Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 196 10
Μπουρδέλα
221706
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τη θεία Ελένη την ξέρω εδώ κ αρκετά χρόνια και κατά καιρούς περνάω μαζί της. Στη χθεσινή τσάρκα μου έβγαλε μια ζεστασιά κ είπα να τη ξαναπάρω. Δεν έκανα λάθος, έδωσε ρέστα στο δωμάτιο. Για όσους δεν τη ξέρουν, είναι μια ξανθιά γκιλφ, με συμπαθητικό πρόσωπο, μέσο ύψος, 2άρι βυζί κ σώμα πεσμένο λόγω ηλικίας, αλλά όχι χάλια. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Πλήρωσα τον τσάτσο κ μπήκα. Το δωμάτιο καλτ κ άλλης εποχής, αλλά καθαρό για Μεταξουργείο.
Ήρθε η Ελένη, χάρηκε που με είδε κ μιλήσαμε για λίγο. Άρχισε να γλύφει τις θηλές, τα πόδια μου κ πήρε το κατάρτι στο στόμα της. Άρχισε μια ωραία και χαλαρωτική φλογέρα της Ρώσικης σχολής
Τον χλαπάκιαζε ωραία, με καλή ένταση κ χρήση της γλώσσας. Έκανε και ωραίο μούλιασμα στα παραπονεμένα μου μπαλάκια
Της είπα να συνεχίσει τη φλογέρα κ είχα χαλαρώσει φουλ...
Έβαλα κάλτσα κ την έστησα στα τέσσερα. Άρχισα να τη πηδάω δυνατά και άγρια, με το κρεβάτι να χτυπιέται σαν τρελό. Της έριχνα σκληρό ξεμούνιασμα κ με προέτρεπε να μη σταματάω
Έτρωγε κωλόμπατσες και σκληρό βίδωμα στην ώριμη μούνα της
Το μουνί της έχει καλή αίσθηση, παρότι έχει γράψει παρά πολλά χιλιόμετρα...
Έβγαλα τη κάλτσα κ της έδωσα το κοντάρι στη καταπιόνα. Άρχισε να φλογεριάζει γρήγορα, αλλά της έκοψα την ένταση. Έπιασα χαλαρά το κεφάλι της κ άρχισα ένα ωραίο λαρυγγογαμήσι
Κάρφωσα μέσα το κατάρτι κ άρχισα να κερνάω σπέσιαλ κοκτέιλ τις αμυγδαλές της
Περίμενε να στραγγίξω κ τη τελευταία σταγόνα...
Σηκώθηκε, πλύθηκε, ντύθηκε, τα είπαμε λίγο κ έφυγε.
Ο τσατσός μαζί μου είναι πολύ κουλ κ δεν χτύπησε.
Συμπερασματικά, η Ελένη είναι μια ώριμη σοβιετική γυναίκα, γνωστή σε όλους όσους τσαρκάρουν στη Κολωνού. Είναι αρκετά φιλική και καλή στις υπηρεσίες της, με ωραία φλογέρα. Πιστεύω πως σε όσους κάνει εμφανισιακά, είναι μια τίμια επιλογή...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ήρθε η Ελένη, χάρηκε που με είδε κ μιλήσαμε για λίγο. Άρχισε να γλύφει τις θηλές, τα πόδια μου κ πήρε το κατάρτι στο στόμα της. Άρχισε μια ωραία και χαλαρωτική φλογέρα της Ρώσικης σχολής

Έβαλα κάλτσα κ την έστησα στα τέσσερα. Άρχισα να τη πηδάω δυνατά και άγρια, με το κρεβάτι να χτυπιέται σαν τρελό. Της έριχνα σκληρό ξεμούνιασμα κ με προέτρεπε να μη σταματάω

Έβγαλα τη κάλτσα κ της έδωσα το κοντάρι στη καταπιόνα. Άρχισε να φλογεριάζει γρήγορα, αλλά της έκοψα την ένταση. Έπιασα χαλαρά το κεφάλι της κ άρχισα ένα ωραίο λαρυγγογαμήσι

Σηκώθηκε, πλύθηκε, ντύθηκε, τα είπαμε λίγο κ έφυγε.
Ο τσατσός μαζί μου είναι πολύ κουλ κ δεν χτύπησε.
Συμπερασματικά, η Ελένη είναι μια ώριμη σοβιετική γυναίκα, γνωστή σε όλους όσους τσαρκάρουν στη Κολωνού. Είναι αρκετά φιλική και καλή στις υπηρεσίες της, με ωραία φλογέρα. Πιστεύω πως σε όσους κάνει εμφανισιακά, είναι μια τίμια επιλογή...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€