Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 201 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημέρι Πέμπτης, σπρώχνω τη πόρτα του οίκου κ αριβάρω στο σαλόνι. Η τρελιάρα υπηρεσία με τα κοντά μαλλιά μου παρουσίασε τη καινούρια Λάνα. Είναι μια μελαχρινή σοβιετική μιλφ, με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα κ αφέλειες, σκυλέ πρόσωπο, ωραίο αδύνατο σωματάκι, μέσο ύψος, ωραίο κωλάρι κ μικρό βυζί ανύπαρκτο. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα κ μπήκα. Το δωμάτιο είναι σταθερά για το πούτσο τόσα χρόνια.

Ήρθε το μιλφάκι κ αμέσως τη τράβηξα πάνω μου. Αρχίσαμε τα ωραία κ παθιασμένα φιλιά, που έδειξε να της αρέσουν. Δεν μιλάει ελληνικά κ αγγλικά κ η συνεννόηση έγινε στη γλώσσα του πέουςΝαι! Έκανε ωραίο παιχνίδι με φιλιά, γλείψιμο στο λαιμό κ τις θηλές μουΈρωτας Το έχει με τα προκαταρκτικά...

Κατέβηκε πιο κάτω κ πήρε το ορθό κατάρτι στη καταπιόνα της. Έκανε μια χαλαρωτική φλογέρα, μέτριας όμως τεχνικής κ ηδονικότητας. Ασχολήθηκε επισταμένα με το κοντάρι κ το πιπίλαγε περιμετρικά...

Έβαλα κάλτσα κ αμέσως με καβάλησε. Άρχισε να κουνιέται ηδονικά πάνω στο κοντάρι κ εγώ γράπωσα το κωλί της κ άρχισα να σφυροκοπάω δυνατά τη μουνάρα τηςΝαι! Της έδινα ωραίες κ πειθαρχημένες κάθετες ψωλιές κ αναστέναζε ηδονικάΑγγελούδι Πήγα να την αλλάξω στάση, αλλά της άρεσε να τον αρπάζει καβάλα η λυσσάρα κ συνέχιζεΚουλ

Τελικά τη γύρισα στα τέσσερα κ άρχισα να πελεκάω με δύναμη το φιλόξενο γατάκι τηςΚατσικογάμης Τη γαμούσα δυνατά κ έριχνα τις ρυθμικές χαστουκιές στο κωλί της. Το μουνί της είχε καλή αίσθηση...Συνέχισα σε βαρβάτους κ δυνατούς ρυθμούς κ εκείνη είχε γύρει μπροστά κ τον έτρωγεΕμμμμ

Είχε περάσει η ώρα, η τσατσά τη φώναξε κ έδειξε λίγο ν' αγχώνεταιΚρίμα

Της τον έβαλα ξανά στα τέσσερα και τη πήγαινα πολύ δυνατά, με κόφτες. Άρχισα τότε να κερνάω το κοκτέιλ, καρφωμένος τέρμα στη μήτρα. Κάθισα καρφωμένος μέχρι να στραγγίξω κ τη τελευταία σταγόνα Κουλ

Σηκώθηκε, έβαλε το κόκκινο φορεματάκι της, φιλάκι κ έφυγε.

Συμπερασματικά, η Λάνα είναι μια σοβιετική μιλφ της διπλανής πόρτας. Κάνει ωραία προκαταρκτικά κ της αρέσει να καβαλάει το αντρικό παπάρι. Το μόνο αρνητικό πως αγχώνεται όταν τη φωνάζει η τσατσά.Γενικά, μου έδωσε την αίσθηση πως της αρέσει να αφήνεται στο σεξ. Γι' αυτό κ θα τη ξαναπάρω αν τη βρω, για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
199
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ripper, Thanos1990, Ημεδαπος και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2025
Τοσο καλη που μπερδεψες τις μερες??:p
review reaction 3 Μήτσος Μπάμπολας
16 Σεπτεμβρίου, 2025
@Papa Nihil σωστός μύστη μου! Κυριακή ήθελα να γράψω κ από τη καύλα έγραψα Πέμπτη.
16 Σεπτεμβρίου, 2025
Αν συνεχισει να ειναι δοτικη τοκοριτσι,θα κανει πελατολογιο και θα κονομησει χαρτακι.
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
16 Σεπτεμβρίου, 2025
Κυριακή έγινε η κατάθεση, κατά λάθος έγραψα Πέμπτη!!!
23 Σεπτεμβρίου, 2025
το μεσημέρι Πέμπτης μπορεί να φόραγε κόκκινο φορεματάκι τη Κυριακή πάντως που τη πήρα φορούσε μαύρο....
23 Σεπτεμβρίου, 2025
@n.smirni76 τη προηγούμενη Κυριακή τη πήρα μύστη μου 14/9 (μπέρδεψα τις μέρες κ το έγραψα στα σχόλια) κ φορούσε κόκκινο εξώπλατο φορεματάκι. Αυτή τη Κυριακή 21/9 που τη πήρες πέρασα κ εγώ κ όντως φορούσε μαύρο σετ εσώρουχα. Δεν τη πήρα αυτή τη Κυριακή, γιατί είχε μαζευτεί κόσμος στην αναμονή κ εκνευρίστηκα...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6