Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 139 10
Μπουρδέλα
264061
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρωί Κυριακής με έντονη αίσθηση βάρους στους όρχεις πέρασα μία βόλτα από τον οίκο. Εργάζονταν η Αναστασία και η Άννα. Έχοντας εμπειρία από την Αναστασία, είπα να δοκιμάσω μία αλλαγή. Την έκανα περί τα 50, με όμορφο σώμα, ενώ στο πρόσωπο διέκρινα μία πάλαι ποτέ υπάρχουσα ‘’μάγκικη’’ γοητεία. Καλή στο social, γελαστή και περιποιητική, ωραίο βυζί προς το 3άρι και κώλος, εξαιρετική επιδερμίδα για την ηλικία της, πεντακάθαρη.
Πολύ καλή ελεύθερη πίπα χωρίς καθόλου χέρι, με πολύ καυλωτικές περιστροφικές κινήσεις της γλώσσας, που με έφεραν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο χείλος του τέλους. Κρατήθηκα για να μη χύσω και της ζήτησα να μου περάσει την καπότα. Στήθηκε στα τέσσερα και ξεκίνησα το σφυροκόπημα, με είχε ήδη ερεθίσει πολύ και δεν ήθελα να το διακόψω, συνεχίζοντας μέχρι να έρθει το τέλος εντός της καπότας, με εκείνη να δέχεται ένα ολοκληρωτικό στράγγιγμα χωρίς να βιάζεται να απομακρυνθεί.
Η Άννα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και μεταδίδει μία θετική διάθεση στον πελάτη, συνιστάται ανεπιφύλακτα (πλην μοντελολατρών- πιπινολατρών) και νομίζω ότι αξίζει μία (τουλάχιστον) επανάληψη.
Πολύ καλή ελεύθερη πίπα χωρίς καθόλου χέρι, με πολύ καυλωτικές περιστροφικές κινήσεις της γλώσσας, που με έφεραν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο χείλος του τέλους. Κρατήθηκα για να μη χύσω και της ζήτησα να μου περάσει την καπότα. Στήθηκε στα τέσσερα και ξεκίνησα το σφυροκόπημα, με είχε ήδη ερεθίσει πολύ και δεν ήθελα να το διακόψω, συνεχίζοντας μέχρι να έρθει το τέλος εντός της καπότας, με εκείνη να δέχεται ένα ολοκληρωτικό στράγγιγμα χωρίς να βιάζεται να απομακρυνθεί.
Η Άννα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και μεταδίδει μία θετική διάθεση στον πελάτη, συνιστάται ανεπιφύλακτα (πλην μοντελολατρών- πιπινολατρών) και νομίζω ότι αξίζει μία (τουλάχιστον) επανάληψη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2025
Έχω περάσει μαζί της πολλές φορές, όταν ήταν στον όροφο του Ιωαννίνων 3, με πολύ καλές αναμνήσεις. Κάποια στιγμή θα την επισκεφτώ και στο νέο της χώρο εργασίας.
DX
DRAGON XXX
05 Σεπτεμβρίου, 2025
Ισχυει..πολυ δυνατη επιλογη στη κατηγορια των μιλφ..ειχα περασει αρκετες φορες μαζι της τη προηγ. χρονια( αν μιλαμε για την ιδια..στο ιωαννινων 3 οροφο)
H
Hase
06 Σεπτεμβρίου, 2025
@Hase από σχόλια συναγωνιστών, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για την ίδια. Μάλιστα έχει αναφερθεί ότι ένα φεγγάρι πέρασε και από Αγκύρας. Μόλις βρω ευκαιρία πάντως θα επισκεφτώ το κατάστημα, να διαπιστώσω κι εγώ αν πρόκειται για την ίδια και θα ενημερώσω.
DX
DRAGON XXX
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3