Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 139 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Με την Άννα εχω βρεθεί πολλές φορές με τελευταία πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε μου είχε πει πως σκέφτεται από το Φθινόπωρο να κάνει δικό της χώρο, ως ανεξάρτητη. Την είχα χάσει για μεγάλο διάστημα, ώσπου κάποια στιγμή την είδα πάλι στον όροφο του Ιωαννίνων 3, αν θυμάμαι καλά και μετά να ξαναχανεται. Εδώ και κάμποσο καιρό όμως, κάποιος συναγωνιστής είχε γράψει ότι η Άννα, που δούλευε τελευταία στο εν λόγω κατάστημα, είναι αυτή από Ιωαννίνων. Επίσης είχα διαβάσει κάπου ότι πέρασε και από Αγκύρας.
Κατόπιν όλων αυτών είχα την επιθυμία να ερευνήσω το θέμα και σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία.
Πρόκειται όντως γι' αυτήν την Άννα, η οποία διατηρείται όπως την θυμάμαι και η οποία μου επιβεβαίωσε όλα τα ανωτέρω. Επίσης για τον χώρο μου είπε ότι, για διάφορους λόγους, δεν πήγε καλά τελικά.
Αφού τα είπαμε λοιπόν, περάσαμε και στα περαιτέρω, όπου μου πρότεινε να με ξεκινήσει με πίπα, κάτι που δέχτηκα με ευχαρίστηση. Επειδή όμως είχαμε φάει κάποιο από τον χρόνο, για να τα πούμε, της ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα, όπου έδωσα πόνο, με την Άννα να λέει τα γνωστά, ναι μωρό μου ναι αγάπη μου κτλ. Το τέλος ήρθε στο στόμα της, ενώ εγώ τον έπαιζα πάνω στην γλώσσα της.
Αφού τα έφτυσε και πλυθηκε, ανανεώσαμε το ραντεβού μας και χαιρετηθήκαμε. Αυτά λοιπόν για την Αννουλα και σας χαιρετώ μέχρι την επόμενη κριτική μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, giorgiodelafuentes2, Rodos 87 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2025
Από Αγκύρας πέρυσι πέρασαν δύο Άννες, μία ξανθοκοκκινομάλα ηλικίας περίπου 30 ετών και μια άλλη μελαχροινή περίπου 50 ετών. Σε ποιά από τις δύο αναφέρεσαι;
review reaction 1 Kamigawa
07 Σεπτεμβρίου, 2025
@Wolfman42 δεν νομίζω ότι είναι κάποια από της δύο η συγκεκριμένη Άννα που αναφέρω. Αυτή που αναφέρω είναι ξανθιά, γύρω στα 50 και πέρασε από Αγκύρας πριν 2-3 μήνες περίπου.
review reaction 1 Wolfman42
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2