Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 229 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Βαρύ και δισκίνητο κορμί η συγκεκριμενη μιλφ-προγκιλφ η Ελενη απο την Αλβανια....Ειναι μονο για αυτους που την βρισκουν να γαμανε που και που αρματα μαχης.....Για αρκετο καιρο την εβλεπα στον οικο αλλα δεν περναγα...τελικα αποφασισα να περασω και οτι γινει μιας και ηθελα να την προσθεσω στο παλμαρε μου με τις χοντρες...Ο συγκεκριμενος οικος με εξαιρεση την Ελληνιδα Γκιλφ Τζεννη (μεταμεσονυχτια βαρδια), εχει σχεδον μετατραπει σε οικο θωρηκτων (Νεσση - Βαλεντινα - Ελενη)......Τσατσος ο γνωστος Παναγιωτης με την τραγιασκα / καπελο ....Τωρα η Ελενη εμφανησιακα ειναι βαρεων βαρων το λιγοτερο 120 κιλα και βαλε...υψος περιπου 1,68..βυζια νουμερο 3-3,5...καστανοξανθη με μαλλι μεχρι τους ωμους..μεγαλη κοιλουμπα και απεραντο πλαδαρο κωλο...προσωπο μετριο...μεγαλες πλατες....ηλικια σιγουρα 50+...αρκετα χαμηλων τονων και ηρεμη γυναικα...δυσκολευεται γενικα να κινηθει λογο βαρους...ακομα και οταν σηκωθηκε απο το κρεβατι εκανε μεγαλη προσπαθεια....το ιδιο και οταν την ειχα ιεραποστολικα τα ποδια της δυσκολευοτανε να τα εχει ανοιχτα και ψηλα (την βοηθουσα και εγω τουλαχιστον στο ενα ποδι)....γενικα με δυσκολευε και εμενα στο γαμησι λογο το οτι ξαπλωμενη σαν ενα σακι με πατατες αλλα αυτο το ειδα σαν προκληση και με καυλωσε περισσοτερο, οποτε εβαλα τα δυνατα μου...τα βυζια τα κραταγε για να μην πηγαινουν μπρος πισω απο την αδρανεια οσο την καρφωνα....εχυσα εχοντας την ιεραποστολικα....αυτα παιδες...η Ελενη λοιπον για οσους γουσταρουν γυναικες με τριψηφιο αριθμο κιλων....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Dsar263
Ανώτατος
99
Πόντοι:
19.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sonixxx11, boudog, abelo7979 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2025
με λιγα λογια δικε μου επαιξες"χοντρο"παιχνιδι...
review reaction 3 review reaction 1 ΦΑΚΙΡΗΣ, argyrotoxos, Dsar263
06 Σεπτεμβρίου, 2025
Είσαι ήρωας...ψυχικό έκανες!
Και Νέο Ψυχικό και Παλαιό Ψυχικό!
review reaction 3 Dsar263
06 Σεπτεμβρίου, 2025
Πως την βρήκες με το θωρηκτό Αβέρωφ;
review reaction 1 Dsar263
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3