Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 81 10
Μπουρδέλα
107520
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χαιρετώ μύστες μου και λοιπό σαχλό συνονθύλευμα. Η Ντανιέλα μας η Ντανιέλα η Δ.Χ (δημ χρήσεως) η Ντανιέλα του λαού μοιάζει εμφανισιακά με τις αδερφές Ζορα αν τις γκουγκλαρετε στο πιο νέο. Είναι μελαμψή Λατίνα, ΚΩΛΟμβιανα. Όμορφο πρόσωπο μαλλί μαύρο όχι κορακί λίγο πιο κάτω από τον ωμο και όπου διαφώνησε με το Θεό πήρε την κατάσταση στα χέρια της...Στήθος πλαστικό σκληρό, κωλος το ίδιο, ίσως και κάτι σε πρόσωπο, εγώ με αυτά είμαι πολύ οκ αρκεί να είναι κομπλέ το αποτέλεσμα, και σ αυτήν είναι. Το δωμάτιο οκ είσοδος της λάτιν bitchιρικας με βρήκε ξαπλωμένο. Χαμογελαστή μεν αλλά δύο χάδια ίσα ίσα, πέρασμα σκούφου και πίπα με τρόπο που να μην πιάνεις πολλά, τα πολλά είναι για το γαμπρό πίσω στην πατρίδα πάνω σε καμιά μπανανιά!
Εγώ τόσες φορές πια, ξέρω να πιάνω και να χουφτωνω...Πίπα μέτρια πολύ, μετά από ένα: "βαλτον στο στόμα καλά μωρή πουτανα" και λίγο χαιδεμα στο κεφάλι έκανε λίγο καλύτερα αλλά και πάλι...
Της άνοιξα τα πόδια να απολαύσω τουλάχιστον το θέαμα που για λίγο νοίκιασα αλλά το γαμησι ήταν μέτριο...έτσι είσαι λέω από μέσα μου? 25 χρόνια πολεμικές τέχνες έχω δειρει...θα σε πάω γαμιωντας...αλλαγή στα 4 και πιστονιασμα σε πολύ καλές και ψηλές ταχύτητες. Έδειξε να το κατέχει ,οριακά να το γουστάρει, θα έλεγα πως μόνο στα 4 κάνει, τελείωμα και να ζήσουμε να την θυμόμαστε. Για μένα ότι πιο όμορφο είδα σήμερα αλλά ξέρετε, τα γνωστά τα Λατινίστικα.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού