Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 333 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πήγα στην Βέργας ψάχνονται δίδυμο για παρτούζα. Θα παιρναγα ακόμα κι αν μου άρεσε μόνο η μία. Κάποιες δεν έκαναν, καποιες ήθελαν 40,αυτές πήραν τ'αρχιδια μου και ξεκινησα για Φυλής, ώσπου θυμήθηκα και αυτά τα δύο σπιτάκια. Δούλευαν η Έμμυ που την είχα πάρει μια φορά πριν λίγο καιρό και η Μπέλλα που την έβλεπα για πρώτη φορά, εξάλλου περνάω σπάνια από εδώ. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου, το πενηντάρι βγήκε αυτόματα από την τσέπη αφού πήρα ρέστα 20. Το γράφω γιατί διαφορετικά θα υπήρχαν σίγουρα 2-3 σχόλια που θα ρωτούσαν αν η παρτούζα έχει 50??γιατί ο εγκέφαλος τους δεν μπορεί να επεξεργαστεί πολλά δεδομένα μαζί.
Ξαπλαρα αναπαυτικά στο κρεβάτι να περιμένω τα κορίτσια που έκαναν κάνα δεκάλεπτο να έρθουν, γιατί πιθανόν να είχαν πελάτη.
Ήρθαν λοιπόν στο δωμάτιο με καλή διάθεση και άρχισαν τα πρώτα αναγνωριστικά χουφτώματα.
Η Μπέλλα με ρώτησε αν θέλω ελεύθερο στοματικό και αφού της απάντησα καταφατικά με καθάρισε και τον πήρε στο στόμα, ενώ η Έμμυ ήρθε στο πλάι μου και μου προσφερε τα βυζάκια της για γλείψιμο.
Εδώ να προσθέσω ότι η Μπέλλα είναι πιο ψηλή και πιο νταρντανα από το κοντοπούτανο την Έμμυ και έχει μακριά μαύρα μαλλιά που τα είχε πιασμένα αλογοουρά, κάτι που γουστάρω.
Ενώ η Έμμυ λοιπόν μου προσφερε το κορμάκι της για γλείψιμο ξαφνικά σαν να της πάτησες ένα κουμπί και άρχισε να έχει πιο ενεργή συμμετοχή.
Μην φανταστείτε τίποτα φοβερό, κάποια πεταχτά φιλάκια κάποια χαϊδέματα στα κεφάλι και κάτι τέτοια που σου δίνουν την εντύπωση ότι τουλάχιστον είναι εκεί και με το μυαλό της και όχι μόνο με το σώμα της.
Μετά ήρθε η σειρά της να γλείψει τον πύραυλο δυστυχώς δεν γλείφουν και οι δύο μαζί. Πήρε θέση πλάϊ μου με το κεφάλι προς τα πόδια μου αλλά γυρισμένο προς τα μένα ώστε να την βλέπω. Γραπωσε την πούτσα από την βάση με το χεράκι της και άρχισε να την ρουφάει.
Δυνατό ρούφηγμα αλλά όχι πολύ ηδονικό για τα γούστα μου πάντα.
Στην συνέχεια ξαναέβαλα την Μπέλλα να γλείψει που το έκανε καλύτερα, ενώ εγώ της έπιανα την κοτσίδα κάτι που με έφτιαχνε.
Σε κάθε αλλαγή πιπας βεβαια είχαμε αυτά τα σπαστικά τα καθαρίσματα με μωρομάντηλο που σου κόβουν τον ρυθμό αλλά τέλος πάντων.
Τους είπα να μου βάλουν προφυλακτικό για να περάσουμε στο σεξ και έβαλα την Έμμυ να με καβαλήσει.
Σάλιωσε το μουνάκι της και τον έβαλε μέσα.
Άρχισε να χοροπηδάει πάνω στην πούτσα μου ενώ εγώ την βοηθούσα με τα χέρια μου στο ανεβοκατέβασμα και ταυτόχρονα έγλειφα τα βυζιά της Μπέλλας. Σταμάτησα και της είπα να στηθεί για πισωκολλητό.
Τουρλωσε το κωλαράκι της που πραγματικα είναι αφρατο και σε προκαλεί να το ξεπατώσεις. Έφαγε και τα μπατσάκια της και μετά ήρθε η ώρα της Μπέλλας.
Έβαλε τζελ και στήθηκε στα τέσσερα. Της τον έχωσα και ξεκινησα το μαρσάρισμα.
Το κορμί της προσωπικά με προδιαθέτει για πιο δυνατό γαμήσι απ' ότι της Έμμυς.
Αυτή στα τέσσερα με τα χέρια να κρατάνε κόντρα στο κρεβάτι και εγώ να δίνω δυνατές πουτσιές και ελαφρά σκαμπιλάκια.
Η Έμμυ να με χαϊδεύει στην αρχή ενώ μετά σηκώθηκε όρθια και μου έκλεισε το πρόσωπο ανάμεσα στα βυζάκια της.
Αν και μικρά μου τα πίεσε τόσο πολύ που μου έκοψε την ανάσα. Εντωμεταξύ είχα αρχίσει να κουράζομαι γιατί η Μπέλλα είχε φέρει το κορμί της πίσω και έπεφτε όλο το βάρος στα πόδια μου .
Δηλαδή σταματήσαμε το γυμναστήριο και θα κάνουμε με το έτσι θέλω γυμναστική ???
Εγώ να δίνω πόνο στην Μπέλλα και η Έμμυ όπως είναι όρθια γυρίζει και μου φέρνει το κωλαράκι της φάτσα κάρτα ώστε να βλέπω και τις δύο τρυπούλες της.
Εδώ το θέαμα τα σπάει, δύο κωλαράκια μπροστά σου να σε προκαλούν να τα ξεσκίσεις.
Να σφαλιαριζω μια το κωλί της Έμμυς και μία της Μπέλλας και να πέφτουν δυνατές πουτσιές.
Δυστυχώς όμως καταλάβαινα ότι θα μου ήταν δύσκολο να τελειώσω παρότι διόρθωσα λίγο την στάση της Μπέλλας λέγοντας της να σηκώσει λίγο την λεκάνη της για είχε κατεβεί αρκετά και δεν με βόλευε.
Ίσως λόγω υπερβολικού τζελ που είχε βάλει δεν είχα καλή αίσθηση οπότε τραβήχτηκα και αφαίρεσα το προφυλακτικό με σκοπό να τις χύσω με μαλακία.
Ήρθαν μια δεξιά και μία αριστερά και με χάϊδευαν στο σώμα ενώ η Μπέλλα είχε ανοίξει ένα μωρομάντηλο και περίμενε τα ζουμιά.
Παρότι η Έμμυ μου έπιανε τ' αρχίδια για να με βοηθήσει στο τελείωμα το τέλος δεν ερχόταν και αυτό με άγχωνε.
Της ζήτησα να με τσιμπουκώσει και το έκανε αλλά δυστυχώς παρότι το θέαμα να μου ρουφάει τον πούτσο ήταν ωραίο,το τσιμπούκι όπως και στην αρχή δεν ήταν πολύ ηδονικό για τα γούστα μου πάντα. Οπότε της είπα να σταματήσει για να μην την κουράζω και γιατί είχαμε υπερβεί αρκετά τον χρόνο.
Τις ευχαρίστησα και τις δύο και τους είπα ότι πέρασα πολύ καλά παρότι δεν κατάφερα να τελειώσω.
Αυτές σηκώθηκαν χαμογελαστές ντύθηκαν και αφού με ευχαρίστησαν κι αυτες έφυγαν.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι πέρασα καλά άσχετα εάν δεν ήρθε το τέλος. Τα κορίτσια είχαν καλή διάθεση, δεν αρνήθηκαν τίποτα και ούτε έκαναν νύξη για το θέμα του χρόνου. Το ίδιο και η υπηρεσία που δεν ενόχλησε καθόλου αν και φτάσαμε σίγουρα τα 15 λεπτά.
Είναι νέες, φρέσκες με ωραία κορμιά και σίγουρα θα περάσετε καλά.
Το αρνητικό είναι το τζελ που χρησιμοποίησε η Μπέλλα και δεν είχα καλή αίσθηση και το στοματικό της Έμμυς που παρότι την προσπάθεια της δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελα σύμφωνα πάντα με τα γούστα μου.
Σίγουρα θα ξαναπήγαινα είτε και με τις δύο είτε μόνες τους και πιο πολύ με την Μπέλλα που δεν την έχω πάρει μόνη της. Την επόμενη θα ζητήσω κάποια πράγματα στο στοματικό που αν γίνουν θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα γιατί τα κορίτσια εμφανισιακά μετράνε.
Υ.Γ φεύγοντας πήγα Ιάσονος 1Β στην γκιλφ Σοφία που με ένα τρίλεπτο τσιμπούκι κατάφερε ότι δεν κατάφεραν τα νέα και όμορφα πιτσιρίκια.
Ο παλιός είναι αλλιώς ??

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Μπέλλα
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
287
Πόντοι:
33.108
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, mitsosaliferis5, boudog και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2025
πάντως πρέπει να παίζει κι άλλη Μπέλα εκεί...γιατί εγώ γάμησα ένα πιο νοχελικο αλλά όχι νταρντανε ομώνυμο πιπινι.
O
Outis2024
review reaction 1 Milfomaniac
15 Σεπτεμβρίου, 2025
αχ αυτό το τζελ...
Αλλά και χωρίς αυτό πώς να λειτουργήσουν τα κορίτσια; Λύπη
07 Ιανουαρίου, 2026
Αλλαζανε καποτες η με την ιδια ολη την συνεδρια;;;;
08 Ιανουαρίου, 2026
@arxidakos Πάντα και όλες αλλάζουνε καπότες.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4