Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 118 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδινή στάση μετά από γεύμα κ κρασοκατάνυξη. Έπρεπε κάπου να ψεκάσω το κοκτέιλ Ναι! Στο σαλόνι εμφανίστηκε η Κορίνα, μελαχρινή μιλφ, με πιασίματα, ευγενική, αδιάφορο πρόσωπο και ατσούμπαλο σώμα, φορούσε μαύρο bodystocking. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Ρώτησα αν έχει άλλη κοπέλα κ βγήκε μετά από λίγοΜαλακία η Λίλια-Λίλιαν.
Την ξέρω απ' όταν δούλευε στο Διδύμου 8β. Είναι ξανθιά σοβιετική, μέσου ύψους, με αρκετά όμορφο πρόσωπο, αλλά είναι χοντρή. Πρόγραμμα νομίζω ανακοίνωσε νορμάλ.
Ζήτησα παρτούζα, με κοιτούσαν λίγο σαν ζόμπιΧαχαχα! κ μου είπαν 40€. Τους πρότεινα 30€, αρνήθηκαν κ έκανα να φύγω...
Με φώναξαν πίσω, δέχτηκαν και έκανα αναστροφή Ναι! Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθαν οι φακλανίτσες μετά από λίγο, έπιανα μπουτάρες κωλάρες κ βυζάρες αβέρτα. Η Κορίνα μου έκανε ωραία προκαταρκτικά με φιλιά σε λαιμό κ στήθος, ενώ η Λίλια έπαιζε το κατάρτι.

Κατέβηκε κάτω η Κορίνα κ άρχισε μια ωραία φλογέρα, με καλή χρήση της γλώσσας κ σωστή ηδονικότητα. Είχα χαλαρώσει, έπαιζα με τις τρυπούλες τους κ έβλεπα στον καθρέφτη το κρεβάτι, που είχε γεμίσει μιλφοξύγκιαΝαι! Έβαλα λάστιχο κ έπιασε η Λίλια τη φλογέρα, καλή, αλλά η Κορίνα ρουφάει πιο καλά.

Είπα στη Κορίνα να με καβαλήσει κ άρχισε να χοροπηδάει πάνω στο ορθό παπάρι. Κουνιόταν κ πηγαίνανε βόλτα κ τα βυζιά τηςΠροσκύνημα Της γράπωσα τη μέση κ άρχισα να δίνω πόνο στη μούνα της, με κάθετες κοφτές ψωλιέςΝαι! Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση κ όσο τη κάρφωνα η Λίλιαν χάιδευε τα μπαλάκια...

Αλλαγή κάλτσας και έστησα τη Λίλιαν στα τέσσερα. Παρότι είναι χοντρή, το σώμα της είναι σφιχτό κ ελαστικό σαν το ZWANΝαι! Άρχισα να τη καρφώνω δυνατάΚατσικογάμης με τέρμα το γκάζι κ να σφαλιαρίζω τη τροφαντή κωλάρα της. Έδινα ωραίες βιδωτές ψωλιές στη μούνα της κ εκείνη έκανε ΑΧ ΑΧ ΑΧΑΧΑΧΝαι! Το μουνί της έχει σχετικά καλή αίσθηση και όσο τη σφυροκοπούσα, η Κορίνα χάιδευε τη πλάτη μου κ σκούπιζε με κωλόχαρτο τον ιδρώτα στο μέτωπο μουΝαι!

Κάποια στιγμή χτύπησε η τσατσάΓαμήσου

Έβγαλα τη κάλτσα, ξάπλαρα κ έδωσα το κατάρτι στη καταπιόνα της Κορίνας. Τον χλαπάκιαζε ωραία κ εγώ πίεζα ελαφρά το κεφάλι να το πάρει όλο. Κάποια στιγμή, άρχισα να ψεκάζω πυρακτωμένο κοκτέιλ τις αμυγδαλές τηςΚουλ

Σηκώθηκαν, έφτυσε η Κορίνα κάτι απομεινάρια, ντύθηκαν, χαιρετηθήκαμε και φύγανε.

Συμπερασματικά, η παρτουζίτσα μετά από καλό φαγοπότι ήταν μια χαρά. Τώρα σε άλλη φάση, ίσως να μην τις έπαιρνα. Απευθύνονται σε μιλφάκηδες κ σε τύπους που δεν είναι επουδενί μοντελάκηδες. Για τη φάση, τη καλτίλα κ ένα ωραίο ψέκασμα στις αμυγδαλές, ήταν μια χαρά...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λίλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
199
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 review reaction 4 mitsosaliferis5, Masouras, soundzero και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2025
Οι φακλανίτσες είναι η αδυναμία μου. Θα περάσω για ένα γεια
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
17 Σεπτεμβρίου, 2025
"μου αρέσει που ξέρεις και καλοτρως".
review reaction 3 Μήτσος Μπάμπολας
18 Σεπτεμβρίου, 2025
Πέθανα ? με τα μιλφοξύγκια !
Απορώ κι εγώ πως αντέχαμε μετά από φαγητό και πιώμα (κάποτε για μένα) να πηγαίνουμε για ξεπάτ μαζί .
Απορούσαν δε τα μπάζα της 3ης βάρδιας τότε καί μας έλεγαν: είσαι κουρασμένος; ? επειδή δεν χύναμε γρήγορα ?️
Ωραίος ?
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
25 Σεπτεμβρίου, 2025
Μεγάλο χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4