Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 77 10
Μπουρδέλα
115015
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Βράδυ Κυριακής και άνοδος στον όροφο του οίκου. Ο τσατσός Στάμος μου παρουσίασε τη Μιχαέλα. Μια μελαχρινή λατίνα, με πιασίματα, μαύρα μαλλιά, γεμάτο κώλο. Φορούσε ένα μαύρο bodystocking κ χαμογελούσε ωραία στο σαλόνι. Μόλις είχε γίνει η αλλαγή για 3η βάρδια και είχαν αρχίσει. Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε η καυλιάρα στο δωμάτιο με αρκετά φιλική διάθεση. Άρχισα να της κάνω κάποια αστεία να σπάσει ο πάγος και ταυτόχρονα χούφτωνα τις βυζάρες κ τη κωλάρα της. Τριβόταν καυλωτικά πάνω μου κ το κατάρτι σήκωσε πανια
Έβαλα κάλτσα, έσκυψε κ πήρε το παπάρι στο στόμα. Η πίπα της μέτριας έντασης κ ηδονικότητας, αλλά το προσπαθούσε. Όπως ήταν μπουκωμένη, με κοιτούσε και χαμογελούσε με το κατάρτι στο στόμα
Έκανε γελαστό τσιμπούκι
Για αρχή την έστησα ιεραπόστολο και άρχισα να κάνω τα βραδινά πους απς μου στη μούνα της. Ωραίες καρφωτές πουτσιές με τα πόδια της στους ώμους μου κ καυλιάρικες ματιές
Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση...
Αλλαγή στα τέσσερα, όπου η κωλάρα της είναι ταμάμ για χαστούκια
Άρχισα τις δυνατές σουβλιές και τα ωραία κωλοσφαλιαρίδια. Την πήγαινα σε δυνατούς ρυθμούς
με τη κωλάρα της να σηκώνει κύματα 
Αλλαγή στα πλάγια, με πιάσιμο από τα βυζιά της κ μεθοδικές βιδωτές ψωλιές στη μούνα της
Είχε στρώσει ωραία τη κωλάρα της κ τον έτρωγε ωραία και πλαγιαστά.
Εκείνη τη στιγμή χτύπησε ο Στάμος
και άρχισε να
λίγο ν' αγχώνεται
Της έριξα 4-5 πολύ τρανταχτές ψωλιές στα πλάγια και άρχισα να κερνάω κοκτέιλ τέρμα καρφωμένος
Σηκώθηκε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κ έφυγε.
Ο τσατσός Στάμος παρότι χτύπησε ήταν στα ήσυχα του κ δεν έκανε τις γνωστές μαλακίες.
Συμπερασματικά, η Μιχαέλα είναι μια τσουπωτή μελαχρινή λατίνα με ωραίο χαμόγελο. Δεν είναι κάτι που μένει αξέχαστο, αλλά για μια φορά στο 10ρικο είναι μια χαρά.
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ήρθε η καυλιάρα στο δωμάτιο με αρκετά φιλική διάθεση. Άρχισα να της κάνω κάποια αστεία να σπάσει ο πάγος και ταυτόχρονα χούφτωνα τις βυζάρες κ τη κωλάρα της. Τριβόταν καυλωτικά πάνω μου κ το κατάρτι σήκωσε πανια

Έβαλα κάλτσα, έσκυψε κ πήρε το παπάρι στο στόμα. Η πίπα της μέτριας έντασης κ ηδονικότητας, αλλά το προσπαθούσε. Όπως ήταν μπουκωμένη, με κοιτούσε και χαμογελούσε με το κατάρτι στο στόμα

Για αρχή την έστησα ιεραπόστολο και άρχισα να κάνω τα βραδινά πους απς μου στη μούνα της. Ωραίες καρφωτές πουτσιές με τα πόδια της στους ώμους μου κ καυλιάρικες ματιές

Αλλαγή στα τέσσερα, όπου η κωλάρα της είναι ταμάμ για χαστούκια

Αλλαγή στα πλάγια, με πιάσιμο από τα βυζιά της κ μεθοδικές βιδωτές ψωλιές στη μούνα της

Εκείνη τη στιγμή χτύπησε ο Στάμος

λίγο ν' αγχώνεται

Της έριξα 4-5 πολύ τρανταχτές ψωλιές στα πλάγια και άρχισα να κερνάω κοκτέιλ τέρμα καρφωμένος

Σηκώθηκε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κ έφυγε.
Ο τσατσός Στάμος παρότι χτύπησε ήταν στα ήσυχα του κ δεν έκανε τις γνωστές μαλακίες.
Συμπερασματικά, η Μιχαέλα είναι μια τσουπωτή μελαχρινή λατίνα με ωραίο χαμόγελο. Δεν είναι κάτι που μένει αξέχαστο, αλλά για μια φορά στο 10ρικο είναι μια χαρά.
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2025
Ρωμαλέα και πλήρως κατατοπιστική η περιγραφή, εύγε συναγωνιστή μου!
M
Masouras
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1