Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 175 10
Μπουρδέλα
204886
Γενική βαθμολογία
2.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Η δεύτερη αποτυχημένη κατάθεση την ίδια βραδιά.
Η Βαλεντίνα είναι μια λευκή μελαχρινή Ρουμάνα με όμορφο πρόσωπο αλλά σάπια δόντια.
Κάνει ΑΚΑ στοματικό κι 69.
Ήταν πρόσχαρη στο σαλονάρισμα κι ο γύφτος τσα2 βαριόταν να σηκωθεί από την καρέκλα,
οπότε την πάτησα γιατί νόμιζα ότι θα έχουμε χαλαρή συνεδρία.
Η κοπέλα μάλλον παίρνει ''διάφορα'' γιατί ήταν ''αλλού''. Γούσταρε μεν αλλά δεν αφηνόταν
να την κάνω ότι θέλω ολοκληρωτικά. Το ΑΚΑ στοματικό ήταν μεγάλο ρίσκο λόγω της
σάπιας οδοντοστοιχίας της. Όμως, έπρεπε να γίνει για την καλτίλα!
Οι πουτσιές ρηχές κι ελεγχόμενες. Ενώ γούσταρε παίξιμο με τη δουλεμένη κωλοτρυπίδα της από
κάποιο σημείο και μετά δεν με άφηνε να παίζω. Και μάλιστα με ρώτησε εάν εγώ γαμιέμαι από κώλο.
Στο ιεραποστολικό μου εμπόδιζε το πέος και με νευρίασε τόσο που της πήρα τα χέρια και τα κράταγα με
το ζόρι για να τον χώσω και να χύσω επιτέλους. Τελικά αποφάσισε ότι πέρασε το 10λεπτο, χωρίς καμία
απολύτως ειδοποίηση από τον βαρεμένο τσα2, ο οποίος είχε ένα μικρό τσογκρανάκι για να ξύνεται!

Τελικά την έδιωξα, αφού έκανα μια τελευταία προσπάθεια να τη γαμήσω στην πόρτα πριν φύγει!
Η συνέχεια στην οδό Φυλής...
Η Βαλεντίνα είναι μια λευκή μελαχρινή Ρουμάνα με όμορφο πρόσωπο αλλά σάπια δόντια.
Κάνει ΑΚΑ στοματικό κι 69.
Ήταν πρόσχαρη στο σαλονάρισμα κι ο γύφτος τσα2 βαριόταν να σηκωθεί από την καρέκλα,
οπότε την πάτησα γιατί νόμιζα ότι θα έχουμε χαλαρή συνεδρία.

Η κοπέλα μάλλον παίρνει ''διάφορα'' γιατί ήταν ''αλλού''. Γούσταρε μεν αλλά δεν αφηνόταν
να την κάνω ότι θέλω ολοκληρωτικά. Το ΑΚΑ στοματικό ήταν μεγάλο ρίσκο λόγω της
σάπιας οδοντοστοιχίας της. Όμως, έπρεπε να γίνει για την καλτίλα!

Οι πουτσιές ρηχές κι ελεγχόμενες. Ενώ γούσταρε παίξιμο με τη δουλεμένη κωλοτρυπίδα της από
κάποιο σημείο και μετά δεν με άφηνε να παίζω. Και μάλιστα με ρώτησε εάν εγώ γαμιέμαι από κώλο.

Στο ιεραποστολικό μου εμπόδιζε το πέος και με νευρίασε τόσο που της πήρα τα χέρια και τα κράταγα με
το ζόρι για να τον χώσω και να χύσω επιτέλους. Τελικά αποφάσισε ότι πέρασε το 10λεπτο, χωρίς καμία
απολύτως ειδοποίηση από τον βαρεμένο τσα2, ο οποίος είχε ένα μικρό τσογκρανάκι για να ξύνεται!

Τελικά την έδιωξα, αφού έκανα μια τελευταία προσπάθεια να τη γαμήσω στην πόρτα πριν φύγει!

Η συνέχεια στην οδό Φυλής...

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2025
Oι Δρακουλιάρες διαχρονικά είναι χαζοχαζές και ρωτάνε το ιδιο πράγμα περί πίσω πορτας. Σε μία όμως κάποτε είχα πει ότι 'επειδή μου αρέσει η σκοποβολή αυτό δεν σημαίνει ότι γουστάρω κιολας ίδιος να γίνομαι στόχος'. Και τότε έμεινε παγωτό. Δεν είχε αντίλογο και σιωπησε.

dCorso
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1