Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 179 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Βραδινή βάρδια του 20αρικου.

Γνωστή ξανθιά τσατσα στην υπηρεσία. 3 κοπέλες όπως πάντα. Ελεν Μαρία Μπέλλα.

Ζήτησα την Μπέλλα λοιπόν κοντή με στητό μεγάλο κωλο. Βυζι χωρίς να είμαι σίγουρος με piercing. (Σουτιέν δεν έβγαλε). Κάποια τατουάζ πάνω της *κολομβιανης καταγωγής αν δεν κάνω λάθος.* και με μακρύ μαύρο μαλλί.

Σαλοναρισμα αρκετά ψυχρό.

Δωθηκε το 20αρικο μετά από λίγο πέρασε η κοπέλα στο δωμάτιο. Πίπα χωρίς καπότα. Να σημειωθεί πως ενώ η κοπέλα με είδε να πλένομαι σχολαστικά, πριν κάνει οτιδήποτε με καθάρισε και η ίδια. Οκ το σέβομαι μιας και ήταν ελεύθερο ποιος είμαι εγώ να κρίνω ή υγεινή πάνω από όλα ανέκαθεν. Πίπα κάτω του μετρίου, με την αίσθηση δοντιού ελάχιστα, αλλά υπήρξε. Έπειτα από δική μου παρότρυνση η κοπέλα ανέβηκε από πάνω. Εκεί δεν έχω κάτι κακό να πω ίσα ίσα, ακροβατικά η Μπέλλα μας. Το κατέχει πάρα πολύ και γούσταρα. Στην συνέχεια στήθηκε μόνη της στα 4 όπου έδωσα πόνο και ήρθε το τέλος. Κάτι μου είπε στο τέλος αλλά δεν το κατάλαβα μιας και το είπε πολύ χαμηλόφωνα. Χαιρέτησε και έφυγε.
Η γενική συμπεριφορά της ίσως να ήταν που με χάλασε. Ηταν αυτό το ψεύτικο "χαρούμενο" με ένα χαμόγελο που βλέπεις ότι είναι με το ζόρι. Σαν να μην είχε όρεξη καθόλου. Κοινωνικά 0 εντελώς. Θα την έβλεπα ξανά μάλλον αλλά μόνο για τον τρόπο που γαμιεται όσο είναι πάνω. Μου έμεινε πολύ αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2025
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
O Dekatriaris