιδευε ωραία και είχα φτιαχτεί
Έβαλε κάλτσα στο κατάρτι κ το έβαλε στη καταπιόνα της. Άρχισε μια καλούτσικη φλογέρα, χωρίς όμως τεχνική. Με φλογέριαζε κ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της κ χούφτωνα το πέτρινο καλοσχηματισμένο κωλί της. Είχα καυλώσει άσχημα
Την έστησα στα τέσσερα, άρχισα να τη γαμάω και είχα σεληνιαστεί με τα γυμνασμένα κωλομέρια της. Άρχισα τότε να τη σουβλίζω δίχως αύριο με πολύ σκληρό κ άγριο γαμήσι
Είχα τρελαθεί από καύλα κ τη πηδούσα σαν το διάολο
Δάγκωνε μαξιλάρια, φώναζε, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα κ τη πήγαινα φουλ κομπρεσέρ
Αλλαγή σε μπρούμυτα. Έκανα ωραία τρανταχτά πους απς κ έβλεπα το ινδιάνικο πρόσωπο της να ζορίζεται
Όσο την έβλεπα, τόσο σεληνιαζόμουν κ την έσκιζα δυνατά...
Τη γύρισα στα πλάγια κ πέφτανε τέρμα τρυπανιές. Δάγκωνε το χέρι της κ εγώ είχα της έκανα τη μήτρα σουρωτήρι
Είχα πάρει τέτοια φόρα, που δεν σταματούσα με τίποτα. Πλαφ πλαφ κ το κρεβάτι να χτυπιέται
Άρχισα τότε να κερνάω δυνατά κοκτέιλ συνεχίζοντας να τη σουβλίζω
Αν δεν με σταματούσε, θα τη γαμούσα ακόμα
Σηκώθηκε, ντύθηκε, αγκαλίτσα κ έφυγε.
Η τσατσά είναι ευγενική, αλλά χτύπησε
Συμπερασματικά, η Βιολέτα είναι ένα ωραίο λατινοκαυλάκι με ινδιάνικα χαρακτηριστικά κ ωραίο γυμνασμένο σώμα. Εγώ τη πήγα εντελώς τέρμα τα γκάζια κ ανταποκρίθηκε σωστά. Αντέχει γαμήσι και δεν κλέβει, ούτε φολιάζει. Με νορμάλ πρόγραμμα, ίσως τη ξαναπάρω. Αν βάλει κ ελεύθερη φλογέρα, το ίσως θα γίνει σίγουρη επαναληπτική...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Ήρθε το μωρό μέσα με καλή διάθεση και της έκανα κάποια κοπλιμέντα να σπάσει ο πάγος. Όπως ήμουν ξαπλωμένος, τη τράβηξα πάνω μου και άρχισα να χουφτώνω τη κωλάρα της και στη συνέχεια να πιπιλάω τα μικρά βυζάκια της. Με χάιδευε ωραία και είχα φτιαχτεί

Έβαλε κάλτσα στο κατάρτι κ το έβαλε στη καταπιόνα της. Άρχισε μια καλούτσικη φλογέρα, χωρίς όμως τεχνική. Με φλογέριαζε κ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της κ χούφτωνα το πέτρινο καλοσχηματισμένο κωλί της. Είχα καυλώσει άσχημα

Την έστησα στα τέσσερα, άρχισα να τη γαμάω και είχα σεληνιαστεί με τα γυμνασμένα κωλομέρια της. Άρχισα τότε να τη σουβλίζω δίχως αύριο με πολύ σκληρό κ άγριο γαμήσι

Είχα τρελαθεί από καύλα κ τη πηδούσα σαν το διάολο

Δάγκωνε μαξιλάρια, φώναζε, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα κ τη πήγαινα φουλ κομπρεσέρ

Αλλαγή σε μπρούμυτα. Έκανα ωραία τρανταχτά πους απς κ έβλεπα το ινδιάνικο πρόσωπο της να ζορίζεται

Τη γύρισα στα πλάγια κ πέφτανε τέρμα τρυπανιές. Δάγκωνε το χέρι της κ εγώ είχα της έκανα τη μήτρα σουρωτήρι

Σηκώθηκε, ντύθηκε, αγκαλίτσα κ έφυγε.
Η τσατσά είναι ευγενική, αλλά χτύπησε

Συμπερασματικά, η Βιολέτα είναι ένα ωραίο λατινοκαυλάκι με ινδιάνικα χαρακτηριστικά κ ωραίο γυμνασμένο σώμα. Εγώ τη πήγα εντελώς τέρμα τα γκάζια κ ανταποκρίθηκε σωστά. Αντέχει γαμήσι και δεν κλέβει, ούτε φολιάζει. Με νορμάλ πρόγραμμα, ίσως τη ξαναπάρω. Αν βάλει κ ελεύθερη φλογέρα, το ίσως θα γίνει σίγουρη επαναληπτική...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;