Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 252 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πήγα στοχευμένα για Ξένια γιατί είχα διαβάσει καλά σχόλια σχετικά με την επιστροφή της. Είχα και κάποιες επιφυλάξεις γιατί κάποιες άλλες φορές η εμφάνιση σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν μου είχε κάνει κλικ.
Μπαίνω στο σαλόνι και βγαίνει ολόγυμνη στο σαλόνι, κάτι που δεν μου αρέσει. Προτιμώ να φοράει εσώρουχα κάλτσες, ζαρτιέρες και διάφορα τέτοια που δεν φοράει σχεδόν καμία. Παρόλα αυτά το κορμί της μου άρεσε πολύ,. Ήταν ακριβώς όπως μου αρέσει νταρντανα με σφιχτό κορμί αλλά και μια καύλα στο βλέμμα που όποια και αν ήταν θα έμπαινα.
Η υπηρεσία δεν λέει όνομα και την ρωτάω πως λένε το κορίτσι.
Κατάλαβε ότι μάλλον την έψαχνα και με ρωτάει, εσύ τι λες ποια ψάχνεις;
Της απαντάω την Ξένια και γελάνε και οι δύο, οπότε πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο και σε λίγα λεπτά μπαίνει και η Ξένια. Μιλήσαμε για λίγο και μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε τσιμπούκι. Αν και με προφυλακτικό ήταν αρκετά καλό και βαθύ και δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια να με ατσαλωσει. Είχε και ικανοποιητική διάρκεια και το απόλαυσα, καθώς κάποια κοιταγματα που έκανε ήταν πολύ διεγερτικά. Όση ώρα με τσιμπούκωνε, εγω της χάϊδευα την κωλάρα και απολάμβανα το θέαμα της μουνάρας της από τον πλαϊνό καθρέφτη. Την παρατηρούσα να τον καταπίνει όλον και η σκέψη ότι σε λίγο θα την οργωνα με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο.
Κάποια στιγμή σταμάτησε και με ρώτησε τι στάση θέλω.
Την ρώτησα εάν θέλει να ανέβει πάνω και το έκανε με χαμόγελο.
Τον έβαλε στην μουνάρα της και άρχισε να κουνιέται πάνω μου ενώ εγώ χουφτωνα και σκαμπίλιζα την κωλάρα της. Φορούσε και ένα ωραίο άρωμα που την έκανε ακόμα πιο σεξυ.
Κατέβηκε από πάνω μου για να αλλάξουμε στάση και πήγε να ξαπλώσει. Την γύρισα και της είπα ότι με τέτοια κωλάρα είναι αμαρτία να μην την πάρω στα τέσσερα.
Στήθηκε λοιπόν και της τον έχωσα πιάνοντας την από τα καπούλια. Εγώ να την καρφώνω και αυτή να κρατάει κόντρα με τα χέρια της στο προσκέφαλο του κρεβατιού, ενώ κάποιες φορές γύριζε ελαφρώς στο πλάι και με κοιτούσε.
Κάτι η σφιχτή της κωλάρα, κάτι το θέαμα από τον καθρέφτη το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα με κάνα δυο μπατσακια στα καπούλια της.
Παρέμεινε να στραγγίξω και όταν τραβήχτηκα, σηκώθηκε κι αυτή.
Πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ ανταλλάξαμε κάνα δυο κουβέντες ακόμα, χαιρετηθηκαμε και βγήκε από το δωμάτιο στέλνοντας μου φιλάκι στον αέρα.
Συνοψίζοντας η Ξένια είναι μια ωραία χυμώδης γυναίκα με μακριά μαύρα μαλλιά που δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον. Στο δωμάτιο είναι αρκετά γλυκιά και επικοινωνιακή και προσπαθεί να σε ικσνοποιήσει. Δεν κάνει τίποτα το τρελό, αλλά ούτε και κάτι για να σε ξενερώσει.
Ηταν μια τίμια συνάντηση που στο μέλλον θα προσπαθήσω να την επαναλάβω εάν παραμείνει στις επάλξεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης