Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 141 10
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στη 2η βάρδια , μπαίνω στον οίκο και αντικρίζω τη τσατσα Νέλι ,από μέσα μου λέω ω ρε μαλάκα μου θα μου σπάσει τ αρχίδια…περιέργως ήταν πολύ ήρεμη …κάτσε μου λέει έχω κοριτσάκι 20 χρονών από Ρουμανία . Αφού τη φώναξε 3-4 φορές εμφανίστηκε η Λάουρα στο σαλόνι καπνίζοντας…μελαχρινή κοντούλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι .2αράκι συν βυζάκι και τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος . Πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν ελεύθερο στοματικό 10 ευρώ δέκα λεπτά . Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα στις λατινοκαταθέσεις , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα . Μετά από μερικά λεπτά σκάει η πιτσιρίκα στο δωμάτιο με αναμμένο πάλι τσιγάρο στο χέρι , τράβηξε δύο τζούρες και το έσβησε στο νιπτήρα .Συνοπτικά , από προκαταρκτικά τίποτα , ρώτησε για προφυλακτικό , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα ρηχή για κάνα λεπτό , πέρασμα προφυλακτικού , συνέχισε τη πίπα μέχρι που μου σηκώθηκε , 1η στάση την ανέβασα από πάνω μου καμία συμμετοχή , δεύτερη στάση στα τέσσερα όπου στήθηκε καλά η πιτσιρίκα αλλά δεν ήταν για πολλά πολλά..3η και τελευταία στάση με αυτήν ανάσκελα όπου μετά από προσπάθεια και μερικά λεπτά τελείωσα .Ένα πιτσιρίκι με ωραίο κορμάκι που βαριέται που ζεί..πίπα ρηχή και απλά για να γίνει…στο γαμησι καμία συμμετοχή και μάλιστα πιστεύω αν μπορούσε και την ώρα που γαμιόταν θα κάπνιζε , από την άλλη δεν είπε όχι σε 3 αλλαγές , ήταν ένα μικρό θαύμα που κατάφερα να χύσω μαζί της μίας και ήταν η 3η στη σειρά κατάθεση στη τσάρκα μου και δεν υπήρχε συμμετοχή της .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!