Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 81 10
Μπουρδέλα
107520
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η κριτική αφορά τον οίκο στο βάθος. Δούλευαν 2 λατίνες με το ίδιο όνομα Ιζαμπελα. Η τσατσά είπε Ιζαμπελα και Μπέλλα.
Άντε βγάλε άκρη με δαύτες. Η Μπέλλα που πήρα εγώ πιο μπαμπάτσικη από την άλλη και με καστανόξανθα μαλλιά.
Μπαίνει μέσα ανεβάζει το σουτιέν προς τα πάνω, έρχεται πλάι μου μου βάζει προφυλακτικό και τον παίρνει στο στόμα. Στο λεπτό και μόλις μου σηκώθηκε βάζει τζελ για σεξ. Της είπα να συνεχίσει αλλά είχαμε τα γνωστά, μουρμούριζε κάτι παπαριές στην γλώσσα της με υφάκι.
Στήθηκε στα τέσσερα και της τον έβαλα.
Καμία αίσθηση και για να μην έχουμε πάλι φιάσκο, συγκεντρώθηκα και κατάφερα να τελειώσω.
Παντρεμένος με 30 χρόνια γάμου καλύτερα θα περνούσε.
Συνολικός χρόνος 5 λεπτά το πολύ. Βγαίνοντας το είπα στην τσατσά που κούνησε απλώς τους ώμους της. Τι να κάνει και αυτή με τις μαλακισμένες που μάζεψαν. Το άκουσαν και δύο που περίμεναν στο σαλόνι και έκοψαν λάσπη. Όποιος θέλει να πετάξει τα λεφτά του, τον περιμένει.
Άντε βγάλε άκρη με δαύτες. Η Μπέλλα που πήρα εγώ πιο μπαμπάτσικη από την άλλη και με καστανόξανθα μαλλιά.
Μπαίνει μέσα ανεβάζει το σουτιέν προς τα πάνω, έρχεται πλάι μου μου βάζει προφυλακτικό και τον παίρνει στο στόμα. Στο λεπτό και μόλις μου σηκώθηκε βάζει τζελ για σεξ. Της είπα να συνεχίσει αλλά είχαμε τα γνωστά, μουρμούριζε κάτι παπαριές στην γλώσσα της με υφάκι.
Στήθηκε στα τέσσερα και της τον έβαλα.
Καμία αίσθηση και για να μην έχουμε πάλι φιάσκο, συγκεντρώθηκα και κατάφερα να τελειώσω.
Παντρεμένος με 30 χρόνια γάμου καλύτερα θα περνούσε.
Συνολικός χρόνος 5 λεπτά το πολύ. Βγαίνοντας το είπα στην τσατσά που κούνησε απλώς τους ώμους της. Τι να κάνει και αυτή με τις μαλακισμένες που μάζεψαν. Το άκουσαν και δύο που περίμεναν στο σαλόνι και έκοψαν λάσπη. Όποιος θέλει να πετάξει τα λεφτά του, τον περιμένει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2025
πάλι πήγες Μετάξι αλάνι μου? Ξέρω 10 ευρώ δεν φαίνονται πολλά ακόμα και αν χαθούν

EvilPlasma
17 Σεπτεμβρίου, 2025
@EvilPlasma δεν βάζω μυαλό ???. Πήγα για την Χριστίνα που διάβασα κριτικές, αλλά ατύχησα και έφαγε την φόλα μου??

Milfomaniac
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2