Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 200 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ήθελα να περάσω καιρό με την Νικόλ, αλλά επειδή έβρισκα πιο μουνορόμοντέλες το ανεβαλα μέχρι τώρα!!!
Είναι μια μελαχρινή μετρίου προς υψηλού αναστήματος, μιλφ με καυλωτικα γυαλιά και μια ελιά πάνω από το στόμα της ...
Μολδαβή μου είπε είναι!!!
Τα στήθη της μετρίου μεγέθους λίγο πεσμένα αλλά με ωραίες ρώγες...
Ήλθε στο δωμάτιο ευδιάθετη, είχαμε λίγο χιούμορ με γελακια, και αμέσως ξεκίνησε τα χάδια με φιλιά στο σώμα!!!
Ρώτησε για πίπα με ή άνευ καποτιδίου.
Της είπα ότι της αρέσει...και επέμεινε στο τι θέλω εγώ , μιας και είμαι καθαρός είπε ότι δεν έχει θέμα...
Οπότε της είπα να κάνει με άνευ...
Έκανε μια πορνοσταρικη πίπα που απ' ότι κατάλαβα την γουσταρε αρκετά...
Με μπόλικα σάλια βαθειές διεισδύσεις με παραμονή της ψωλής μου στο λάρυγγα της ... Επίσης την κοπανουσε στην γλώσσα και τα μάγουλα της !!!
Μετά την έστησα στα τέσσερα και ξεκίνησα σε πολύ λίγο ανελέητο σφυροκόπημα ω σαν κομπρεσέρ με βαθειές διεισδύσεις μέσα στην καυλιάρικη υγρή μουνάρα της, με πολύ καλή συμμετοχή από την Νικόλ προτρέποντας με να την ξεσκίσω...
Της έδωσα χαστούκι στα καπούλια της ρωτώντας την αν της αρέσει... όχι μου είπε, αλλά δεν με χάλασε καθόλου... Ήταν τέτοια η καύλα στο πήδημα που συνέχισα να μπαίνω λυσσαλέα στον κόλπο της ώσπου ήρθε ένα έντονο τέλος για δεδομένα μπουρδέλου...
Αυτά μάγκες αξίζει μέσα στο δωμάτιο!!!! Καλά γαμήσια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2025
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 mitsosaliferis5, Yatoputso, Επιρρεπής και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2025
Ολα καλά φίλε αλλά η βαθμολογία που έδωσες δεν ταιριάζει μάλλον με όσα περιγράφεις.
Ετσι φαίνεται τουλάχιστον
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1