Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 252 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Στοχευμενη επισκεψη μετα απο πληροφοριες και ενημερωση μελων για την Ξενια.Σαλοναρισμα μπαναλ κασετα hi baby και μπαινει σε ενα δωματιο(??),αλλα ειχα προαποφασισει να περασω εαν μου αρεσε οπτικα και αν δεν ειχε αναμονες.Η πονηρη τσατσα μαρκαρει την εξοδο παραβιαζοντας οριακα τον προσωπικο μου χωρο και βαζοντας με σε σκεψεις να την τζαρτζαρω και να φυγω,ωμος με ωμο δεν ειναι φαουλ κωλογρια.Σε ερωτηση αν η κοπελα εχει αλλον πριν απο μενα μου ειπε οχι οποτε της εσταξα το μπλε , θεωρησα πως ηταν αδειο το δωματιο που μπηκε.Γδυθηκα και περιμενα στο ψωλοκρυο 22°C κανα δεκαλεπτο, αρα μαλλον ειχε δωματιο και λεγε μουφες η γρια.Τα της εμφανισης τα χουν πει οι προηγουμενοι,μπαμπατσικη
ομορφη κοπελα με κωλαρα,ομορφα στηθη ελαφρως σκουρα επιδερμιδα και τσιγγανικα χαρακτηριστικα προσωπου,Balkan σκυλε μουναρα κοινως!!Εχει μια κασετοποιημενη γοητεια-προστυχια ντιβας η οποια δε με χαλασε,τουναντιον ξερει να σε φτιαχνει με το λαγνο βλεμα και χαμογελο της, ηρεμια και λιγο ναζι ,χωρις να κανει κατι στην ουσια απο προκαταρτικα.Τσιμπουκι ικανοποιητικο με λιγα εφε για να επιτευχθει στυση το οποιο με ρωτησε αν θελω να συνεχισει αλλο λιγο και της ειπα ναι.Μετα απο κανα λεπτο καβαλα με πολυ καλη αισθηση παρολο που κολυμπαγα λιγο γενικα ,σωστες κινησεις ενω φιλαγα το λαιμο της και χουφτωνα βυζαροκωλαρες,μπορουσα ευκολα να τελειωσω εκει και να της αδειασω τη γωνια στο 5 λεπτο,οι φωνες της αυτο μαρτυρουσαν πως ειχε στοχο,αμ δε ηθελα να την απολαυσω ο απληστος.Επομενη σταση μισιον με μαξιλαρι στη λεκανη, λιγες ψευτοπαραλλαγες ελαχιστων δευτερολεπτων και καταληξη στους αγκωνες απο πανω της,οπου το δραμα δυναμωνε με ψευτοκραυγες που ηταν αχρειαστες και ενδειξη βιασυνης,εντελως bad acting.Πλησιασαν τα στοματα μας ενιωθε ο ενας την ανασα του αλλου ,καυλα ,και σκεφτομαι κατσε να δεις που μολις παω κολλητα θα σπασει χαρακτηρα και θα γυρισει μαγουλο, οπερ και εγενετο αλλα οχι με αγενεια,δε με χαλασε ομως ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι που ανακοινωθηκε ή κατι που πηγα με αυτοσκοπο να κανω,σε λαιμο και μαγουλο δεν ειχε θεμα.Δεν ηταν τοσο καλη η αισθηση οσο το cow αλλα θα μπορουσα να ολοκληρωσω εκει με λιγη ακομα προσπαθεια .Ηθελα ομως να κλεισω με ντογκυ λογω κωλαρας , το οποιο στην ουσια δεν εγινε ποτε μιας και δεν εμεινε στη θεση που με βολευε ουτε για 5 πουτσιες,παροτι την τοποθετησα και της εδωσα να καταλαβει που θελω ,μια χαμηλωνε μια εσπρωχνε πισω μια ξαπλωνε μπρουμητα σα να το κανε επιτηδες,το acting πλεον αρχισε να φθινει βαναυσα οσο αδειαζε η κλεψυδρα και μεταμορφωνοταν σε αγνη βιασυνη με το χαρακτηριστικο "Πρεπει να βγεις τωρα " να αποτελει τη χαριστικη βολη οσο εχανα τη στυση μου απο τις σπαστικες κινησεις της λεκανης της προκειμενου να μην την γαμησω αλλο.Της ειπα να μου τον παιξει και ξεκινησε αλλα ενω το εκανε μου λεγε πως ξεφυγαμε απο τον χρονο οποτε για να μη χαθει η μαχη ανελαβα δραση εγω ενω με πασπατευε σε μπαλες και ρωγα κι εγω το μουνακι της,κοιταζωντας την στα λαγνα ματακια και λεγοντας μερικα καυλολογα.Τελειωσα πανω μου βιαστικα, με κακη στυση μεν αλλα λυτρωθηκα δε.Σηκωμα σφεντονα "Sorry τρεχω να προλαβω σημερα bye baby" και εξαφανιζολ...
Φυσικα και δεν περασε κανενας χρονος ενιωσα λες και ειχε βαλει βομβητη στο μουνι της κατα το 6-8 λεπτο και αν περναγε αυτος ο χρονος θα επρεπε "να βγω".Η γρια χτυπησε και μπηκε μεσα ενω ετοιμαζομουν με το πασο μου.Η κοπελα βγηκε απο κουζινακι στο σαλονι οπως εφευγα ,για καποιον συναγωνιστη λογικα και μου ειπε το ιδιο hi baby που ειπε οταν μπηκα,hi απαντησα και χυθηκα στα χάη της Αχαρνων στραβοχυμενος.

Θα μπορουσα ομολογουμενως να ξαναπαω ψιλιασμενος και να τελειωσω πιο γρηγορα η να παρω παραπανω χρονο με την κοπελα μιας και μου αρεσε,αλλα απο εμενα ειναι οχι ,δε πρεπει να συντηρουμε τετοιες κουτοπονηρες συμπεριφορες εχει κι αλλου πουτανοδεντρα στην περιοχη με ωραιες κοπελες που σεβονται τα λεφτα σου λιγακι παραπανω.To be continued...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
PN
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Bonecrusher, στριπακιας13 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2025
Οι βαθμολογιες ειναι βαλμενες με το 7 ως 10,τα γνωστα ορια στις πρωτες κριτικες ..
PN
Papa Nihil
12 Σεπτεμβρίου, 2025
σαν κεφτές είναι, ποια μπαμπάτσικη? Money Mouth
12 Σεπτεμβρίου, 2025
"Πρεπει να βγεις" μεταφραζεται στο " δεν πρεπει να ξαναπας"
review reaction 1 Papa Nihil
13 Σεπτεμβρίου, 2025
Χοντρακηδες vs μοντελακηδες 4ever : "πως γινεται να σου αρεσει αυτο το πραγμα?"

Εγω προσωπικα την βρισκω και με αρκετα πιο γουρουνιτσες φιλε και δεν εχω προβλημα με αυτο ,ουτε χοντρος ειμαι.Κοπελες σαν την Ξενια και την Μπιουτη(νεα βερσιον) για μενα δεν ειναι χοντρες ,εχουν τα τελεια σεξουαλικα σωματα.
PN
Papa Nihil
review reaction 3 papaphilips
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4